Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Ulkoilutakit alennuksessa

Laadukkaat ulkoilutakit takaavat mukavuuden ja tyylin kaikissa sääolosuhteissa. Tutustu outletin vaihtuvaan valikoimaan ja löydä oma suosikkisi. Seikkailu voi alkaa!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Edulliset ulkoilutakit jokaiseen vuodenaikaan

Lounge by Zalando on verkko-outlet, joka tarjoaa jopa 75%* alennuksia huippumerkkien muoti- ja lifestyle-tuotteista. Ulkoilutakit vuoden jokaiseen päivään ja kaikille keleille löytyvät siis myös helposti. Sinun tarvitsee vain liittyä jäseneksi ilmaiseksi ja sen jälkeen pääset käsiksi muutaman päivän kerrallaan voimassaoleviin pikatarjouksiin.

outdoorjackets_outlet_2_CM

Kattava ulkoilutakkien ale täynnä toimivuutta ja laadukkaita materiaaleja

Jos haluat korvata kuluneen takin, tai kaivatessasi tietynlaisille keleille sopivaa laatutakkia, on Lounge by Zalando huipputarjouksineen erinomainen paikka löytää kymmenien laatubrändien tuotteista oma suosikkisi. Löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivan mallin tarjolla olevista vaihtoehdoista sukupuolestasi ja iästäsi huolimatta. Lyhyet ja ohuet kesätakit, paksut ja lämmittävät talvitakit, sekä monet erilaisiin aktiviteetteihin sopivat mallit löytyvät suurin alennuksin ja usein myös kattavin kokovaihtoehdoin. Ulkoilutakit ovat yksi vaatetuksen osa, jossa materiaalit ja toimivuus näyttelevät erittäin merkittävää osaa. Talvitakeissa paksut vuoret, lämmön eristävyys ja suoja ajoittaisia lumisateita vastaan ovat ensisijaisia. Vaelluksille ja retkeilyyn soveltuvat puolestaan muun muassa Haltin ja Haglöfsin korkealaatuiset takit, jotka pitävät tuulta ja vettä erinomaisesti. Suoranaiseen urheiluun puolestaan soveltuvat mallit, joissa hengittävyys on huippuluokkaa ja materiaalit hylkivät hikeä. Monesti löydät Lounge by Zalandon takkitarjouksista myös luonnonmukaisia valmistustapoja ja -materiaaleja hyödyntäneitä tuotteita. Tällöin monesti osa materiaaleista on vähintään osittain kierrätettyjä tai esimerkiksi nahkatakkien kohdalla on käytetty ympäristöystävällisten nahanvalmistajien tuottamia nahkoja. Olipa valintasi mikä hyvänsä, löydät laadukkaat ulkoilutakit edullisesti verkon hauskimmasta shoppailuklubista.

Edulliset naisten ulkoilutakit asukokonaisuuden kruununa

Naisten ulkoilutakit toimivat monesti arki- tai juhla-asujen suojana. Juhlapaikalta toiselle siirtyessä ja vesisateen tai kylmyyden yllättäessä on päälle hyvä pukea ohut, mutta vedenpitävä takki, jotta juhlavaatteet pysyvät kuivina. Työpäivän aloittaminen vaikkapa märissä toimistovaatteissa ei myöskään ole mitenkään mukavaa. Hyvää suojaa tuulelta ja vedeltä tarjoavat parkatakit sopivat esimerkiksi viileämpien kelien kävelyille ja nautinnollisiin päiväretkiin. Tarjoamansa suojan lisäksi ulkoilutakit voivat olla koko asukokonaisuuden tärkein osa, esimerkiksi vaellukselle tai retkeilemään lähtiessä. Perinteisten maastovärien ja tyylikkäiden yksiväristen vaihtoehtojen lisäksi tarjolla on monesti myös hieman värikkäämpiä takkivaihtoehtoja, joilla pystyt piristämään rankkaakin vaellusrupeamaa. Pidemmillekään ulkoiluille lähtiessä ei tarvitse tinkiä tyylistä, vaan voit pukea päällesi komeat merkkivaatteet, jotka löydät Lounge by Zalandolta mukavissa alennushinnoissa.

outdoorjackets_outlet_3_CM

Tyylikkäät miesten ulkoilutakit jokaiseen tilanteeseen

Miesten ulkoilutakit ovat hyvä tapa lisätä ekstrasilaus tyylikkyyttä omaan pukeutumiseen. Urbaaniin ympäristöön ja vapaa-ajalle soveltuvien tyylikkäiden takkien lisäksi tarjolla on suuret määrät aktiivisen liikkujan takkeja. Sopivan ulkoilutakin kanssa muuksi vaatetukseksi riittävät kosteutta hylkivä t-paita, retkeilyyn tai päivittäiseen kävelyyn sopivat housut ja asianmukaisesti maaston mukaan valitut jalkineet. Rentoa ja monipuolista ulkoilupukeutumista edustavat puolestaan hupulliset ja kevyesti vuoratut, tuulelta suojaavat mallit, joissa voit lähteä tyylikkäänä sekä iltakävelylle puolison kanssa että viileämmän kelin terassille.

Tyylistä tinkimättä löydät Lounge by Zalandolta myös ulkoilutakit aktiiviselle miehelle. Merkkituotteiden vaellus- ja urheilutakit tarjoavat erinomaista suojaa kylmyydeltä, vedeltä ja tuulelta. Joka sään urheilutakissa lenkkirutiinisi sujuu niin tuulessa kuin sateessa. Vaellustakeissa on keveyden lisäksi otettu huomioon taskutila sekä vahvikkeet muun muassa kyynärpäiden kohdalla.

Hienojen etujen täyttämää shoppailua

Lounge by Zalandon ulkoilutakit ale on osa suuren suurta aletuotteiden valikoimaa, johon pääset tutustumaan ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityneenä asiakkaana voit päättää saapuvien uutiskirjeiden määrän ja saada esimerkiksi takkitarjouksista ilmoituksia sähköpostiisi. Lähes päivittäin sinulla on erinomainen mahdollisuus tarttua uusiin muutaman päivän voimassa oleviin alennuksiin kaikilla pukeutumisen osa-alueilla. Tuotteiden rajallinen määrä ja rajoitetun ajan voimassaolevat tarjoukset kannustavat pysymään valppaana uusien tarjouksien suhteen, sillä juuri haluamasi tuotteet saattavat hyvinkin tulla tarjolle merkittävin alennuksin varustettuna. Lounge by Zalandolla löytyvillä aletuotteilla on myös täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus, joten lukuisten merkkituotteiden shoppailu onnistuu myös erittäin riskittömästi.