Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Jalkapallokengät alennuksessa

Hyvät jalkapallokengät ovat välttämättömät kaiken tasoisille futistähdille. Outletista löydät parhaiden urheilumerkkien nappikset ale-hinnalla. Tutustu vaihtuviin valikoimiin ja valitse useista malleista juuri sinuun tarpeisiisi sopivat jalkapallokengät.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki huippuvalmistajien jalkapallokengät edullisesti

Laadukkaat jalkapallokengät ovat tärkeä osa kaikenlaista futisharrastamista. Lounge by Zalandon nappiskampanjasta löydät huippubrändien valmistamat tuotteet jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Liity outlet-verkkokauppamme jäseneksi ilmaiseksi ja tutustu suureen määrään muitakin alekampanjoitamme täynnä korkeaa laatua.

football_shoes_2_CM

Löydä omaan käyttöösi parhaat nappulakengät

Jalkapallo on maailman suosituin laji ja sitä pelataan käytännössä joka puolella planeettaa. Lounge by Zalando tarjoaa nyt oivan mahdollisuuden hankkia korkeatasoiset jalkapallokengät kaikenlaiseen lajin harrastamiseen. Käyt sitten satunnaisesti potkimassa palloa yksin tai ystävien kanssa, harrastat lajia hieman vakavammin tai pelaat ammattimaisesti viikosta toiseen, ovat omaan käyttöösi sopivat nappikset äärimmäisen tärkeä osa varustustasi. Oikeanlaiset pelikengät käyttämillesi pelialustoille takaavat lajista nauttimisen ja auttavat pitämään jalkasi paremmassa kunnossa.

Luonnonnurmella ja hyväkuntoisilla keinonurmikentillä pääsääntöisesti pelatessa kannattaa jalkaan valita monesti FG-mallit. Suomen oloissa nämä mallit ovat valtaosalle harrastajista hyvä yleiskenkä. Hieman lyhyemmillä napeilla varustetut AG-nappikset ovat puolestaan suunniteltu nimenomaan kovemmille alustoille, jotta ne eivät pureutuisi pelialustaan yhtä syvälle. Turf-kenkien minimaaliset pohjanapit toimivat häkkifutiksessa ja hiekkakentällä.

Materiaalipuolella valinta tehdään nahkan ja synteettisten materiaalien välillä. Molemmilla on puolensa. Nahkaiset mallit ovat monesti hieman pehmeämpiä jalassa ja ne muotoutuvat usein mukavammin omaan jalkaan. Toisaalta keinomateriaaleista valmistetut nappikset ovat yleensä kevyempiä, eivätkä ime lähes lainkaan kosteutta. Pääasiassa tekonurmella käytettäessä keinomateriaaleista valmistetut mallit kestävät yleensä käyttöä hieman nahkamalleja pidempään.

Merkkibrändien miesten ja naisten jalkapallokengät alehintaan

Lounge by Zalandon alekampanjasta löydät huipputasoiset jalkapallokengät niin miehille, kuin naisillekin. Kokoja on tarjolla paljon ja laatua tarjoaa useat huippubrändit, kuten adidas, Puma ja Nike. Lajin vakavasti ottavalle tämä onkin erinomainen mahdollisuus saada useammat erilaisille pelialustoille tarkoitetut pelikengät kerralla todella edullisin hinnoin. Erityisesti vain nurmelle tarkoitettuun käyttöön tarkoitetut SG-mallit soveltuvat aikuiseen makuun rautaisilla irtonappuloillaan, jotka tarjoavat pitoa kaikenlaisissa oikean nurmen olosuhteissa. Näiden oheen, kun hankit hieman erilaisille keinonurmille soveltuvista vaihtoehdoista parit jalkojasi miellyttävät mallit, olet valmis harjoittelemaan ja pelaamaan kaikilla vastaan tulevilla alustoilla.

Luonnollisesti ulkonäölliset tekijät kannattaa kenkävalintaa tehdessä ottaa myös huomioon. Tarjonnastamme löydät paljon hienoja vaihtoehtoja. Hauskan räikeillä nappulakengillä erotut halutessasi massasta. Poimi mukaasi esimerkiksi näyttävät neonvihreät tai pinkit mallit. Jalkapalloilijoiden varustuksessa nimenomaan kengät ovat käytännössä ainoa osa, joilla saa erottua muusta joukosta niin halutessaan.

football_shoes_3_CM

Osta lasten nappikset kaikenlaiseen jalkapalloiluun

Lasten liikkumiseen ja harrastamiseen panostaminen on aina kannattavaa. Laadukkaat lasten jalkapallokengät innostavat kaikenikäisiä lajin harrastajia pelikentälle, käytännössä säässä kuin säässä. Talvisella harjoituskaudella saattaa treenaaminen tosin joskus siirtyä sisätiloihin ja tällöin jalkaan on mukava pistää nimenomaan futsaliin tarkoitetut IC-kengät, joissa napit loistavat luonnollisesti poissaolollaan ja tilalla on runsas määrä pitoa. Kesäkaudella yleisimmin käytetyt “firm ground” - eli FG-nappikset toimivat luultavimmin parhaimpana yleiskenkänä.

Alati kasvaville jaloille useampien kenkämallien hommaaminen saattaa tuntua tyyriiltä puuhalta, mutta Lounge by Zalandon tarjoushinnat auttavat tässäkin. Muutenkin useampien lasten nappiksien hankkiminen saattaa hyvinkin palvella myös niiden käyttöiän pituutta, sillä jalkapallokenkien tulee aina antaa kuivua kunnolla ennen uutta käyttökertaa, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

Jalkapallokengät netistä mukavien etujen saattelemina

Lounge by Zalandolla shoppailu on helppoa. Ostoksia voi tehdä kätevästi mobiilisovelluksellamme tai suoraan verkkosivujemme kautta. Outlet-verkkokauppamme tarjouksiin pääset tutustumaan, kun liityt ilmaisesti jäseneksemme verkkosivujemme kautta. Liittymisen jälkeen voit tutustua lukuisiin, yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihimme, jotka pursuavat tyylikästä muotia ja näyttäviä lifestyle-tuotteita, reiluin alennuksin tietysti. Tuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus. Asiakkaaksemme liittymiseen ei kuulu myöskään minkäänlaista ostopakkoa ja voit jopa säädellä sähköpostiisi tulevien kampanjaviestien määrää haluamallesi tasolle.