Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Reput alennuksessa

Tutustu outletin reppuvalikoimaan ja valitse useista suosikkimerkkien malleista juuri sinun tarpeisiisi sopiva reppu. Funktionaaliset ja tarpeeksi taskuja tarjoavat urheilureput, elegantit nahkareput sekä kestävät koulureput kuuluvat kaikki valikoimaan.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(78)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Reppu kulkee kanssasi

Reppu selässä lähtee helposti viikkojen vaellukselle, maailmanympärimatkalle tai läppärin kanssa lähikahvilaan työpäivää viettämään. Sekä koululaisille, opiskelijoille kuin työläisille kätevän repun ei tarvitse olla vain käytännöllinen: Lounge by Zalandolla löydät tyylistä tinkimättä matkaasi sopivat selkäreput – jopa 75%* alennuksella.

backpacks_outlet_2_CM

Reppu-ale – kun taskut eivät riitä

Koko elämäänsä ei aina tarvitse ottaa mukaan, mutta aika usein jo puhelin tai vesipullo vie enemmän tilaa kuin taskussa on. Nykyreppuilijalle on tarjolla monenlaista vaihtoehtoa ja erityisesti tilan määrä sekä säilytystaskujen ja -lokeroiden variaatiot kannattaa arvioida omien tarpeiden mukaan. Aletuotteita kokeilemalla on helppo laajentaa valikoimaa myös reppuhankinnoissa.

Tietokonereppu on suunniteltu suojaamaan läppäriä

Reppujen tiedoissa usein mainitaan, minkä kokoinen laptop-lokero repussa on, tai löytyykö siitä erikseen vaikkapa kännykkätasku. Hyvä tietokonereppu lähtee helposti mukaan vaikka joka päivä – olipa kyseessä sitten työ- tai vapaa-aika.

Urheilukäytössä repussa on hyvä olla lokerot niin urheiluvaatteille kuin pesutarvikkeille ja vaikka munalukolle. Älä unohda pientä miniselkäreppua, joka toimii korun tavoin osana kokonaisuutta, kun haluat vain näyttäytyä vaikkapa iltaelämässä tai olet lähdössä päiväretkelle huvipuistoon.

Nahkareppu tuiskuihin ja kestävyyttä kantoon

Reppujen pintamateriaali vaikuttaa esimerkiksi siihen, miten sitä tulee huoltaa tai miten se kestää erilaisia sääolosuhteita. Nahkareppu voi oikein huollettuna olla jopa sukupolvelta toiselle periytyvä kumppani. Kostealla pyyhkiminen ja kuivumisen jälkeen mehiläisvahalla vahaus takaavat nahan pysymisen kimmoisena sekä repuissa että vaikkapa nahkakengissä. Nahkareppuja on monen kokoisia ja muotoisia. Nahan ystävä yhdistää Kazarin korumaisen pikkurepun tyylikkäisiin nahkasormikkaisiin tai Gusti Lederin nostalgisen solkikoristeisen matkarepun sisään käveltyihin vaelluskenkiin.

Ympäristötietoiselle loistava valinta ovat 50–100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista valmistetut ilmeikkäät reput, joissa voi valita klipsi- tai vetoketjukiinnityksen sekä useamman mielenkiintoisen värin ja mallin välillä. Myös merkkitietoiselle on kestävän kehityksen mallistoa tarjolla: tutut designerbrändit uskovat ympäristötietoiseen tuotevalikoimaan ja pyrkivät osallistumaan hiilijalanjäljen kutistukseen tinkimättä kuitenkaan reppujen ulkonäöissä ja toimivuudessa.

backpacks_outlet_3_CM

Reppu selkään ja koulutielle

Hyvän koulurepun tunnistaa kantajansa persoonaan istuvan ulkonäön lisäksi selkään sopivasta ergonomiasta. Selässä repun painopiste on lähellä vartalon omaa massakeskipistettä ja painavienkin esineiden kantaminen käy kuin leikki. Olkahihnojen säädettävyys takaa repulle sopivan paikan käyttäjän selässä ja auttaa myös erikokoisten lastien kantamisessa. Kevyemmässä käytössä rento yhden hartian käyttö helpottaa repun sisältöön pääsemistä tarvittaessa nopeastikin, mutta mitä enemmän painoa kertyy, sitä enemmän huomiota kannattaa kiinnittää hartia- ja jopa vyötärökiinnitykseen.

Repuissa on tyylejä miehille, naisille ja lapsille: sukupuoliluokituksia keskeisempää lienee se, miten hyvin reppu sopeutuu juuri käyttäjänsä yksilölliseen selkään. Lasten reput ovat luonnollisesti pienempiä ja lyhyemmillä säädöillä, mutta isompi selkä ja leveämmät hartiat vaativat myös pidemmät ja mahdollisesti leveämmät hihnat – eritoten, jos tarkoitus on kantaa enemmän tavaroita kerralla. Lasten repuissa avainsana usein on lempisarjakuvahahmo tai värimaailma, mutta nyttemmin myös aikuisten repuissa löytyy hassuttelevampaa tyylimaailmaa erilaisin kuvioin, väriroiskein, hohtavin materiaalein ja mielenkiintoisin mallein.

Outletista vaihtelua selälle

Lounge by Zalandon päivittäin vaihtuvat tarjoukset pitävät takuulla myös repputyylittelijöiden mielenkiintoa yllä. Jos valikoiman suuruus hämmentää, kannattaa rohkeasti tarttua jopa 75%* tarjouksiin, kun sellaisia osuu kohdalle. Myös reppuostoksilla on helppo vertailla tuotteiden ominaisuuksia, mutta reput-alesta löydät takuulla ajankohtaista muotia lompakkoystävälliseen hintaan. Rajatut valikoimat tulevat ensimmäisinä Lounge by Zalandon asiakkaiden selattavaksi, joten voit joka päivä tehdä löytöjä juuri siellä, missä kulloinkin liikut, omissa tyylikategorioissasi.