Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Converse alennuksessa

Conversen tennarit ovat klassikot, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Outletista löydät myös Conversen katu-uskottavat vaatteet ja asusteet mojovalla alennuksella. Katsasta valikoima ja nappaa suosikkisi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Converse: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Converse on suosittu kenkien ja vapaa-ajan vaatteiden valmistaja, joka on tunnettu erityisesti rennoista tennareistaan. Lounge by Zalandon ale antaa sinulle oivan tilaisuuden löytää merkin tuotteita huomattavin alennuksin. Liity jäseneksi ja tutustu kattavaan muoti- ja lifestyle-tuotteiden tarjontaamme. Valikoima vaihtuu usein ja tarjoukset ovat voimassa vain lyhyen aikaa, joten jos lempikenkäparisi näkyy ruudulla, kannattaa tilata saman tien.

Lounge by Zalandolta löydät ajattomat suosikit ja uudet trendit kohtuuhintaan. Tutustu päivän tarjouksiin!

converse_outlet_2_CM

Conversen All Star on trendikenkä pitkällä historialla

Converse ei ole mikä tahansa tennari. Tiesitkö, että sen tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten? Design-malli All Star, tuli markkinoille 1917 ja teki valmistajansa pian tunnetuksi. Sitä markkinoitiin alkuun koriskenkänä, ja sen erikoisuuksiin kuului kuminen kärki. Tunnetut koripalloilijat, kuten Chuck Taylor, arvostivat sen keveyttä ja liikkuvuutta, sopivaa pitoa ja hankaamatonta materiaalia. Kerrotaan, että korislegenda Wilt Chamberlain teki 100 pistettä nämä kengät jalassaan. Conversen tennarit kuuluvat yhä kiinteästi urbaaniin katumuotiin vuodesta toiseen.

Kun kengän malli täsmää, sille voi odottaa upeaa uraa. Pian toisen maailmansodan jälkeen nämä laadukkaiksi todetut sneakerit löysivät tiensä koriskenttien ulkopuolellekin. Niitä alettiin nähdä niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin jaloissa. Myöhemmin erityisesti matalampivartinen, oxfordtyylinen malli herätti suuren yleisön suosion.

Sittemmin kenkien uudet mallit, värit ja kuviot ovat päässeet mitä erilaisimpien ryhmien suosioon. Olisitko kuvitellut, että alunperin pallopeleihin suunniteltu jalkine päätyisi punkkarien tai skeittareiden jalkoihin? Vuonna 2016 nämä legendaariset kengät marssivat myös tasa-arvon puolesta, kun Converse esitteli oman sateenkaarikuosisen mallin Bostonin pride-kulkueessa? Sama kenkä on siis liikuttanut sekä suuria massoja että erityisiä ihmisryhmiä alakulttuureineen. Ihan kaikki kengät eivät tähän pysty, mutta Converset pystyvät.

converse_outlet_3_CM

Korkeavartiset Converset vai sittenkin ne matalat?

Nykyään rakastettua ja kaikille tuttua kenkämallia on saatavilla huimassa määrässä erilaisia värejä, tyylejä ja kokoja, sukupuoleen ja ikään katsomatta.

Perinteisimmässä muodossa malli on korkeavartisena ja kapealinjaisena laatutennarina, jota päällystää vahva canvas-kangas. Kuminen kengänkärki suojaa varpaita kolhuilta monenlaisissa aktiviteeteissa ja mukavan ohut, sekä kevyt pohja tekee askelluksesta miellyttävän kevyttä. Etsiessäsi sukupolvesta toiseen ajankohtaista tennarimallia, on tässä oiva ratkaisu.

Saatavilla on nykyään myös nilkalle lisäliikkuvuutta tarjoavilla lyhyillä varsilla varustettuja malleja, sekä korotetuilla pohjilla koristettuja vaihtoehtoja. Yhdistävänä tekijänä kaikilla malleista on tunnistettava tyyli, jämäkät nauhat, sekä kestävä pintamateriaali. Perinteisimmistä malleista hieman korotetulla pohjallaan erottuva Converse Platform on hyvä esimerkki näyttävään katumuotiin soveltuvasta kenkämallista.

Conversen tennarit löytyvät hauskoissa väreissä

Vaatemerkkinä yritys ei ole koskaan vältellyt hauskoja värejä ja räväkän taiteellisia kuoseja. Monesti merkki tekeekin yhteistyötä myös eri taiteilijoiden kanssa ja näin saatavilla on välillä hyvinkin koristeellisia jalkineita. Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta löydät Conversen tennarit monissa hauskoissa väreissä, jotka pystyt sovittamaan erilaisiin asukokonaisuuksiin oman makusi mukaan.

Rento mustavalkotyyli onnistuu luonnollisesti useilla valkoisilla, mustilla tai esimerkiksi perinteisillä ruutukuvioilla koristetuilla tennareilla. Pirteitä kenkävärejä käyttämällä voit luoda puolestaan hauskan tyttömäisen tyylin yhdistämällä ne esimerkiksi hameen yhteyteen. Farkut, shortsit, collegehousut ja leggingsit toimivat kaikki brändin jalkineiden kanssa. Asusteiksi omasta tyylistäsi riippuen voit kokeilla kenkien kaveriksi esimerkiksi asenteellisia isoja kaulakoruja, poikkikehon kulkevia laukkuja tai vaikka leveälieristä hattua. Kenkämerkin rento ja monipuolinen tyyli mahdollistaa monenlaisen tyylittelyn. Anna mielikuvituksellesi tilaa ja kanna asukokonaisuutesi itsevarmuudella.

Converse-ale osana laajaa ja jännittävää tarjontaa

Etsiessäsi urbaaniin katutyyliin sopivia tennareita, kannattaa tutustua ilman muuta Lounge by Zalandon alen tuotteisiin. Jännittävän outlet-verkkokauppamme jäsenenä pääset nauttimaan jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Tarjontamme kattaa myös paljon muita yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia kampanjoita muodin ja lifestyle-tuotteiden saralla, useilta eri tuotemerkeiltä.

Jäseneksemme liittyminen ei maksa mitään, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Ostokset hoituu puolestaan perinteisten verkkosivujemme lisäksi kätevän mobiilisovelluksemme avulla, ja kaiken lisäksi ostetuille tuotteille saat ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.