Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lacoste alennuksessa

Lacoste – rentoa tyyliä ja urheilullista eleganssia. Tutustu laajaan valikoimaan pikeepaitoja, tennareita ja asusteita – kaikissa väreissä! Löydä suosikkisi ja tilaa edullisesti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Lacoste: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando -nettioutlet avaa mahdollisuuksia tehdä loistavia löytöjä rakastettujen brändien valikoimista. Lacoste on outlet-valikoiman yksi ikonisimmista brändeistä. Nyt voit bongata ranskalaismerkin suosittuja tyylejä poikkeukselliseen alennettuun hintaan - jopa -75%*.

lacoste_outlet_2_CM

Lacoste: ikonista urheilumuotia huippuhintaan outlet-valikoimastamme

Ranskalainen Lacoste tunnetaan sen elegantista urheilumuodista ja asusteista, jotka ovat jättäneet urheilukenttien lisäksi vahvan jälkensä huippumuotiin ja trendikkäimpiin katutyyleihin. Merkin ikoniset tyylit kulkevat sukupolvelta toiselle, mikä on merkin ajattoman elegantin designin ansiota. Premium-merkin muodissa urheilu ja muoti kietoutuvat yhteen elegantilla ja ajattoman hienostuneella tavalla.

Tunnistettava krokotiililogo koristaa niin urheilukenttien tyylitaitureiden, katumuodin mestareiden kuin trendsettereiden vaatteita. Vuonna 1933 perustettu merkki on jättänyt jälkensä populaarikulttuuriin ja musiikkiin, sillä siihen ovat pukeutuneet niin brittipopparit, ranskalaiset räppärit kuin valkokankaan tähdet puhumattakaan menestyneistä huippu-urheilijoista, jotka arvostavat brändin vaatteiden teknisiä ominaisuuksia.

Suosikkimerkin valikoiman ikonisimmat ilmeet ovat tennareita, verkkatakkeja ja poolopaitoja, mutta sen valikoima on hyvin monipuolinen. Se valmistaa vaatteita, kenkiä ja asusteita miehille, naisille ja lapsille. Asusteista suosituimpia ovat merkkilaukut ja aurinkolasit. Ja jos haluaa todella hengittää brändin fiilistä, voi suihkauttaa sen hajuvettä viimeistelemään asukokonaisuuden.

Poimi ranskalaismerkin parhaat lookit edullisesti

Poolopaita on merkin tunnistettavin tyyli. Klassinen pikeepaita toimii kenen tahansa vaatekaapin kulmakivenä ja taipuu skarpimmasta tyylistä rennompaan tyyliin. Se on urheilullisen elegantti, universaali ja tyyliltään unisex. Lyhythihainen T-paita, jossa on napitettava kaulus, on yksinkertaisen tyylikäs niin farkkujen, chinojen kuin hameiden kanssa yhdistettynä. Paita kuuluu modernin muodin ikonisimpiin vaatteisiin. Se oli brändin alkusykähdys ja innovatiivinen tenniskentillä jo aikanaan hengittävän materiaalinsa ja lyhyiden hihojensa ansiosta –siihen kiteytyykin merkin luova ja innovatiivinen tapa katsoa pukeutumista ja muotia. Samaa paitapallia valmistetaan pitkähihaisena ja useissa eri väreissä.

Valkoiset tennarit kuuluvat klassiseen Lacoste-tyyliin. Ensimmäiset tennarit brändi lanseerasi 1991. Ne luovat asuusi raikkaan ilmeen. Skarppia, terävää ja hienostunutta mutta silti urheilullisen rentoa asennetta. Lacosten krokotiililogolla koristetut kengät heijastelevat ranskalaisen rentoa eleganssia, ja ne on helppo yhdistellä monipuolisesti mihin tahansa asuun. Ne istuvat tyylikkäästi niin rentojen chinojen tai farkkujen kanssa, hurmaavan pukutyylin kanssa tai ihanasti liehuvien mekkojen ja hameiden seuraksi. Voit valita minimalistisen tyylin tai trendikkään faijalenkkarityylin –tärkeintä on panostaa alessakin vaatteisiin, jotka istuvat juuri omaan, persoonalliseen tyyliisi ja tuovat itselle hyvän mielen.

