Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Paistinpannut alennuksessa

Laadukkaat paistinpannut ja kattilat tuovat uutta innostusta kokkailuhetkiin. Outletista voit hankkia uudet, juuri tarkoituksen mukaiset pannut ja kattilat tai päivittää vanhojen tilalle omia tarpeitasi paremmin vastaavat pannut. Tutustu nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki korkealaatuiset paistinpannut kokkailujesi tueksi

Kokkailu kotioloissa on huomattavasti miellyttävämpää kunnollisten keittiötarvikkeiden kanssa. Lounge by Zalandon tarjouksista löydät laadukkaita paistinpannuja ja keittoastioita keittiöösi jopa 75% alennuksella niiden suositushintaan verrattuna. Liity jäseneksi ja kokeile kotikokin taitojasi kuratoidun kodin tavara- ja myyntivalikoiman avulla.

cookingpots_outlet_2_CM

Löydä omia tarpeitasi vastaavat pannut

Sopivia pannuja valikoidessa on tärkeää löytää omaan käyttöön parhaat tuotteet. Tarjouksestamme voit tosin valikoida myös useita malleja kerralla ja pitää huolen, että keittiöstä löytyy aina oikea paistoalusta valmistamallesi ruualle.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaihtoehdot ovat monipuolinen ja kestävä valinta keittiön varustukseen. Monesti nämä voi myös pestä tiskikoneessa. Valurautapaistinpannu on puolestaan äärimmäisen kestävä ja erinomainen valinta korkeaa lämpöä vaativaan käyttöön, ja toimii hyvin myös grillissä. Valurautamalleja tulee tosin huoltaa hieman enemmän. Keraamiset ja tarttumattomalla pinnalla varustetut paistinpannut ovat miellyttäviä käyttää ja puhdistaa, mutta vaativat puolestaan hieman tarkkuutta naarmuuntumisen välttämiseksi.

Osta suositut kasarit jokapäiväiseen käyttöön

Yksi suosituista keittiön paistoalustoista on erilaiset kasarit. Hieman korkeammilla reunoilla varustettu pannumalli sopii mainiosti monenlaiseen arkiseen kokkailuun, sekä myös pidempiä keittoaikoja vaativaan ruuanlaittoon. Korkeat reunat mahdollistavat reilujen kastikemäärien valmistuksen, pidempiaikaisen hauduttamisen ja jopa pastan kokkaamisen. Hieman korkeampaa kuumuutta vaativaan työskentelyyn, kuten lihojen paistamiseen, kannattaa harkita pinnoiltaan hieman erilaisia paistokasareita.

Kenties nimenomaan kasarien monipuolisuus erilaisessa suurempien ruokamäärien valmistuksessa tekee niistä niin suosittuja. Matalammilla reunoilla varustetut pannumallit ja pienet paistinpannut eivät missään nimessä kuitenkaan häviä laadussa näille, ja matalammat reunat esimerkiksi mahdollistavat ruuan heittelyn ja kääntelyn helpommin. Suuremmalle porukalle vaikkapa pastakastikkeen valmistaminen onnistuu korkeammilla reunoilla puolestaan siistimmin.

cookingpots_outlet_3_CM

Innostu kokkailusta hankkimalla oikeanlaiset keittiötuotteet

Lounge by Zalandon paistinpannutarjous mahdollistaa korkealaatuisten keittiötarvikkeiden hommaamisen edullisesti. Kampanja onkin erinomainen mahdollisuus hankkia lisäinnostusta kokkailuun. Omaan käyttöösi oikeanlaisia pannuvalintoja tehdessäsi kannattaa ottaa erityisesti huomioon materiaali, koko, lämmönjohtavuus, kahva- ja kansiratkaisut, sekä vaadittavat huoltotoimet. Kun huomioit omat mieltymyksesi, ruuat joiden laittoon uutta paistinpannua kaipaat, sekä keittiötarvikkeen ulkoiset tekijät, niin pystyt valitsemaan parhaiten omia tarpeitasi vastaavan tuotteen. Toki alekampanjastamme voi löytyä myös kattavat ja moniosaiset kattilasarjat, jotka tuovat kerralla kokonaan uuden ulottuvuuden keittiösi varustukseen.

Mikäli etsit konepesun kestävää pannuvaihtoehtoa yhden tai kahden hengen ruuanlaittoon, kannattaa harkita ruostumattomasta teräksestä valmistettua pientä paistinpannua. Jos taas haluat tukevilla kahvoilla varustetun uunikäyttöönkin soveltuvan mallin, saattaa valurautapaistinpannu tai tuhdit valurautaiset padat olla tarpeidesi mukaisia. Tuotteiden huolto on tärkeää huomioida niiden kestävyyden ylläpitämisen lisäksi myös kokkailijan tyylin mukaan. Mikäli tiedät, että tulet käyttämään metallisia lastoja ronskein ottein, ei välttämättä kannata valita hieman helpommin naarmuuntuvia malleja.

Nauti korkealaatuisten tuotteiden laadusta edullisesti

Muotia, lifestyle-tuotteita ja esimerkiksi laadukkaita keittiötarvikkeita alennuksissaan tarjoava Lounge by Zalando on hyviä tarjouksia ja tasokkaita tuotteita etsivän ihmisen aarreaitta. Jopa 75%* alennuksiin ja suureen määrään pääosin muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita pääset käsiksi ryhtymällä jännittävän outlet-verkkokauppamme jäseneksi. Ilmaiseen jäsenyyteen ei sisälly ostopakkoa ja jäseneksi liittyminen onnistuu helposti verkkosivujemme kautta. Hanki paistinpannutarjouksestamme luotettavat merkkituotteet, kuten fiskarsin paistinpannut, ja tutustu samalla muuhunkin aletarjontaamme. Ostoksilla on kattava 31 päivän ilmainen palautusoikeus ja shoppailua voi harrastaa näppärästi vaikka työmatkalla mobiilisovelluksemme avulla. Lisäksi voit jäsenenämme säädellä itsellesi saapuvien markkinointiviestien määrää.