Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Hupparit alennuksessa

Selaa suosikkimerkkien tarjouksia ja bongaa viileimmät hupparit juuri sinun vaatekaappiisi. Outletin vaihtuvista tarjouksista löydät hupparit kaikissa väreissä malleissa ja materiaaleissa. Valitse omasi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Rennot hupparit joka tyyliin

Lounge by Zalando on shoppailuklubi verkossa, johon rekisteröitymällä pääset käsiksi jopa 75%* alennuksia tarjoaviin alekampanjoihin pukeutumisen jokaisella osa-alueella. Kattavasta tarjousvalikoimasta löydät lukuisten brändien laadukkaat hupparit, jotka sopivat jokaisen vaatekaappiin ja tarjoavat rennon sekä sporttisen lookin arjen käänteisiin.

hoodies_sweatshirt_outlet_2_CM

Hupparialesta todelliset merkkilöydöt

Lounge by Zalandolla löytyvä huppariale koostuu useista erillisistä, yleensä muutaman päivän välein vaihtuvista kampanjoista, joista jokaisessa on tarjolla laadukkaiden vaatemerkkien korkeatasoisia tuotteita. Merkittävillä alennuksilla varustettu, laadukkaasta puuvillasta valmistettu Peak Performance -huppari tai Gantin vastaava tuote kuulostavat varmasti hyvältä. Nämä ovat vain esimerkkejä valikoiman kattavasta kokoelmasta huippubrändejä.

Kokeile rohkeita värejä edullisesti

Aina ajankohtaiset ja tyylikkäät mustat sekä valkoiset hupparimallit löydät aletuotteiden joukosta helposti. Monipuoliset kampanjat tarjoavat kuitenkin erinomaisen mahdollisuuden myös hieman kokeilevampiin ratkaisuihin, joita ei välttämättä täysihintaisilla tuotteilla uskaltaisi suoraan tehdä. Lounge by Zalandon huppariale on erinomainen paikka löytää uusia suosikkeja, kokeilla erilaisia tyylejä ja tuoda arkipukeutumiseen kenties kaipaamaasi vaihtelua. Yllätä itsesi ja kokeile jotain uutta.

Yhdistämällä siistit farkut räväkämmän väriseen päällyspaitaan luot nopeasti näyttävämmän asukokonaisuuden. Kenties tuot oman hyvän mielesi lisäksi myös vastaantulijoille hyvää mieltä pirteällä tyylilläsi. Hupullisten pusakoiden valikoimasta löydät myös mukavan maanläheisiä värivaihtoehtoja ja voit kokeilla kirkkaiden ja moniväristen mallien ohella myös rauhaa huokuvia luonnonvihreitä ja sinisiä sävyjä. Valinta on sinun, ja suuresta alevalikoimasta on helppo tehdä mukavia ja ennen kaikkea laadukkaita löytöjä.

Omien löytöjen tekemisen lisäksi kattava hupparivalikoima on oiva paikka löytää lahja kumppanille, tutulle tai lapselle. Kokovaihtoehtoja on lukuisia, malleja ja valmistajia kymmeniä ja jos vahingossa tulee valittua väärä koko, on tuotteiden palauttaminen ilmaista 31 päivän ajan.

Rennon sporttinen look helposti

Harvat vaatteet ovat yhtä rentoja ja samalla monipuolisia kuin laadukkaat hupparit. Talvella ne tuovat tuntuvasti lisälämpöä päällyspaitana, kun taas muina vuodenaikoina hupparit sopivat esimerkiksi viileisiin iltoihin, juoksulenkille tai muuten vain vaikka takin korvikkeeksi. Viileämmissä sisätiloissa rennon mukavat hupparit toimivat loistavasti oleskelupaitoina. Rentoon arkipukeutumiseen hupulliset collegepaidat soveltuvat mitä loistavimmin ja aletuotteiden monipuolisesta valikoimasta löydät helposti sopivat paidat rennon sporttiseen tyyliin.

hoodies_sweatshirt_outlet_3_CM

Pääosin puuvillasta valmistetut tuotteet toimivat hienosti arjen kaikissa käänteissä ja esimerkiksi lenkkivarusteena. Muina valmistusmateriaaleina on pääosin käytetty joustavuutta tuovaa elastaania ja esimerkiksi saumoihin kestävyyttä tuovaa polyesteria. Sään muuttuessa viileämmäksi voit nostaa hupun päätäsi lämmittämään. Laadukkaat hupparit kestävät myös käyttöä pitkään, ja niiden raikkaana pitämiseksi riittää yleensä ajoittainen tuuletus. Pesua hyvin kestävien materiaalien vuoksi ne on kuitenkin helppo heittää tarvittaessa pesuohjeita noudattaen muun pyykin mukana pesukoneeseen.

Monissa valikoiman tuotteissa on myös valmistuksessa panostettu luonnonmukaisuuteen. Vihreät “kestävä kehitys” -merkit antavat kyseiset tuotteet ilmi näkyvästi ja kertovat myös tarkemmin, minkälaisia ekologisia näkökohtia valmistuksessa on otettu huomioon. Hupparivalikoiman kohdalla nämä ovat useimmiten vettä kasvatuksessaan säästävän luomupuuvillan käyttämistä valmistusmateriaalina tai luonnolle kevyempien lyocell-kuitujen hyödyntämistä valmistuksessa. Laatumerkkien tuotteiden pitkä käyttöikä on itsessään myös ekologisen ostajan valinta, sillä tuotetta ei tarvitse olla heti vaihtamassa uuteen kulumisen vuoksi.

Lounge by Zalando on monipuolisen pukeutujan aarreaitta

Lounge by Zalandolta löydät suuren valikoiman kaikenlaista vaatetusta jopa 75%* alennetuilla hinnoilla. Laadukkaat hupparit ovat luonnollisesti osa kattavaa aletuotteiden valikoimaa. Rekisteröitymällä shoppailuklubiin voit halutessasi vastaanottaa uusista jännittävistä kampanjoista ilmoituksia ja pääset näin tarttumaan parhaisiin tarjouksiin nopeimmin.

Tarjoustuotteiden rajallinen määrä ja kampanjoiden välillä lyhyetkin kestot kannustavat valppauteen. Lounge by Zalandolta löytyvillä tuotteilla on myös 31 päivän ilmainen palautusoikeus, joten laadukkaiden hupparien shoppailun voi tehdä rennoin mielin.