Asusteet kuuluvat ale-löytöjen suosikkeihin. Erityisesti designer-laukku tai -aurinkolasit kannattaa etsiä outletista, ja voi tehdä huomattavan säästön. Asusteet kestävät aikaa, kun valitsee korkealaatuisen brändin. Aurinkolasien tärkein tehtävä on suojata silmiä, mutta ne kuuluvat ehdottomasti myös tyylikkäimpiin asusteisiin. Piiloutumalla mystisesti aurinkolasien taakse, teet lähtemättömän vaikutuksen ja mikä tahansa asu saa lisää pisteitä olemalla entistä coolimpi. Designer-laukku sekin on varma sijoitus, sillä kauniisti muotoiltu ja laadukkaasti valmistettu laukku tuo nostetta jokaiseen asuusi.

lacoste_outlet_3_CM

Panosta Lacoste-alessa omannäköiseen tyyliin

Lacosten ympärille on kasvanut varsinainen heimo, jota yhdistää rohkeus olla oma itsensä ja halu ilmaista itseään omalla persoonallisella tavallaan. Brändin fanikuntaan onkin aina kuulunut laaja kirjo erityyppisiä henkilöitä, ja sen minimalistinen ja raikas eleganssi on helposti yhdisteltävissä kenen tahansa tyyliin.

Brändin ytimessä on pyrkimys rohkaista itseilmaisuun ja tuoda liikkumisen vapautta pukeutumiseen huippumuodikkaasti ja silti mukavasti. Se haluaa luoda muodillaan itsevarmuutta pukeutujille ja inspiroida oman tyylin kehittämiseen – tärkeää on hyväksyä myös muut ja se, että jokaisella on oma tapansa käyttää muotia ilmaisukeinonaan.

Lacostella on useita lähettiläitä huippu-urheilun saralla. Sen yhdistävä voima syntyykin urheiluhengestä, onhan sen juuret tiukasti tenniskentillä, mikä edelleen ohjaa merkin valintoja sekä sen suunnittelussa että sitoutumisessa kestävyyteen ja yhteiskuntaan.

Löydä omat suosikit urheilubrändin laajasta ale-valikoimasta

Joko sinä inspiroiduit? Tai ehkä kuulut Lacosten lojaaliin fanikuntaan jo. Olipa oma tarinasi mikä tahansa, voit tehdä upeita löytöjä ale-hintaan ranskalaismerkin rakastettujen tuotteiden joukosta ja luoda juuri oman tulkintasi tämän ikonisen brändin luomuksista yhdistämällä ne omaan tyyliisi tavalla joka siihen sopii.

Shoppailijoille, jotka viihtyvät verkossa, Lounge by Zalando -shoppailuklubi tarjoaa poikkeuksellisia tarjouksia ja kampanjoita. Hyödynnä ale ja tee löytöjä tämän ikonisen ranskalaismerkin valikoimasta, joka tarjoilee trendaavien tuotteiden ja tyylien lisäksi jokaisen vaatekaappiin täydellisesti istuvia arjen luottovaatteita.

Luottovaatteet ovat niitä pitkäikäisiä suosikkejasi, joita yhdistelet helposti keskenään ja monipuolisesti muiden vaatteiden kanssa. Nyt voit Lounge by Zalandon jäsenenä poimia esimerkiksi elegantit T-paidat, kauluspaidat ja chinot alennettuun hintaan. Valikoima on monipuolinen ja tulet varmasti löytämään juuri omaan tyyliisi sopivia vaatteita ja asusteita –tärkeintä on olla omalle tyylilleen uskollinen.