Olemme osa Zalandoa

Jopa −59%* Lounge by Zalandolla

Pinko alennuksessa

Pinko tarjoilee naisellisen kaunista italialaismuotia, joka soveltuu loistavasti kaikenikäisille moderneille, tyylikkäille naisille. Ihastu muotimerkin runsaaseen tarjontaan ja löydä suosikkisi tarjouskampanjastamme.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Pinko: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Naisten kaunista, ylellistä ja tyylikästä naisellista muotia tarjoava Pinko vangitsee sekä mielikuvituksesi että vaatekaappisi. Lounge by Zalandon alennuskampanjassa pääset nyt käsiksi vaatemerkin muotiteollisuutta kiinnostaviin tuotteisiin, jotka huokuvat klassista designia ja hienostunutta eleganssia. Löydä suosikkisi kuratoidusta valikoimastamme.

pinko_outlet_1_CM

Luo Pinkon tuotteilla upean muodikkaat lookit

Vuonna 1986 Fidenzassa, Italiassa, perustettu Pinko vastaa vahvojen, naisellisten ja ennen kaikkea päättäväisesti omaa muotinäkemystään toteuttavien naisten vaatetarpeisiin. Sen tuotevalikoima vaihtelee talvitakeista pikkumekkoihin, ja huokuu uniikkia, modernia tyyliä, joka on ansaitusti suosittua muodin ystävien joukossa ympäri maailman. Lounge by Zalandolla pääset nauttimaan muotimerkin tarjonnasta alehintaan ja tekemään hienoja löytöjä, jotka sopivat niin olemassa olevien vaatteidesi yhteyteen yksittäisiksi huippukohdiksi, kuin laajemmin merkin tuotteilla luoduiksi kokonaisuuksiksikin.

Tutustu brändin valikoimaan ja inspiroidu kauniiden vaatekappaleiden vaihtoehtoja selatessa. Erotu massasta talven ulkoilutyyleissä valitsemalla jokin vaatemerkin komeista talvitakeista, joita on mahdollista löytää kampanjasta niin muhkeina ja pitkinä untuvamalleina, kuin siroina pehmein vuorin varustettuina keinoturkisvaihtoehtoinakin. Juhliin ja edustustilaisuuksiin brändi tarjoaa säkenöivän kauniita mekkovaihtoehtoja, jotka voit itsevarmalla otteella pukea yllesi oli tarpeesi sitten punaisen maton näyttäytymistilaisuus tai viehkeää pukeutumista kaipaava cocktail-tilaisuus. Kiiltoa tarjoavat juhlamekot, ihoa myötäilevät kotelomekot ja helposti erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuvat neulemekot antavat runsaasti valinnanvaraa. Vaatemerkin erilaisin topein, housuin ja hamein voit myös luoda juuri omia tarpeitasi ja tyyliäsi parhaiten edustavat kokonaisuudet. Pinko Outlet avaa ovia monenlaiseen muodikkaaseen pukeutumiseen ja kannustaa kokeilemaan rohkeasti.

pinko_outlet_2_CM

Viimeistele asukokonaisuutesi Pinko-laukuilla

Suuren määrän erilaisia muodikkaita vaatteita lisäksi Pinko tarjoaa paljon myös tuotteita, joilla voit viimeistellä asukokonaisuutesi. Yhdistä brändin kauniit asusteet muihin merkin tuotteisiin, tai luo niillä yksityiskohtia jo olemassa oleviin asukokonaisuuksiisi. Suosittuja asusteita merkiltä ovat kengät, vyöt, sekä erityisesti brändin tyylikäs kattaus erilaisia laukkuja. Pinkon laukku onkin arvostettu tuote, joka tuo asukokonaisuuksiin arvokkuutta ja muodikkuutta roiman annoksen. Helposti tunnistettava, yleensä tuotteen kylkeen kullattuna laitettu logo, toimii laukuissa muotitietoisten hyväksyviä ja muiden ihastelevia katseita keräävänä kiinnekohtana.

Tutustu Lounge by Zalandolla löytyviin laukkuvaihtoehtoihin ja poimi matkaan omia tarpeitasi vastaavat mallit. Siro lompakkotyylinen laukkumalli sopii juhlintaan ja illanviettoon. Hieman tästä suurempi malli tarjoaa vaihtoehdoksi esimerkiksi aitoa nahkaa, sekä irrotettavan olkahihnan, jonka avulla voit muuttaa tuotteen kätevästi olalla kannettavaksi. Tämän kokoluokan laukussa kuljetat mukanasi juuri kaiken tarpeellisen puhelimesta kortteihin ja kohtuulliseen määrään ehostustarvikkeita. Hitusen vielä suuremman kokoluokan käsilaukku toimii puolestaan vaikkapa muotiostoksilla käyskentelyyn. Pinkon laukkuja on saatavilla aistikkaan tyylikkäissä väreissä, kuten perinteisesti mustana ja valkoisena. Hehkeän ruusunpunainen, vihertävät sävyt, sekä räikeän näyttävä pinkki tarjoavat lisävaihtoehtoja.

Huippumuotia ja arjen asusteita edullisesti

Etsit sitten italialaista huippumuotia outlet -kampanjan merkeissä, jokapäiväiseen arkeen sopivia perusvaatteita tai muuten vain elämänlaatua parantavia lifestyle-tuotteita, on Lounge by Zalando oikea osoite. Jännittävän outlet-verkkokauppamme yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista tarjouskampanjoista voit löytää tuotteita jopa 75% alennuksin niiden vähittäismyyntihintoihin verrattuna. Alennuksiin ja muun muassa ilmaiseen 31 päivän palautusoikeuteen tilaamillesi tuotteille pääset käsiksi liittymällä jäseneksemme. Tämä hoituu ilman kuluja kätevästi verkkosivujemme kautta.

Satojen tuotemerkkien ja lukuisten erilaisten alekampanjoiden kotina toimivassa Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupassa voit tehdä ostoksia perinteisten verkkosivujemme kautta tai lataamalla mobiililaitteeseesi näppärän sovelluksemme. Säätämällä saapuvat tarjousilmoitukset haluamallesi tasolle saat mobiilisovellukseen ilmoituksen uusista tarjouksista ja voit tarttua niihin vaikket kotikoneen äärellä olisikaan. Tervetuloa nauttimaan helposta ja luotettavasta ostoskokemuksesta, sekä laadukkaista, nopeasti perille toimitettavista tuotteista.