Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Jack & Jones alennuksessa

JACK & JONES on takuuvarma hitti trendikästä muotia etsiville tyypeille. Tuo tyyliä ja itsevarmuutta jokaiseen päivään merkin laadukkailla farkuilla, collegepaidoilla ja takeilla. Outletin vaihtuvasta valikoimasta teet aina uusia löytöjä!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Jack & Jones: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Mikäli haluat etulyöntiaseman vaatevalintoja tehdessäsi, liity ilmaiseksi Lounge by Zalando -asiakkaaksi ja pääset nauttimaan etuuksista, mihin muut asiakkaat eivät edes pääse käsiksi. Tilaa suosikkivaatteesi JACK&JONESilta tai muilta suosikkibrändeiltä alehintaan ja säästä selvää rahaa myös palautuksissa. Tervetuloa tekemään löytöjä, uudet huippubrändit odottavat sinua jo!

JackJones_outlet_1_CM

JACK & JONES tarjoaa vaatteet joka tilaisuuteen

Pukeutumistyylit vaihtelevat vuosikymmenien aikana, mutta laatu ei mene koskaan muodista. Tällä ajatuksella JACK & JONES suunnittelee vaatteitaan. 90-luvulla farkkumerkistä alkunsa saanut miestenvaatebrändi on kasvanut kansainvälisillä markkinoilla ja kerännyt hurjasti suosiota kaikenlaisten pukeutujien keskuudessa. Eikä ihmekään, sillä JACK & JONES on todella sitoutunut vaatettamaan kaikenlaiset sekä kaiken kokoiset miehet joka tilanteessa laadukkailla vaatteilla, joissa on mukava olla. Brändiltä löytyy vaatteita myös suuremmissa kokoluokissa, jotta kenenkään ei tarvitsisi kompensoida tyyliään.

Mikäli siis olet tyylikkäiden sekä mukavien vaatteiden ystävä, JACK & JONES on juuri sinulle. Vaatemerkin erilaisia tuotteita yhdistelemällä voi luoda näyttäviä asukokonaisuuksia niin toimistolle, kesäjuhliin kuin ihan vain vapaapäivänkin viettoon. Vedä ensin jalkaan mukavat bokserit sekä pehmeä aluspaita, niiden päälle siistit, suorat housut sekä tyylikäs kauluspaita. Kruunaa kokonaisuus tyylikkäillä tennareilla ja olet valmis niin työhaastatteluun kuin vaikkapa treffeille. Vapaapäivän viettoon voi taas valita lämpöisen hupparin sekä rennot collegehousut ja illalla pujahtaa lakanoiden väliin mukavassa pyjamassa.

Päivitä siis vaatekaappisi JACK & JONES -tuotteilla. Lounge by Zalando asiakkaana voit nauttia ainutlaatuisista eduista, esimerkiksi outlet-hinnoista sekä ilmaisesta palautuksesta. Luo siis ilmainen tili jo tänään, niin edut eivät ohita sinua!

JackJones_outlet_2_CM

JACK & JONES – vaatteita myös nuorille miehille

Juniorillakin alkaa usein jossain vaiheessa olla sanottavaa siitä, mitä pukea ylleen kouluun tai kaverisynttäreille. Tyyli on tärkeä osa kasvua ja oman identiteetin muodostamista, joten vaatevalinnalla on väliä. Onneksi JACK & JONES tarjoaa päälle pantavaa myös jälkikasvulle. JACK & JONES junior-vaatteet ovat tyylikkäitä sekä lapsen ikätaso huomioiden suunniteltuja vaatteita, joissa on mukava olla. Erilaiset printit, maanläheiset värit sekä logot tekevät vaatteista varsin kiinnostavia.

Lasten ja teinien vaatteiden täytyy kestää rajumpien leikkien aiheuttama kova kulutus sekä joustaa liikkuessa. Housut jalassa on päästävä kyykkyyn ja pystyttävä potkimaan palloa välitunnilla. Hupparin saumat eivät saa hiertää ikävästi tai resorit puristaa. Paidoissa on hyvä suosia kesähelteillä hengittävää puuvillaa. Panosta siis vaateostokisa tehdessäsi laatuun valitse tai anna lapsesi valita itse mieluisat JACK & JONES -vaatteet.

Lounge by Zalando -asiakkaana voit tilata tiettyjä JACK & JONES -tuotteita ale- ja outlet-hinnoin - jopa 75% alennuksella oheisvähittäishinnasta. Voit siis uusia silmissä kasvavan nuoren herran koko vaatekaapin meiltä: aina alusvaatteista T-paitoihin, collegehousuihin sekä ulkoilutakkeihin. Kouluun, urheiluun, pihaleikkeihin, uimarannalle ja ihan vain kotona oleskeluun riittää valinnanvaraa. Kevätjuhlia tai häitä varten löytyy myös puvuntakkia sekä kauluspaitaa pienemmässä koossa.

Valitse JACK & JONES ja pukeudu juuri niin kuin haluat

Pukeudu siis juuri niin kuin haluat ja kokeile rohkeasti myös erilaisia tyylejä. JACK & JONES -vaatteista monet ovat hieman rokahtavia, mutta myös maanläheisempää tai sporttisempaakin vaihtoehtoa löytyy. Liity Lounge by Zalando -asiakkaaksi, niin JACK & JONES -tarjoukset eivät mene sinulta ohitse! Tilaa omaa silmää miellyttävät tuotteet ja päästää mielikuvituksesi valloilleen vaatevalintoja tehdessä. Asiakkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista eduista:

  • Ilmaisen tilin luotuasi pääset käsiksi eksklusiivisiin, päivittäin vaihtuviin kampanjoihin
  • Ale-hinnat ovat jopa 75% ohjevähittäishintaa edullisemmat
  • Palautus hoituu ilman lisäkustannuksia 31 päivän ajan
  • 2 500 huippubrändiä, joiden valikoimasta löydät suosikkituotteet muodin, kodinsisustuksen ja lifestylen saralla.