Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Shortsit alennuksessa

Shortsit ovat kesän viilein valinta. Outletista löydät trendikkäät shortsit jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen. Saisiko olla rennot farkkushortsit vai sopiiko lookiisi paremmin minimalistiset chino-malliset shortsit? Katso mitä tänään on tarjolla!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut shortsit Lounge by Zalandolla

Astu verkon hauskimpaan shoppailuklubiin, Lounge by Zalandoon, ja pääset käsiksi jopa 75%* alennuksiin pukeutumisen joka osa-alueella. Rekisteröidy ilmaiseksi ja voit tutustua jännittäviin, muutaman päivän voimassa oleviin tarjouksiin, joiden joukosta löydät muun muassa ihanat shortsit kesämökille tai lomamatkalle.

Kesävaatetuksen uudistava shortsi-ale sopii kaikille

Lämpimien kelien alkaessa tai lomamatkan lähestyessä tulee varmistaa, että vaatekaapista tai matkalaukusta löytyy siistit shortsit. Lounge by Zalando ja sen merkittäviä alennuksia tarjoavat kampanjat ovat hyvä mahdollisuus päästä käsiksi shortsivalikoimaan, josta ei puutu valinnanvaraa. Pienempien kaduntallaajien ihastuttavan räikeät shortsit piristävät sekä käyttäjiään että vanhempia ja lisäksi lapsi on helppo paikantaa vaikkapa hiekkarannalta hauskoja shortseja seuraamalla. Aikuiseen makuun vaihtoehtoja löytyy yhtä lailla naisille ja miehille. Aina ajankohtaiset farkkushortsit löydät polvimittaisina malleina, joita voi käyttää hyvin sekä pitkillä lahkeilla että siististi lyhyemmiksi käärittyinä.

Sporttiseen lomailuun tai arjen liikuntahetkiin soveltuvat puolestaan lukuisat teknisistä materiaaleista valmistetut urheilushortsit tai aina rennot collegeshortsit. Muutenkin materiaalivaihtoehtoja kattavasti tarjoava aleshortsien valikoima pitää sisällään myös luonnonmukaisista, kuten luomu- tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita, joten pystyt valitsemaan halutessasi lukuisten merkkituotteiden tarjonnasta mahdollisimman vähän luontoa kuormittavia vaihtoehtoja.

shorts_outlet_2_CM

Löydä monikäyttöiset miesten shortsit edullisesti

Miesten shortsit ovat kesävaatetuksen peruspilari. Siistit farkkushortsit sopivat yhtä lailla mökkeilyyn ja urbaaniin vapaa-aikaan. Yhdistä tyylikkyyttä hakiessasi shortsien kaveriksi käärityin hihoin varustettu kauluspaita tai erityisen rentoon vaikutelmaan hauska t-paita. Toinen hyvä vaihtoehto shortseiksi esimerkiksi lomamatkan siistiinkin ravintolakäyntiin ovat suorat, täysin puuvillaiset mallit, joiden kanssa yläosana toimii loistavasti joko poolo- tai kauluspaita.

Shortsien kanssa sopiviksi jalkineiksi istuvat yleisimmin sukattomat sandaalit, joita tarjolla on myös Lounge by Zalandon hienossa valikoimassa. Retkeilemään lähtiessä harkintaan kannattaa kuitenkin laittaa myös vaellussandaalit – sukilla tai ilman – sekä rennot ja joustavat shortsimallit, jotka eivät kiristä reisistä ja antavat jaloille liikkumiseen vaadittavaa tilaa. Kotihousujen ykkönen on tietysti rennot collegeshortsit, joissa viettää helposti kokonaisia päiviä. Ympärivuotiseen käyttöön ja työshortseiksi kannattaa puolestaan harkita cargo-tyyppisiä malleja, joissa riittää pituutta ja taskutilaa esimerkiksi pienille työkaluille ja tarvikkeille.

Upeat naisten shortsit lukuisin tyylein

Kesäiset naisten shortsit ovat omiaan monenlaisten tyylien hakemiseen ja kokeilemiseen. Ihastuttavin kuosein varustetut, erittäin kevyestä viskoosista valmistetut shortsit istuvat lämpimiin kesäpäiviin ja lomamatkan helteeseen täydellisesti. Monet näyttävistä ja esimerkiksi urbaaniin vapaa-aikaan erinomaisesti sopivista naisten shortseista ovat myös hieman mekonkaltaisia, joten ne sopivat myös mainiosti tyttömäisen viehkeää olemusta hakeville.

shorts_outlet_3_CM

Naisten shortsivalikoimaa leimaa myös monipuolisuus. Aktiiviseen liikkumiseen soveltuvat pyöräilyshortsit hylkivät hikeä ja sopivat pitkiinkin pyöräretkiin. Rennot ja lyhyet kangasshortsit puolestaan tarjoavat keveyttä ja liikkuvuutta vaikkapa juoksulenkeille tai rullaluisteluun. Odottavia äitejäkään ei ole unohdettu ja monesti Lounge by Zalandon tarjouksissa on saatavilla myös ihanaa kesätyyliä äitiysshortsien muodossa. Näitä malleja koristaa joustavan vyötärön ohella monesti kauniisti raskausvatsan päälle vedettävä trikoo-osa.

Yhdistele lukuisat ihanat shortsimallit omaan makuusi istuvien toppien ja tyylikkäiden puseroiden kanssa, ja kesän suosikkiasukokonaisuutesi onkin valmis. Sirot varvassandaalit tai näyttävästi koristellut gladiaattorisandaalit kruunaavat kesäisen tyylikkään asukokonaisuuden upealla tavalla.

Hyödynnä verkko-outletin monet edut ja tarjoukset

Monet vaihtoehdot kattava shortsi-ale on osa Lounge by Zalandon aletuotteiden valikoimaa, johon pääsee käsiksi ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen. Ostopakkoa ei tietenkään ole. Rekisteröitymisen jälkeen voit säätää saapuvien uutiskirjeiden määrää ja vastaanottaa ilmoituksia esimerkiksi uusia shortseja sisältävistä kampanjoista. Muodista kiinnostuneelle ja valppaalle asiakkaalle vain muutaman päivän yleensä kerrallaan voimassaolevat kampanjat ja rajoitetut vaatemäärät antavat hyvän mahdollisuuden päästä käsiksi suuriin alennuksiin ja lukuisten muotibrändien tuotteisiin. Lounge by Zalandon aletuotteiden hankinta onnistuu myös joustavasti, sillä tuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.