Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Tennarit alennuksessa

Tennarit ovat täydellinen valinta rennon tyylin ystäville. Tutustu suosikkimerkkien outlet-valikoimaan ja poimi trendikkäät tennarit huimalla alennuksella. Valikoimasta löydät niin korkeavartiset tennarit kuin matalavartisemmatkin mallit.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Tennarialen löydöillä piristät askeleitasi edullisesti

Lounge by Zalando on verkko-outlet, josta voit tehdä mahtavia löytöjä rakastetuilta merkeiltä päivittäin vaihtuvien tarjousten joukosta. Tennariale tarjoaa oivan tilaisuuden löytää uudet tennarit laajasta valikoimasta sekä lenkkipolkujen valloittamiseen että rentoon työpäivään jopa -75%* hintalapulla. Liity outlet-jäseneksi ja katsasta tennari-outletin valikoima!

sneaker_outlet_2_CM

Outlet joka sneakerheadille

Alun perin puhtaasti urheiluun suunnitellut tennarit pysyivät pitkään nimenomaan yksinoikeudella urheilukäyttöön erikoistuneina kenkinä, kunnes ennen vuosituhannen vaihdetta urheilukäytön lisäksi tennareita alettiin suunnittelemaan myös arkikäyttöön ja vapaa-ajalle. Nykyään tennareita löytyy monenlaiseen käyttöön ja ne ovat myös merkittävä osa muotimaailmaa. Monet halutuimmista ja odotetuimmista kengistä ovatkin nykyään nimenomaan tennareita. 

Tennarialesta löydät virtaviivaiset sneakerit outlet-hintaan sekä urheilukäyttöön että tarkasti valikoiduksi osaksi tiettyä asukokonaisuutta. Jämäkästi jalkoihin istuvilla ja hyvän pidon tarjoavilla vaihtoehdoilla pärjäät esimerkiksi sisäliikunnassa, kun taas rennot ja värimaailmaltaan seesteiset mallit soveltuvat keventämään vaikkapa työpukeutumista. Malleja löydät päivittäin vaihtuvien tarjousten joukosta sekä haluamiisi lajeihin tarkoitettuina että tyylikkäiksi vapaa-ajan kengiksi.

Käyttötarkoitukseen sopivat (edulliset) tennarit

Nykyään tennareita löytyy joka käyttöön. Lounge by Zalandon lenkkarialesta bongaat vaivatta esimerkiksi sopivat kengät lenkkipolulle, koripallokentälle tai muuten vain rentoon vapaa-aikaan. Jalkineiden tulee sopia käyttötarkoitukseensa, joten tennarivalintaa tehdessä kannattaa ottaa huomioon se, onko harkitsemasi malli sopiva aikomaasi käyttöön. Tarvitsetko matalilla varsilla varustetut kengät, täysin varrettomat vai tulisiko harkitsemaasi käyttötarkoitukseen olla tennareissa lisäpehmustetta kantapäissä? Pehmustetta tarvitset muun muassa yleisesti lenkkipolulla pinkoessa ja vahvaa pitoa parkettilattialla koripallopelin tiimellyksessä. Mieluisa kiinnitys voi puolestaan löytyä joko nauhoilla, tarrakiinnityksellä tai erilaisilla solkikiinnityksillä.

Monet tennarivaihtoehdot ovat monikäyttöisiä: erityisesti arkikäyttöön ja vapaa-ajalle soveltuvat mallit sopivat loistavasti yhtä lailla kavereiden näkemiseen kaupungilla kuin vaikkapa bisnespukeutumista rentouttavaksi vaatekappaleeksi toimistolla. Kokoa ja sopivaa tennariparia valitessa yleisenä ohjeistuksena kannattaa huomioida, että varpailla on hyvä olla tilaa liikkua, eikä niiden tule lepoasennossa osua tennarin päähän. Istuvuuden tulee olla jämäkkä, mutta ei tiukka. Myös tennareissa käytettäviä sukkia kannattaa harkita tennarivalinnassa ja ottaa huomioon kenkiä valitessa useimmiten käyttötarkoituksessa käytettävien sukkien paksuus.

sneaker_outlet_3_CM

Lenkkarit mukavuuden ja materiaalien ehdoilla

Tennarit ovat yksi maailman suosituimmista jalkinetyypeistä monikäyttöisyytensä, trendikkyytensä ja mukavuutensa vuoksi. Arkisessa käytössä helposti jalkaan sujahtavat tennarit ovat omiaan sekä kauppareissuille että roskien viennissä jätekatokseen. Nauhoja tai muita kiristyksiä tiukentamalla jalkineet tukevat mukavasti pidempiäkin kävelyretkiä tai vaikkapa lomamatkan aikaista tarpomista. Urheilukäyttöön erikoistuneista malleista löydät puolestaan kantapään tärähtelyä vaimentavia pehmusteita ja esimerkiksi erilaisilla pitoisuuksilla valmistettuja pohjia, joiden avulla sisäliikunta onnistuu ilman turhaa liukastelua. Tyylivaihtoehtoja löydät omalta mukavuusalueeltasi runsaasti ja voit valita omat, edulliset tennarisi niin varrellisina, lyhyillä varsilla tai varrettomina. Visuaaliselta ilmeeltään erityyppisiä malleja on tarjolla jatkuvasti, joten Lounge by Zalandon selailu ja tennarivalikoiman läpikäyminen tasaisin väliajoin saattaa hyvinkin kantaa hedelmää.

Materiaalivalinnoilla pystyt jalkojesi mukavuuden ohella vaikuttamaan tyyliin, jota etsit. Mustat nahkamallit huokuvat trendikkyyttä ja klassista laadukkuutta, ja räikeän muodikkailla kangasmalleilla keräät puolestaan takuulla katseita. Tekstiilimateriaaleista valmistetut tennarit puolestaan joustavat hieman enemmän, mutta nahka toimii hieman paremmin kosteilla keleillä. Olipa materiaali mikä hyvänsä, voit luottaa Lounge by Zalandolla löytyvien kenkämallien laatuun. On myös hyvä huomioida, että jatkuvasti vaihtuvien tarjoustuotteiden joukosta löydät yleensä myös kestävään kehitykseen nojaavia ja mahdollisimman luonnonmukaisesti tehtyjä laatutuotteita, joiden valmistuksessa on käytetty muun muassa kierrätettyjä tai luomumateriaaleja.

Lounge by Zalando tarjoaa reiluja outlet-etuja ja alennuksia

Tennariale on osa Lounge by Zalandolla löytyvää jättimäistä tarjontaa, jonka tuotteissa voit säästää jopa 75% ohjevähittäishintaan nähden. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia tarjoustuotteita rajoitetuilla varastomäärillä, joten valppaudesta on hyötyä! Erityisesti himotuimmat tennarit menevät nopeasti kaupaksi ja Lounge by Zalando -jäsenenä saat niiden saatavuudesta tiedon ensimmäisenä. Mainioiden hintojen ja lukemattomien merkkituotteiden valikoimasta saat myös nauttia huolettomasti, sillä Lounge by Zalandolla olevilla tuotteilla on 31 päivän ilmainen palautusoikeus.