Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Urheilu-outlet

Urheilu kuuluu monella meistä olennaisena osana arkeen. Erilaisissa lajeissa asustuksen vaatimukset voivat vaihdella hyvinkin paljon. Hanki tyylikkäät ja edulliset urheiluvaatteet kaikenlaiseen liikkumiseen Lounge by Zalandon valikoimasta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki tuotteet kaikenlaiseen urheiluun alehinnoin

Urheilu vaatii moninaisissa muodoissaan vaatteilta erilaisia ominaisuuksia riippuen harrastamastasi aktiviteetista ja harrastuspaikasta. Liity ilman kuluja Lounge by Zalandon jäseneksi ja löydä monenlaisiin lajeihin sopivia aletuotteita jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Sitten on aika juosta, vaeltaa tai uida.

sport_outlet_2_CM

Urheilu-ale, joka houkuttelee monella tapaa

Tervetuloa innostumaan ja ihastumaan kattavasti erilaisia urheiluvaatteita ja -tarvikkeita sisältävään Urheilu-aleen. Urheilu-kategorian tuotteista löydät monipuolisesti suorituskykyisiä ja laadukkaita tuotteita kaikille liikunnan ja liikkumisen ystäville. Harrastatpa sitten saliurheilua, talvilajeja, kuntoliikuntaa juoksemisen ja pyöräilyn merkeissä, tai melkein mitä vain muuta lajia, on Lounge by Zalandon urheilutuotteiden kattaus syytä tarkistaa. Kattavasta tarjousten määrästämme löydät korkeatasoisia tuotteita useilta huippuvalmistajilta, ja vieläpä usein tuntuvin alennuksin varusteltuna.

Tarkoituksenmukaiset, laadukkaista materiaaleista valmistetut ja kestävät vaatteet antavat treeni- ja kilpasuorituksillesi makoisan ripauksen lisää mukavuutta ja suorituskykyä. Älä anna vanhojen tennarien ja treenipaitojen enää hiertää vaan poimi valikoimastamme uudet tuotteet, jotka sekä näyttävät hyvältä, että tuovat lisävirtaa liikkumiseen. Miellyttävältä tuntuvat treenivaatteet kannustavat liikkumiseen. Erilaisia sääoloja kestävät ja esimerkiksi talvella kylmää eristävät ulkoiluvaatteet tekevät myös ulos lähtemisestä mukavamman ajatuksen. Tekniset materiaalit, useiden huippubrändien muodikkaat ja helposti tunnistettavat kuosit, sekä laaja kirjo erilaisia värivaihtoehtoja antavat sinulle mukavasti valinnanvaraa uusia urheiluvaatteita valitessasi.

sport-accessories_outlet_3_CM

Löydä kattava urheilu-outlet

Lounge by Zalandon urheilu-outlet saattaa mahdollistaa pitkään etsimiesi yksittäisten tuotteiden löytämisen alehintaan. Samalla valikoimaa selaillessa saatat huomata muitakin puutteita urheiluvaatteissasi ja pystyt päivittämään nämäkin tarpeet kätevästi yhdellä kertaa. Tuntuvat hinnanalennukset antavat myös enemmän mahdollisuuksia kokeilemiseen esimerkiksi omasta tyylistäsi hieman poikkeavien värien tai muotivirtausten suhteen. Useissa liikkeissä kiertelyn sijaan voit tehdä urheiluostoksesi vaivattomasti vaikka kotisohvaltasi käsin.

Tarjonnastamme löydät erilaiset tuotteet urheiluun niin miehille, naisille, kuin lapsillekin. Kokovalikoimaa voit hyvinkin löytää aivan taaperoikäisten kokoluokista aina plus-kokoihin saakka. Liikkuminen ja urheilu todellakin kuuluu kaikille. Uudet kengät reippaille lenkeille, salille lähtöön kannustavat muodikkaat salivaatteet, ihanan lämpimät laskettelutakit, näyttävät uima-asut sekä monet muut aktiivisen liikkujan tuotteet odottavat löytäjäänsä. Toisaalta nykypäivän muodissa monet urheiluvaatteista sopivat myös aktiviteettien ulkopuoliseen elämiseen. Tyylikkään sporttisissa vaatteissa voitkin viettää harrastusten lisäksi aikaa myös vapaalla ja jopa monissa työpaikoissa.

Ota askel kohti parempia ulkoilu- ja treenikokemuksia valitsemalla Lounge by Zalandon urheilu-outlet ostospaikaksesi. Kattavasti aktiiviselle liikkujalle erilaisia tuotteita tarjoavan valikoimamme ohella voit luonnollisesti samalla löytää paljon muutakin vaatetusta, sekä monenlaisia hienoja lifestyle-tuotteita useiden muiden tarjouskampanjoidemme joukosta. Sen lisäksi, että voit löytää itsellesi uusia mainioita urheilutuotteita, tarjouskampanjamme on myös oiva paikka tehdä lahjaostoksia jälkikasvulle, sukulaisille, ystäville tai partnerille.

Urheiluverkkokauppa ja muodin maailma yhdessä

Lounge by Zalando on jännittävä outlet-verkkokauppa, jonka tarjonnasta löydät suuren määrän yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita. Näista tarjouksista voit löytää tuotteita jopa 75%* alennuksin. Tarjouksiin ja muihin Lounge by Zalandon tarjoamiin etuihin, kuten täysin ilmaiseen 31 päivän palautusoikeuteen, pääset käsiksi liittymällä outlet-verkkokauppamme jäseneksi. Tämä hoituu täysin ilman kuluja. Liittymiseen ei myöskään kuulu minkäänlaista ostopakkoa.

Ostoksia voit tehdä mobiililaitteeseen ladattavan, aina mukana kulkevan sovelluksemme avulla tai vaihtoehtoisesti verkkosivujemme kautta. Pystyt säätelemään saapuvien ilmoitusten määrää ja vastaanottaa esimerkiksi sovelluksen kautta ilmoitukset juuri alkaneista kampanjoista. Lounge by Zalando on samaan aikaan urheiluverkkokauppa, muodin aarreaitta, sekä suuren määrän käyttötavaroita sisältävä online-tavaratalo. Innostu laajasta valikoimastamme ja nauti edullisista hinnoistamme.