AsusteetOutletMerkit

Outlet: vaatteet huippumerkeiltä jopa 75% alennuksella

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Vaatteet joka lähtöön Zalando Loungen outletista

Olipa edessäsi työpäivä, pitkään odotettu loma tai rento aamupäivä hyvässä seurassa, teemaan ja tilaisuuteen sopivat vaatteet tekevät arkisistakin kokemuksista elämyksiä. Skarppi ja viiltävän tyylikäs puku huokuu työelämässä hyödyllistä määrätietoisuutta kun taas pehmoinen ja muhkea oloasu hellii leppoisaa lepopäivää viettävää lomailijaa ja muuttaa olomuotosi hellyttävän kutsuvaksi. Laadukkaat olo- ja arkiasut kuin myös designer- ja juhlavaatteet saat edullisesti mistäpä muualtakaan kuin Zalando Loungen outletista.

Clothing-online-zalando-lounge

Näin luot toimivan vaatekaapin outlet-löydöillä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä tuttu sanonta pätee myös vaatetuksessa ja erityisen hyvin se toimii outlet-löytöjen metsästyksessä. Koska Zalando Loungen tarjonta vaihtuu päivittäin, on hyvä olla jonkinlainen mielikuva vaatetuksesi uudistustarpeista ennen alen alkamista. Ovatko perusvaatteesi kunnossa ja onko niitä riittävästi? Tai kaipaako vaatetuksesi piristystä muutamalla inspiroivalla trendivaatteella?

Moni onnistunut garderobi perustuu hyvin istuviin farkkuihin ja minimalistisen tyylikkäisiin laatupaitoihin ja -puseroihin klassisissa luottoväreissä: mustana, valkoisena ja farkkujen kohdalla sinisen eri sävyissä. Perusväreillä ja -vaatteilla luot helpon lähtökohdan asuun kuin asuun. Poimit nopeasti uusia asuja kaapistasi, kun kaikki sointuu ihanasti yhteen. Voit tietysti uida rohkeasti muotivirtauksia vastaan ja poiketa totutuista kaavoista niin omaperäisillä värivalinnoilla kuin tyylisekoituksillakin. Parasta nykymuodissa on, että kaikki on sallittua. Ja pitäähän vaatetukseen saada vähän eloakin, ellei värivalinnoilla niin kutkuttavilla kuvioilla, printeillä tai jännittävän elävillä pinnoilla ja tekstuureilla.

Zalando Loungen merkkialessa et päivitä vain tyyliäsi vaan nostat myös sen tasoa. Ensiluokkainen designer-vaate pysyy nimittäin salonkikelpoisena sesongista toiseen korkealaatuisten materiaalien, elegantin muotoilun ja taidokkaan viimeistelyn ansiosta. Luonnonmateriaalit villa, silkki ja kašmir nostavat aina vaatteen lähtöhintaa lähes merkistä riippumatta, mutta outletissa laatutietoista shoppailijaa hemmotellaan välillä näistäkin materiaaleista valmistetuilla huippulöydöillä.

Vain aitoja merkkituotteita

Hyvät yhteytemme maailman johtaviin muotitaloihin ja laatutuotteiden valmistajiin takaavat sekä hyvät hintamme että tuotteiden aitouden. Brändikohtaisten tarjouskampanjoiden tuotevalikoima saattaa myös yllättää monipuolisuudellaan. Jos satut huomaamaan suosikkibrändisi valikoimassa tuotteen, jota et ole nähnyt missään muualla — ja hintakin on kohdallaan — saatat olla ostokoriin sijoituksen päässä täydellisestä tavasta erottua joukosta. Toisinaan outletista osuu silmään pitkäaikaisten haaveiden kohde, jota on vihdoin juuri siinä värissä ja koossa, joka sopii sinulle parhaiten.

Shoppailuklubin jäsenenä olet oikeutettu Zalando Loungen kaikkiin alennuksiin, jotka yltävät parhaimmillaan jopa 75 %:iin. Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita ostoihin liittymishetkellä tai sen jälkeenkään. Saat vain päivittäisen uutiskirjeen lähiaikoina alkavista tarjouskampanjoistamme ja päätät tarjonnan perusteella, haluatko vierailla verkkokaupassa vai jättää shoppailun tai vaatteiden selailun tällä kertaa väliin. Mikäli haluat tiedon tarjouskampanjoista juuri ennen niiden alkua, voit ladata Zalando Lounge -sovelluksen älylaitteellesi. Sovellus lähettää ilmoituksen laitteellesi hiukan ennen uusien kampanjoiden avautumista.

Mitä vaatteet merkitsevät sinulle?

Lapsena viehättävän ja huolitellun tyylin luominen on hauska leikki. Välillä voi hiukan hullutellakin ja käyttää vaatteita täysin eri tarkoitukseen kuin ne alun perin suunniteltu. Vaikka kanssaihmisten vuoksi leikki hiukan vakavoituu iän myötä, ei silti tarvitse luopua kekseliään pukeutumisen ilosta. Yhdelle se on joukko nokkelia ratkaisuja eri keliolosuhteita ajatellen. Toiselle se on tarkoituksenmukaista viestintää. Energinen voimavaate voi olla inspiraation lähde, jota muiden ei tarvitse edes ymmärtää. Kunhan se saa sinut liikkeelle ja tuntemaan olosi voittamattomaksi. Tähän tarkoitukseen käyvät usein räväkät treenivaatteet kuin myös toimistossa kunnioitusta herättävät vaatekappaleet.

Clothing-online-women-zalando-lounge

Selkeimmän sanoman vaatteilla annat printtien muodossa. Viestistä ei voi erehtyä, kun se koreilee vaatteen lahkeessa, selässä tai rinnuksessa. Viestin korostuskeinojakin on useampia. Moneen kertaan toistuva teksti on tyylikäs tehokeino kokoasussa kuin myös fiksussa paidassa. Kontrastieroilla kuvan tai tekstin voi nostaa näyttävästi esiin taustastaan ja valittu fontti voi joko koventaa tai pehmentää sanomaa. Eikä aina tarvitse huutaa isoin kirjaimin viestin saamiseksi perille. Kiinnostavin printti voi olla nimenomaan se, joka on niin pikkiriikkinen, että pystyt hädin tuskin näkemään tai lukemaan sen.

Pysy tyylikkäänä minimivaivalla

Seuraamalla Zalando Loungen vaihtuvia tarjouskampanjoita voit täydentää vaatekaappiasi vaikka vain yksi outlet-löytö kerrallaan. Uusia kampanjoita alkaa päivittäin, joten tarjouksia riittää nyt ja tulevaisuudessakin. Ole siis huoleti, mikäli ale-tuote ei tällä kertaa ehtinyt ostoskoriisi. Ehkä saat sen ensi kerralla tai jonkun vielä kiehtovamman vaatteen. Kärsivällisyys voi joskus jopa kannattaa. Outlet-tuote voi olla varattuna heti alen alkaessa, mutta vapautuu myöhemmin, kun asiakas ei ostakaan kaikkia varaamiaan vaatteita. Vasta loppuunmyyty tuote nimittäin poistuu tarjonnasta.

Outlet shoppailuklubi on paitsi kiva verkkokauppa myös kätevä tapa seurata muotia ja löytää uusia suosikkibrändejä. Näet joka päivä uuden kattauksen teema- ja brändikohtaisia alennuksia, joista joskus uudetkin tuttavuudet tuntuvat heti omilta. Liity siis klubijäseneksi ja aloita kiehtova matka muodin maailman!

Suosikkimerkkimme

🔸

🔸

🔸

🔸

🔸

🔸