Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Saucony alennuksessa

Saucony on arvostettu jalkinevalmistaja, joka on erityisen tunnettu juoksukengistään. Suorituskykyisten urheilujalkineiden tyyliä leimaavat kauniit värit ja mukavuus. Löydä miellyttävät tennarimallit ja nauti niiden sporttisesta tyylistä.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Saucony: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Pitkän historian urheilujalkineiden valmistamisesta omaava Saucony yhdistelee retroilevat värit, huippuunsa viritetyt ominaisuudet sekä äärimmäisen mukavuuden tuotteissaan sulavasti yhteen. Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja löydä sporttisesta kenkävalikoimasta omat suosikkisi miellyttävään hintaan.

saucony_outlet_2_CM

Löydä Saucony-juoksukengät jokaiseen makuun 

Saucony sai alkunsa jo 1800-luvun lopulla. Yhdysvaltain Pennsylvaniassa sijaitsevan Saucony Creek -joen alueelta ponnistava brändi on urheilujalkineisiin keskittyvä valmistaja, joka yhdistelee huipputason suorituskyvyn, tunnistettavan tyylikkäät värit, sekä jalkineiden mukavuuden laadukkaasti yhteen. Sopivia kenkämalleja löydät merkin valikoimasta niin erilaisissa maastoissa tehtävien juoksulenkkien, vaativien vaellusten kuin arkisen liikkumisenkin tueksi.

Mikäli etsit teknisiltä ominaisuuksiltaan vauhtiin keskittyvää juoksukenkää esimerkiksi kisakäyttöön, on Sauconyn Endorphin Speed 3 -malli hyvä vaihtoehto. Erittäin kevyt ja pelkistetty kisakenkä antaa askellukseesi energiaa. Joustava hiilikuitulevy ja paksu iskunvaimennus tekevät vauhdikkaasta menosta nautinnollisempaa ja suorituskykyisempää. Harjoituskauteen ja määrätietoiseen juoksuharrastukseen soveltuu puolestaan tyylikäs Kinvara -malli, jonka supervaahdosta valmistettu välipohja ja miellyttävän hengittävät materiaalit tekevät treenaamisesta entistäkin miellyttävämpää, ja tehokkaampaa. Saucony Triumph 20 on taasen varteenotettava valinta pitkille juoksulenkeille. Mallin tuhti iskunvaimennus ja silti mukavan kevyeksi saatu paino yhdistettynä erittäin napakkaan istuvuuteen takaa juoksunautinnon pitkilläkin matkoilla.

Lounge by Zalandon alekampanjasta löydät Sauconyn juoksukengät jalallesi miellyttävinä vaihtoehtoina. Monet malleista soveltuvat neutraalille askeltajalle, mutta myös yli- ja alipronaatioon auttavia vaihtoehtoja on tarjolla. Mikäli jalkateräsi tuppaa kääntymään sisään- tai ulospäin juostessasi, kannattaa harkita jotain kenkävalmistajan vakautta tarjoavista malleista. Näin pidät jalkasi, ja koko kehosi, paremmassa kunnossa ja pystyt harrastamaan lenkkeilyä miellyttävämmissä olosuhteissa.

saucony_outlet_3_CM

Ihastu monipuoliseen valikoimaan ja retroileviin väreihin

Saucony valmistaa juoksuun suunniteltujen mallien lisäksi myös muunlaisia jalkineita. Lounge by Zalandon kampanjasta saatat hyvinkin bongata esimerkiksi vaellukseen ja polkujuoksuun suunnitellut Peregrine -mallit. Ihastuttavasti askellusta pehmentävä iskunvaimennus, jalkineen keveys, sekä paksu erittäin hyvin pitoa tarjoava muotoiltu pohja antavat polkujuoksemiseen ja maastovaelluksille aivan uudenlaista tuntumaa. Kylmälle aikakaudelle valinnaksesi voi taasen sopia pitoa ja eristystä hyvin tarjoavat Saucony-talvijuoksukengät.

Päädyt jalkinevalinnassasi sitten juoksuradoille suunnattuihin kiiturimalleihin, satunnaiseen lenkkeilyyn sopiviin yleiskenkiin, rentoihin arkitennareihin tai rankempiin metsäoloihin soveltuviin vaihtoehtoihin, jää ratkaistavaksesi lopulta myös värivalinta. Kenkämerkin kattauksesta löydät mitä miellyttävämpiä vaihtoehtoja ja voitkin pian pukea jalkaasi juuri omaan makuusi istuvat lenkkikengät. Värimaailmasta löydät paljon retrohenkisiä pastellisävyjä, pirteyttä juoksupoluille tuovia kirkkaita värejä, sekä tietysti myös neutraalia tyylikkyyttä mustien, harmaiden ja valkoisten jalkineiden muodossa. Poimi matkaasi moniväriset tai näyttävillä liukuväreillä koristetut mallit, tai luota yksiväristen kenkien tyylikkyyteen. Valinnanvaraa on tuntuvasti ja vain omat mieltymyksesi ovat rajana.

Hanki uudet arki- ja urheiluvaatteesi helposti

Lounge by Zalando on erinomainen outlet-verkkokauppa kaikenlaisesta muodista ja korkealaatuisista lifestyle-tuotteista kiinnostuneille. Erilaiset arkivaatteet, juhlien pukeutumisvaihtoehdot ja jalkineet eri tarpeisiin, kuten Sauconyn juoksukengät, on mahdollista löytää tarjouksiemme joukosta jopa 75% alennuksin niiden vähittäismyyntihintaan verrattuna. Yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa oleviin tarjouksiin pääsee käsiksi liittymällä jäseneksemme ilman minkäänlaisia kuluja.

Ostoksien tekeminen on Lounge by Zalandolla tehty mahdollisimman helpoksi. Shoppailu hoituu mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksen avulla, sekä perinteisten verkkosivujemme kautta. Aseta markkinointiviestien määrä haluamallesi tasolle ja saat ilmoituksen juuri omaan makuusi istuvista tarjouksista nopeasti. Näin voit hyödyntää tarjoukset ensimmäisten joukossa. Toimitukset saapuvat kätevästi valitsemaasi toimituspisteeseen kaikki kerrallaan ja tuotteilla on vieläpä ilmainen 31 päivän palautusoikeus.