Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

GAP alennuksessa

GAP huokuu sporttista tyyliä ja rentoa eleganssia. Outletista löydät merkin trendikkäitä paitoja, klassisia farkkuja ja paljon muuta. Inspiroidu pika-alennuksien tarjonnasta ja täydennä vaatekaappiasi laadukkailla tuotteilla.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

GAP: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Liittymällä Lounge by Zalandoon pääset käsiksi upean klassisen GAP-brändin ja tuhansien muiden suosikkibrändien tuotteisiin jopa 75%* alennuksella. GAP tarjoaa itsevarmuutta luovat, istuvat ja laadukkaan klassiset vaatteet sekä modernimmatkin vaihtoehdot arkeesi.

gap_outlet_2_CM

GAP: luottovaatteet ja asusteet alessa laadusta tinkkimättä

GAP on yksi hyvistä esimerkeistä siinä, ettei alessa shoppailijan tarvitse hinnasta tinkiessä kuitenkaan tinkiä samalla laadusta. Kyseinen brändi on saavuttanut laajan suosion maailmassa ja se onkin perustettu jo vuonna 1969 Yhdysvalloissa. Koko perhe tai ystäväpiirikin nappaa tarvitsemansa uudet laadukkaat luottovaatteet helposti Lounge by Zalandosta tuhansien muotimerkkien joukosta.

Valikoimasta löydät niin miesten, naisten, lasten kuin vauvojenkin vaatteet. GAP-muotimerkki tarjoaa erityisen kattavasti arjen viettoon sekä urheiluun sopivia klassisen rentoja vaatteita kuten ikoniset t-paidat ja pikeepaidat, swetarit, farkut ja chinot. GAP-kauluspaidat sekä merkin klassiset mekot sopivat juhlallisempiinkin tilanteisiin. Yöpuvut, uimahousut sekä myös urheiluvaatteet löydät nekin Loungesta kotisohvalta käsin ja vältät näin turhat jonottelut sovituskoppeihin.

Silmiähivelevän upeita värivaihtoehtoja löydät jo naisten ja miestenkin mallistosta, mutta erityisen paljon GAP-merkin riemukkaat värivalinnat ihastuttavat lasten vaatetarjonnan puolelle katsoessa. Erityisesti pastellivärit keräävät katseita. Kun etsit lapselle mukavia ja kestäviä käyttövaatteita alesta, kestävän kehityksen kriteerit täyttävää reppua, leikkisää myssyä eläinkorvilla tai värikkäitä ja lämpimiä uusia lapasia, kannattaa tässäki tapauksessa tarkistaa ensimmäiseksi Lounge by Zalandon tarjonta. Maailman jo valloittaneena muotimerkkinä GAP tarjoaa jokaiselle rennon klassisesta muodista kiinnostuneelle jotakin upeaa yllättävän edulliseen outlet-hintaan.

gap_outlet_3_CM

Oi ihana outlet-ostosten helppous

Miltä kuulostaisi kauppa, jossa tarjolla on yli 2500 vaatemerkkiä? Kun ostostenteon saa hoitaa kotoa käsin kaikessa rauhassa ilman ruuhkia, on brändien paljous aivan mahtava etu. Kukapa ei haluaisi valinnavaraa vaatevalintoihinsa ja ostaa juuri itselle parhaiten istuvia, omaa persoonaa tai elämäntyyliä korostavia vaatteita. Kätevää on tilata kerralla yhdestä paikasta tarvittavat vaatteet myös muille asuinkumppaneille tai lahjaksi. Erityisen hyviä lahjoja Lounge by Zalando -outletissa ovat asusteet, kuten aurinkolasit, kellot, laukut, korut ja solmiot. Tuotteiden ilmaisen palautusoikeuden takia ei lahjan ostajalla ole turhaa riskiä siitä, että mitä jos lahjan saada ei pidäkään lahjasta. Tuotteen voi tarvittaessa siis palauttaa 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden aikana. Voit siis rauhassa tilata ja kokeilla GAP-tuotemerkin lisäksi muitakin laadukkaita tuotemerkkejä löytääksesi juuri isellesi sopivimmat tuotemerkit ja tuotteet.

Nappaa suosikkibrändi GAP sekä tuhannet muut tarjoustuotteet outletin alesta

Liity jo tänään Lounge by Zalando -ostossivustolle sähköpostiosoitteellasi helposti ja nopeasti ilmaiseksi – huomaathan, että sinulla ei ole minkäänlaista ostopakkoa!

  • Jatkossa kirjaudut helposti asiakastilillesi sähköpostiosoitteellasi sekä salasanallasi ja näet parhaat diilit ja kampanjatarjoukset sivustollamme.
  • Muutaman päivän pituiset vaihtuvat tarjoukset voit katsoa
  • Hyödynnä mahtavimmat rahanarvoiset tarjoukset vaatteista sekä kodin ja asumisen tuotteista.
  • Maailman suosituimpia vaatebrändejä jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna.
  • Kokeile vaatteita kaikessa rauhassa kotona ja käytä niin halutessasi tuotteiden ilmainen 31 päivän palautusoikeus hyödyksesi.
  • Tilaa uutiskirjeemme ja huomaat myös GAP-brändin uskomattomat kampanjatarjoukset nopeasti sähköpostistasi.