Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kappa alennuksessa

Kappa on jokaisen urheilumuodin seuraajan tietoisuudessa. Sen ikoninen logo koristaa Kappan sporttihenkisiä vaatteita sekä asusteita ja muistuttaa tuotteiden italialaisesta laadusta. Tutustu valikoimaan ja löydä täydellinen lookisi edullisesti.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Kappa: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Tutustu Lounge by Zalandolla maailmanlaajuisesti tunnetun ja arvostetun urheilumerkki Kappan tuotteisiin. Liittymällä outlet-jäseneksi pääset näkemään vaihtuvan ja monipuolisen valikoiman, josta saat tuotteiden normaalihinnoista huikeita alennuksia. Katso heti millaisia Kappan vaatteita ja kenkiä outletissa on tänään tarjolla!

Kappa outlet 1 CM

Kappa: vaatteet ja kengät niin urheiluun kuin vapaa-aikaan

Kappa-urheilumerkki on syntynyt 1950-luvulla Italiassa ja nykypäivänä Kappan logo sekä mallistot tunnetaan ympäri maailmaa. Kuuluisien jalkapallojoukkueiden sponsorointi on lisännyt merkin näkyvyyttä. Mallistoista löytyy monipuolisesti erilaisia urheilullisia ja laadukkaita tuotteita. Sopivat vaatteet, varusteet ja kengät löydät niin vaellukseen, kuntosalille, juoksuun kuin tanssiinkin. Sen lisäksi, että Kappan vaatteita voi käyttää urheillessa, ne sopivat myös erinomaisesti vapaa-ajan menoihin. Päiväkahvit ystävän kanssa, rento työpäivä tai lasten kanssa puuhastelu sujuu aina yhtä hyvännäköisissä Kappan huppareissa, housuissa ja takeissa.

Kappan kengissä voit luottaa italialaisen merkin laatuun, sillä italialaiset ovat tunnetusti olleet erinomaisia kenkäsuunnittelijoita ja -valmistajia kautta aikojen. On erityisen tärkeää, että kengät ovat sekä mukavat että tarpeeksi tukevat jalkaan, sillä jalan hyvinvointi ja terveys on tärkeää ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Hyvät kengät jalassa koko ihminen voi hyvin. Kappan kenkiä suunniteltaessa on otettu erityisesti huomioon kengän käyttömukavuus sekä tyylikäs ulkoasu. Kengät sopivat moniin asuihin, voit huoletta mennä niillä erilasiin tilanteisiin eivätkä jalat väsy pitkänkään päivän aikana.

Kappan vaatteet ja kengät sopivat joka makuun

Kappan vaatteet ja kengät on tehty lukuisiin eri tilanteisiin sekä treenauksessa että elämässä yleensä. Valikoima on laaja ja kengät kattavat esimerkiksi tennarit, vaelluskengät sekä talvisaappaat. Mallistoista löytyy vaihtoehtoja sekä aikuisille että lapsille. Kappan kaikkien aikojen tunnetuimmat mallit ovat mukana, kuten kaikkien tunnistamat matalavartiset, mustat unisex-sneakerit sekä logolla varustettu Kappa-huppari. Jokainen löytää myös oman suosikkivärinsä. Mustat ja valkoiset tennarit ovat aina tyylikkäitä ja sopivat asuun kuin asuun. Vaelluskengistä löytyy maastoon sopivaa klassista beigeä sekä tummia värejä yhtä lailla kuin pirteitä kukkakuoseja ja vaaleampiakin värejä. Kirkkaat tehostevärit kengissä herättävät huomion ja luovat koko asulle mielenkiintoisen yksityiskohdan. Laajoista mallistoista jokainen löytää takuuvarmasti suosikkituotteensa.

Kappa outlet 2 CM

Muodin trendit näkyvät myös mallistoissa. Catwalkeilla monen kuuluisan suunnittelijan toimesta nähdyt paksut pohjat kengissä on myös mukana Kappan mallistoissa ja malleista löytyy hyvin paksulla pohjalla varustettuja jalkineita. Väreissä on käytetty muun muassa mustan ja kultaisen värin yhdistelmää. Kultaiset yksityiskohdat ovat viime vuosina näkyneet myös vahvasti yleisissä trendeissä. Suositut pastellivärit on huomioitu. Saatavilla on vaaleanpunaisia tennareita sekä muita suloisia pastelliväriyhdistelmiä. Kappan tunnistettavassa logossa, joka näkyy Kappan vaatteissa, on kaksi ihmistä nojaamassa toisiinsa. Aikoinaan vahingossa syntynyt logo ja siten koko merkki kuvastaa maailmassa tällä hetkellä tärkeäksi nousseita asioita kuten toisten tukemista ja tasavertaisuutta ihmisten kesken.

Nappaa suosikkimallisi Kappa-outletin valikoimasta hyvään hintaan

Lounge by Zalandolta löydät kattavan valikoiman Kappan vaatteita. Liittymällä Loungeen pääset näkemään joka päivä vaihtuvat mallit ja tarjoukset. Voit selata tarjouskampanjoita aina itsellesi sopivalla hetkellä.

  • Hinnat ovat jokaiselle lompakolle ystävällisiä ja voit napata suosikkivaatteesi jopa 75% alennuksella verrattuna ohjevähittäishintaan.  
  • Tarjoukset pääset katsomaan maksutta, sillä tilin avaaminen on aina ilmaista. Mikäli jostain syystä kuitenkin haluaisit palauttaa ostamasi tuotteen, myös sekin sujuu vaivatta ja ilmaiseksi.
  • Houkutteleva ja edullinen Kappan outletvalikoima on ulottuvillasi, joten avaa Lounge by Zalando -tili heti ja shoppaa sporttimerkin kenkiä, vaatteita ja asusteita superhuokeaan hintaan!