Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Dickies alennuksessa

Dickies on suosittu katumuodin pioneeri, joka tarjoaa vaatteita ja asusteita rennon muodin faneille. Merkin pipot, hupparit ja chinot ovat varmasti monelle tuttuja. Löydä omaan tyyliisi sopivat tuotteet edullisesti!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Dickies: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Tervetuloa Lounge by Zalandoon! Outlet-valikoimastamme löydät parhaat aletuotteet ja tarjoukset tuhansien eri suosikkimerkkien kampanjoista. Etsitkö laadukkaita vaatteita ja asusteita Dickiesiltä, legendaariselta katumuotimerkiltä?

Rekisteröitymällä outlet-jäseneksi ilmaiseksi voit löytää laadukkaat Dickies-tuotteet lyömättömään hintaan.

dickies outlet 1 CM

Dickies: työvaatteista katumuodin kärkeen

Dickies-brändillä on taustallaan pitkä historia. Vuonna 1922 perustettu yritys valmisti alun perin farkkuhaalareita maatiloille ja farmeille työkäyttöön, mutta on sittemmin laajentanut valikoimaansa ja merkin tarjonta kattaa nyt lähes kaiken mitä vaatekaappisi voi arkipukeutumiseen kaivata: chinoja, farkkuja, huppareita ja T-paitoja. Dickiesistä on kasvanut maailmanlaajuisesti suosittu katumuodin edelläkävijä, joka tarjoaa vaatetusta ja asusteita rennon muodin faneille.

Laadukkuutta ja istuvuutta

Dickiesin vaatteet on alun perin suunniteltu työkäyttöön, joten istuvuus, mukavuus ja taattu laatu on ollut alusta lähtien tärkeä tekijä brändin vaatteissa ja asusteissa. Esimerkiksi brändin takit on suunniteltu niin, että niissä on ennen kaikkea mukava liikkua. Talvipakkasilla Dickiesin laadukkaat talvitakit takaavat rennon lookin ja jättävät myös tilaa kunnon villapaidalle. Kesäkuumalla merkin ikoniset chinot tai shortsit ovat mukavan väljät ja huokuvat huoletonta asennetta. Asun täydentää tietysti minimalistisen moderni t-paita Dickies-logolla varustettuna. Arki- ja työkäyttöön sopivat brändin t-paidat ja jämäkät farkut, joista on olemassa monta eri vaihtoehtoa – niin värin, istuvuuden kuin tyylinkin suhteen. Dickiesin sukat eri väreissä piristävät päivää ja vaikka muuten kokomustaa asua . Voit esimerkiksi yhdistää brändin sukat ja vyön värit sointumaan yhteen – tyylikeino, joka ei varmasti jää huomaamatta.

dickies outlet 2 CM

Ikoniset Dickies-tuotteet parhaaseen hintaan Lounge by Zalandolta

Haluaisitko päivittää vaatekaappisi laadukkailla Dickiesin tuotteilla? Vaatekaapin päivittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Rekisteröityneenä Lounge by Zalando -asiakkaana voit löytää brändin ajatonta muotoilua ja kestäviä valintoja huokeaan hintaan. Vaihtuvien alekampanjoidemme  joukosta löydät myös laajan valikoiman muita aletuotteita, johon kuuluvat esimerkiksi sporttimuoti, lifestyle-tuotteet ja kodinsisustustuotteet.

Liity mukaan ja shoppaile Dickies-tuotteita outlet-hinnoin

  • Liittyminen on aina ilmaista, ja saat aina myös 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
  • Valikoimastamme löydät Dickiesin ohella jopa 2 500 eri brändiä Suomesta, Pohjoismaista ja muualta.
  • Rekisteröitymällä säästät jopa 75% tuotteiden suositelluista ohjemyyntihinnoista.