Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Tennarit alennuksessa

Tennarit ovat täydellinen valinta rennon tyylin ystäville. Tutustu suosikkimerkkien outlet-valikoimaan ja poimi trendikkäät tennarit huimalla alennuksella. Valikoimasta löydät niin korkeavartiset tennarit kuin matalavartisemmatkin mallit.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Tennarit ovat kestosuosikit, joille on aina tarvetta arjessa

Olitpa suuntaamassa sitten kaupungille shoppailemaan, lenkille luontoon tai rentoutumaan ystävien kanssa, tennarit ovat luotettava jalkinevalinta. Liittymällä Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan asiakkaaksi pääset tilaamaan ne ja muut kaipaamasi kengät jopa 75% alennuksella tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

sneaker_outlet_2_CM

Tyylikkäät valkoiset tennarit vauhdikkaisiin päiviin

Aamu alkaa kävellen taitettavalla työmatkalla ja päivä jatkuu pitkälti seisten. Illalla ohjelmassa on vielä koiran lenkitys sekä illallinen kavereiden kanssa. Aktiivisen ihmisen arki voi viedä paikasta toiseen vauhdikastakin tahtia. Päiviin saattaa mahtua monenlaisia aktiviteetteja ja spontaanejakin tapahtumia, joihin on syytä olla valmis. Onneksi monipuoliset tennarit sopivat sekä urheiluun, toimistolle että virallisempiinkin tapahtumiin. 

Tyylikkäät tennarit on helppo yhdistää osaksi erilaisia asuja. Esimerkiksi siistit valkoiset tennarit istuvat niin jakkupuvun kuin hienomman kesämekonkin kanssa. Samoin mustat tennarit ovat varsin neutraali sekä klassinen valinta. Jos taas havittelet jotain räväkämpää, kannattaa pohtia vaikkapa koreita kuoseja tai näyttäviä printtejä. Myös kirkkaat sävyt, kuten kirkuvan keltainen, hehkuvan oranssi, polttavan punainen ja säväyttävä sininen voivat luoda kiinnostavaa kontrastia muutoin simppelimpään asukokonaisuuteen. Älä unohda myöskään katseita kiinnittäviä koristeita, kuten vaikkapa vetoketjuja ja niittejä.

Lounge by Zalandon outlet-verkkokauppa on pullollaan eri värisiä, mallisia ja tyylisiä tennareita. Voit tilata itsellesi vaikkapa valkoiset tennarit värikkäillä nauhoilla tai mustat tennarit jonkin tunnistettavan merkin logolla. Tai ehkä valitset sittenkin sporttisemmat urheilumallit missä värissä tahansa. Tule tutustumaan valikoimaan ja tekemään löytöjä.

sneaker_outlet_3_CM

Päivitä kenkäkaappi ja tilaa unelmiesi tennarit alehinnoin

Mitä tulee tennareihin, värin ja tyylin lisäksi myös esimerkiksi mukavuudella sekä materiaalien laadulla on väliä. Laadukkaita materiaaleja, kuten vaikkapa luonnonkumia, hengittävää tekstiiliä, aitoa nahkaa sekä tasokkaita tekokuituja yhdistelemällä voi luoda paitsi mitä tyylikkäimpiä, myös todella idealisti jalkaan istuvia kenkiä. Tällaiset popot tukevat jalkaa oikeaan asentoon ja joustavat liikkuessa. Kunnon pohja tarjoaa myös riittävää kitkaa, mikä on erityisen tärkeää liikuttaessa vaihtelevilla alustoilla. Moni panostaa myös esimerkiksi leveälestisempään malliin, jossa jalkapöydälle on tarjolla runsaasti tilaa. 

Panosta siis kenkiin, jotka tuntuvat mukavilta jaloissa vielä silloinkin, kun niillä on kävellyt jo pidemmän päivän. Kun kyseessä on laadukas kenkä, se usein myös kestää käyttöä useamman kauden. Ja kun laadukkaat kengät saa vielä edullisesti, ei kenkäkaapin päivittäminenkään käy kukkaron päälle. 

Lounge by Zalandon asiakkaana voit tilata tennarit reiluin alehinnoin. Tarjolla on lukuisia eri kokoja, tyylejä, merkkejä sekä malleja, joiden väliltä valita. Sinäkin löydät siis varmasti juuri omaan makuusi sopivat kengät.

Mustat tennarit edullisemmin Lounge by Zalandolta

Kun on aika päivittää rakkaat, pitkään hyvin palvelleet tennarit uusiin, kannattaa liittyä Lounge by Zalandon asiakkaaksi. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta voit nimittäin tilata unelmiesi tennarit alehinnoin ja samalla hyödyntää lähes päivittäisiä tarjouskampanjoita sekä tuntuvia, jopa 75%* alennuksia. Asiakkaille on tarjolla yli 2 500 merkin kattava valikoima, josta löytyy myös runsaasti niin juhlavia nahkatennareita kuin värikkäitä kangastennareitakin. Tarjolla on luonnollisesti sekä korkea- että matalavartista mallia. Tilatut tennarit saapuvat nopealla toimituksella ja ne voi tarvittaessa vieläpä palauttaakin ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Jos siis olet haaveillut hankkivasi kesää varten uudet tennarit, liity asiakkaaksi. Liittyminen on helppoa, nopeaa, täysin ilmaista, eikä sido sinua ostoon. Säästä siis kenkähankintoja tehdessäsi ja valitse asiakkuus, josta hyödyt monessakin muodossa.