Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Ulkoilukengät alennuksessa

Nappaa parhaat ulkoilukengät luontoretkelle tai pitkälle patikkareissulle. Suosikkimerkkien valikoimasta löydät oikeat ulkoilukengät juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu outlet-valikoimaan ja tee löytöjä!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä alennetut ulkoilukengät netin parhaasta outletista

Päivittäin vaihtuvia ja jopa 75%* alennuksia tarjoava Lounge by Zalando on outlet, johon voit liittyä täysin ilmaiseksi. Monipuolisesti kaikkia pukeutumisen osa-alueita kattavan verkko-outletin valikoimasta löydät korkealaatuiset ulkoilukengät kaikkiin sääoloihin ja kaikenkokoisille jaloille.

outdoorshoes_outlet_2_CM

Mahtava ale tarjoaa ulkoilukengät jokaiseen käyttöön

Yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista pikatarjouksista paikannat huippulaadukkaat ulkoilukengät kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille. Aktiivisen metsäretkeilijän ja urbaanissa ympäristössä kävelyretkiä tekevän käyttäjän tarpeet jalkineille ovat varsin erilaisia. Lounge by Zalandolta paikannat yhtä lailla sekä retkille sopivat tukevat vaelluskengät että kaupunkikäyttöönkin sopivat vedenpitävät saapasmallit. Lapsen kaivatessa uusia kenkiä talviseen pulkkamäkeen, tai suunnitellessasi rouheaan vaellusretkeen sopivia jalkineita, suosittelemme verkon hauskimman shoppailuklubin tarjousten tutkailua.

Naisten ulkoilukenkien valikoimasta löydät muun muassa tuhdin kattauksen korkealaatuisia nilkkureita sekä monenlaisia ulkoiluun soveltuvia kenkävaihtoehtoja. Siistit nahkaiset nilkkurit pitävät kosteuden loitolla ja muodostavat monenlaisten vaatteiden kanssa näyttäviä asukokonaisuuksia. Samaan tapaan valikoimassa on kattavasti myös miesten ulkoilukenkiä, etsitpä sitten tukevin remmein varustettuja vaellussandaaleita tai teknisiltä materiaaleiltaan asianmukaisia vedenpitäviä ulkoilukenkiä.

Korkealaatuiset vedenpitävät ulkoilukengät huippubrändeiltä

Erityisesti ulkoilukengissä merkittävää roolia näyttelevät laadukkaat materiaalit. Ulkoilukenkien ale on hyvä paikka löytää huippubrändien, kuten Haltin ja Salomonin, ulkoilujalkineita, jotka hylkivät vettä hyvin ja soveltuvat myös hieman vaikeampiinkin vaellusoloihin. Löydät myös luonnonmukaisia valmistustapoja ja -materiaaleja hyödyntäneitä malleja Lounge by Zalandon suurista alevalikoimista ja monilta sporttibrändeiltä. Tarjousten joukosta voit bongata erilaisia vedenpitäviä kenkiä monissa eri malleissa ja ulkoasuissa sekä erikorkuisilla varsilla. Korkealaatuiset ja trendikkäät kaupunkikäyttöön soveltuvat kumisaappaat ja vaelluksille suunnitellut retkeilykengät toimivat sadesäällä yhtä hyvin kuin muussakin arkikäytössä. Vettä hyvin hylkivistä jalkineista erinomainen esimerkki ovat muun muassa Haglöfsin Gore-Tex®-ulkoilukengät. Kosteille ja kylmille keleille erinomaisesti soveltuvat Gore-Tex®-käsitellyt materiaalit sopivat ulkoiluun loistavasti suojaavuutensa ja hengittävyytensä vuoksi.

outdoorshoes_outlet_3_CM

Aktiivisen liikkujan supermukavat jalkineet

Kaipaatko kenties motivaatiota arkiseen liikkumiseen, vai oletko ehkä niin aktiivinen liikkuja, että edelliset ulkoilukengät ovat jo puhki kulutettu? Lounge by Zalando tarjoaa hyvän mahdollisuuden uusien aktiivikäytön kenkien löytämiseen, tarvitsitpa sitten vettä ja tuulta hyvin pitävät Gore-Tex®-ulkoilukengät tai hieman perinteisemmät ulkoilujalkineet koiralenkeille. Monelle alustalle sopivat ulkoiluun suunnitellut kengät on varustettu pehmustetulla ja pitävällä pohjalla sekä riittävällä nilkkatuella. Valitse lukuisten kenkätarjousten joukosta itsellesi mieluisa merkki, malli ja väri, ja olet valmis myös pitkiin iltaisiin kävelyretkiin sekä arjen moninaisiin käänteisiin. Metsäisiin maisemiin ja luonnonhelmaan lähtiessä parhaat miesten ulkoilukengät ovat kunnon vaellusjalkineet. Jos ostoslistassasi ovat reilu tuki jalalle, vettä eristävät materiaalit ja pinnat, jotka pitävät pohjalla kuin pohjalla, umpinaiset tai kesäisille vaelluksille sopivat kevyemmät vaellussandaalit – katsasta Lounge by Zalandon vaelluskenkävalikoima ja tee itsellesi sopiva valinta. Naisten ulkoilukenkätarjouksista löydät myös vaeltamiseen ja retkeilyyn sopivat mallit, joissa jalat voivat mahdollisimman hyvin pitkienkin vaellusten aikana.

Outlet täynnä iloisia yllätyksiä

Ulkoilukenkien ale on osa Lounge by Zalandon erittäin laajaa tarjontaa. Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen pääset suoraan tutustumaan muutamia päiviä kerrallaan voimassa oleviin tarjouksiin. Luonnollisesti mitään ostopakkoa ei ole, ja mikä parasta, outletin suureen tarjoustuotteiden määrään voit myös tutustua varsin huolettomasti, sillä Lounge by Zalandon tarjoustuotteillakin on 31 päivän täysi ja ilmainen palautusoikeus. Rekisteröityneenä asiakkaana saat asettaa saapuvien uutiskirjeiden määrän mieluisalle tasolle ja saat näin erimerkiksi ilmoituksen, kun uusi ulkoilukenkiä sisältävä kampanja on alkamassa. Samalla pystyt tarkistamaan mitä muita tarvitsemiasi ulkoiluvaatteita löytyy reiluilla alennuksilla. Tuotteiden rajoitettu määrä ja voimassaoloaika kannustavat pitämään saapuvia tarjouksia silmällä valppaasti. Näin pääset käsiksi huippubrändien tuotteisiin merkittävin alennuksin varustetuin hinnoin.