Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Ted Baker alennuksessa

Ted Baker tuo tyyliisi luovuutta ja hitusen nostalgiaa. Merkin vaatteet, asusteet ja kengät sopivat loistavasti monenlaisiin asukokonaisuuksiin ja huokuvat rentoa energiaa. Outletista voit löytää seuraavan luottolaukkusi tai supertrendikkäät tennarit!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Ted Baker: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Ted Baker tarjoaa laadukkaita vaatteita ja asusteita kaikenikäisille. Liity Lounge by Zalandoon, verkon hauskimpaan outletiin, ja hanki brändin tuotteita reiluista alennuskampanjoistamme. Vaatemerkin korkeatasoinen valikoima on osa laajaa muodin ja merkkituotteiden vaihtuvaa valikoimaamme.

ted_baker_outlet_1_CM

Hae inspiraatiota Ted Bakerin laajasta tuotevalikoimasta

Alkunsa jo 80-luvulla Skotlannissa saanut Ted Baker aloitti toimintansa miesten paitoihin keskittyneellä liikkeellä. Vuosien kuluessa brändi on kasvanut huimia määriä ja nykyään se onkin vakiinnuttanut paikkansa merkkinä, joka tarjoaa huippumuodikkaita vaatteita ja asusteita kaikenikäisille, sukupuoleen katsomatta. Vaatemerkin tuotevalikoimasta löydät yhtä lailla komeat miesten vaatteet, aistikkaan ja kattavan naistenvaatteiden kattauksen sekä reilun määrän käytännöllisiä lastenvaatteita. Unohtaa ei myöskään sovi laajaa hienojen asusteiden valikoimaa, johon kuuluu muun muassa pidetyt Ted Baker -laukut.

Brändi on tunnettu alusta lähtien erikoisesta huumorintajustaan, rohkeista visioistaan ja merkittävästä panostuksesta laatuun. Lounge by Zalandon tarjouksista löydätkin mitä todennäköisimmin merkin tuotteita, joissa yhdistyy huipputason materiaalit yksinkertaiseen komeuteen ja tarkoin suunniteltuihin yksityiskohtiin. Nykyisin ympäri maailmaa tunnetun vaatemerkin tuotteilla luot helposti erilaisiin tilanteisiin sopivia tyylejä haet sitten uutta arkityyliä tai komeaa asua juhliin.

Ted Baker -outlet hienojen asukokonaisuuksien tukirankana

Brändin hitusen nostalgiaa huokuva hienostunut tyyli sopii loistavasti monenlaisiin asukokonaisuuksiin ja tietysti aistikkaiksi asun yksityiskohdiksi. Naisten juhlavan asun näyttäväksi ykkösasiaksi voit nostaa esimerkiksi komeat Ted Bakerin mekot, joita on saatavilla trendikkäästi muotoilluista kynähameista 50-luvun estetiikkaa muhkein helmoin uhkuviin vaihtoehtoihin. Brändin elegantit korkokengät soveltuvat moneen juhla-asuun ja ihastuttavat Ted Baker -laukut, sekä säväyttävät korut viimeistelevät juhlatyylin täydellisesti.

Laadukkaaseen arkipukeutumiseen Ted Baker tarjoaa juuri sopivan yhdistelmän tyyliä ja rentoutta. Silkkimäisen pehmeästä modalikankaasta valmistetut aluspaidat tuntuvat mukavilta yhtä lailla arjen aherruksessa, kuin vapaa-ajallakin. Kotisohvan nurkassa on puolestaan mukava viettää aikaa brändin rennoissa verryttelyhousuissa. Kouluun, työpaikalle ja vapaa-ajalle löydät vaatemerkin tuotteista paljon vaihtoehtoja, kuten tyylikkäitä neuleita, rentoja huppareita ja arkisempiin asuihin mukavia yksityiskohtia tuovia koruja. Löytyypä merkin tarjonnasta laadukkaita tennareitakin.

ted_baker_outlet_2_CM

Löydä halutut koko perheen vaatelahjat edullisesti

Vaatemerkin tuotteilla vaatetat helposti itsesi erilaisiin tilanteisiin. Voit valita eleganttien ja prameammin yksityiskohdin varustettujen vaihtoehtojen ja rentojen, mutta erittäin laadukkaiden arkivaatteiden kattavasta valikoimasta juuri omaan makuusi sopivia tuotteita. Lounge by Zalando antaa tähän vielä mukavasti lisäpontta tarjoamalla tuotteisiin merkittäviä alennuksia. Shoppailuklubin pikatarjouksista sinulla on myös erinomainen mahdollisuus löytää mainioita lahjoja tuleville syntymäpäiville, jouluksi tai muuten vain läheisiä hemmotellaksesi.

Tuttavaperheen taaperolle saatat löytää huippulaadukkaan paidan, takin tai kauniin Ted Baker -mekon. Tai kenties koulutiensä aloittavalle sopisi lahjaksi hauska reppu, joka kestää läpi koko ala-asteen. Puolisolle lahjaksi voi harkita vaikka aina käytännöllistä settiä uusia komeita boksereita, tai hienostunutta yöpukua. Erittäin haluttujen lahjojen joukkoon kuuluu erityisesti brändin komeat asusteet. Ted Bakerin meikkilaukut, lompakot tai miksei vaikka matkalaukku tulevasta lomamatkasta vihjailemaan ovat lähes varmasti saajan mieleen. Lahjahankintojen tekemisessä auttaa myös Lounge by Zalandon ilmainen palautusoikeus.

Reiluja etuja shoppailuklubiin liittyjille

Lounge by Zalando on verkko-outlet, josta löydät alennettuun hintaan satoja tuotteita lukuisilta merkkivalmistajilta. Ted Bakerin outlet-valikoima on yksi monista verkko-outletin tarjouskampanjoista, jotka tarjoavat muotia ja merkkituotteita kaikilta pukeutumisen alueilta, yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevin tarjouksin. Tarkkaavaista muodin ystävää hemmotellaan monin eri eduin.

Verkkosivuilla tehtävän ilmaisen liittymisen jälkeen pääset tutustumaan kampanjoihin, joissa tuotteiden alennukset ovat jopa 75% ohjevähittäishintaan verrattuna. 31 päivän täysi ja ilmainen palautusoikeus helpottavat tarjousostosten tekoa entisestään. Minkäänlaista ostovelvoitetta ei klubiin liittyminen myöskään sisällä. Halutessasi voit myös räätälöidä saapuvien tarjoussähköpostien määrää omiin mieltymyksiisi sopivaksi.