Black Friday -tarjoukset Zalando Loungessa

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

BLACK FRIDAY 2021: Isot trendit, isommat alet

🖤 Meillä on hyvin erityinen kampanja vuoden 2021 Black Fridayta varten. Valmistaudu löytämään suosikkimerkkisi sekä halvimmat hinnat Zalando Loungen Black Weekend -kampanjasta. 🖤

Zalando Loungessa alennukset eivät ole saatavilla vain Black Fridayna, vaan koko viikko on täynnä ohittamattomia alennuksia ilman jonotusta kaupoissa. Pysy kuulolla, jotta saat uusimmat vinkit tulevista Black Friday 2021 -alennuksistamme. Päivitämme pian Cyber Week -kalenterin, josta löydät shoppailuklubimme kutkuttavat merkkialet. Sillä välin voit aina hyödyntää päivittäin vaihtuvat alekampanjamme.

Etkö ole vielä Zalando Loungen jäsen? Rekisteröidy nopeasti ja helposti sähköpostiosoitteellasi, tai käytä olemassa olevaa Zalando-tiliäsi ja saat käyttöösi päivittäiset, rajoitetut kampanjamme ja huippubrändit jopa 75% alennuksella.

Black-friday-zalando-lounge

HYÖDYNNÄ SINÄKIN BLACK FRIDAYN ERIKOISALENNUKSET

Onnistummeko yhä yllättämään sinut uusilla kampanjoilla ja alennuksilla, jotka voivat olla jopa -75% joka päivä? Totta kai! Musta perjantai Zalando Loungessa odottaa alkamistaan. Olemme valmistelleet hyviä löytöjä, rakastettuja tuotemerkkejä ja Zalando Lounge -alekoodeja.

Milloin Black Friday on tänä vuonna?

Vuonna 2021 Black Fridayta vietetään 26. marraskuuta. Black Friday on yksi vuoden suosituimmista alennusmyynneistä, ja se sopii täydellisesti paitsi jouluostosten käynnistämiseen myös vaatekaapin täydentämiseen suosikkimerkkien vaatteilla, kengillä, laukuilla ja asusteilla – tietysti huippuhinnoin.

Mikä on Black Friday?

Yhdysvalloissa Black Friday on kiitospäivän jälkeinen perjantai, joka on 1960-luvulta lähtien käynnistänyt jouluostokset shoppailuun kannustavilla hurjilla alennuksilla. Shoppailun superpäivä on rantautunut 2000-luvun aikana myös Suomeen, jossa erityisesti verkkokauppojen tarjoukset houkuttelevat tekemään löytöjä. Black Fridayn nimen todellisesta alkuperästä on olemassa muutamia teorioita.

Nimen huhutaan juontavan juurensa kirjanpidossa käytetyistä väreistä: tappiot merkittiin punaisella ja voitot mustalla. Toisten mukaan se taas polveutuu siitä, että liikemiehet saivat kätensä mustiksi seteleiden musteesta rahaa laskiessaan. Mustan perjantain nimitys saattaa myös viitata liikenneruuhkaan, joka pysäytti Philadelphian vuonna 1961 juuri kauppoihin ja ostoskeskuksiin ryntäävien aleshoppailijoiden määrän vuoksi.

LATAA ZALANDO LOUNGE -SOVELLUS JA LÖYDÄ ETSIMÄSI 24/7

Me juhlimme mustaa perjantaita myös Zalando Lounge -sovelluksessa, ja teemme sen tyylillä. Pääset heti käsiksi Black Friday -alennuksiimme ja moniin muihin kampanjoihin ja mahtaviin tarjouksiin sekä säästyt kaupungin ale-hullunmyllyltä.

Voit asettaa ilmoituksia tuleville kampanjoille, joten et jää paitsi parhaimmista Black Friday -tarjouksista tai suosikkibrändiesi tulevista alennuskampanjoista. Lataamalla sovelluksemme saat myös:

👉 Alennuskoodeja ja tarjouksia vain sovelluksen käyttäjille

👉 Eksklusiivisen huippumerkkien valikoiman

👉 Nopeimman tavan päästä käsiksi vaihtuviin, päivittäisiin kampanjoihin

👉 Ilmoituksia tilauksesi tilasta

App-store-FI.png
FI-google-play-badge.png

FI App Landing-IOS 2

MUSTAN PERJANTAIN TARJOUKSET SOVELLUKSESSAMME

Shoppailuklubimme jäsenenä saat lyömättömiä alennuksia trendikkäimmistä muoti- ja lifestyle-brändeistä joka päivä. Olitpa sitten merkkivaatteiden metsästäjä tai sporttifani, Black Friday -alennuksemme tarjoavat sinulle laajan valikoiman muotia edulliseen hintaan.

Black Friday -alennusten lisäksi tarjoamme rajoitettuja, usein vaihtuvia alekampanjoita rekisteröityneille jäsenille. Poimi valikoimastamme suosikkimerkkiesi vaatteet, kengät, asusteet sekä kodin sisustustuotteet. Olemme tarjonneet vastustamattomia kampanjoita jopa 75% alennuksella valmistajan suosittelemasta ovh:sta jo vuodesta 2010 alkaen.

Zalando Lounge -jäsenyys on täysin ilmainen eikä se velvoita ostamaan. Jos etsit täydennystä vaatekaappiisi edulliseen hintaan, Zalando Lounge on siihen oikea paikka. Liity jäseneksi ja saat pääsyn valtavaan valikoimaamme kansainvälisiä ja pohjoismaisia merkkejä outlethinnoin.