Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Neuleet alennuksessa

Ihanan monikäyttöiset neuleet kuuluvat jokaisen vaatekaappiin. Sopivilla muotoilu-, materiaali-, ja kuosiratkaisuilla sovitat ne saumattomasti lähes jokaiseen vuodenaikaan. Tutustu runsaaseen alevalikoimaamme ja valitse omat suosikkisi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Pue yllesi miellyttävät neuleet ja nauti olostasi

Siistit neuleet ovat helppoja pukea päälle ja ne tuntuvat ylläsi miellyttäviltä. Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja löydä tyylikkäät neuleet naisille, miehille ja lapsille jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Samalla voit nauttia tarjontamme monista muistakin muoti- ja lifestyle-tuotteiden tarjouskampanjoista.

knits_outlet_2_CM

Luo komea tyyli miesten neuleiden avulla

Neuleet ovat mainio tapa tuoda pukeutumiseen ja erilaisiin asukokonaisuuksiin tyylikkyyttä, aikuismaista lookia, mukavuutta ja lämpöä. Parhaimmillaan erilaiset neulemallit ovat syksyn ja kevään vaihtelevissa sääoloissa, sekä tietysti osana kylmien talvikausien kerrosvaatetusta. Eri paksuiset vaihtoehdot, istuvuudeltaan huomattavasti tyylittelymahdollisuuksia tarjoavat mallit, sekä tietysti monipuolinen kattaus värejä antavat uutta vaatetusta etsivälle mukavasti valinnanvaraa.

Miesten neuleet huokuvat pääosin tyylikkyyttä ja rauhallista energiaa. Väri- ja kuosivaihtoehtoja on toki tarjolla, mutta valtaosa malleista keskittyy luomaan tyylin ja mukavuuden pintamateriaaleilla, hyvällä istuvuudella, sekä rauhallisin yksivärisin ratkaisuin. Valitse yllesi komeasta joustinneuloksesta tehty neuletakki, modernisti ihoa myötäilevä neuleratkaisu tai ihanan lämmin klassinen poolomalli. Nämä voit sovittaa helposti muuhun pukeutumiseesi niin illanviettoon lähtiessä, arkiseen työntekoon tai jokapäiväisiin askareisiin. Alaosaksi sopii erinomaisesti muun muassa aina luotettavat farkut, chinot tai hieman fiinimpään kokonaisuuteen soveltuvat kasuaalit puvunhousut.

Aikuisille suunnattujen mallien ohella tarjouskampanjastamme löydät hyvin myös lasten neuleet, nuoremman ikäpolven makuun enemmän suunnitellut tyylit ja kuosit, sekä kerrassaan ihastuttavat vauvojen neuleet. Perheen pienimmille suunnitellut mallit tarjoavat ihanan pehmeän ihotuntuman, hauskoja kuvio- ja kuosivaihtoehtoja, sekä tietysti pienokaisen kaipaamaa lämpöä. Ihastu Lounge by Zalandolla löytyvään tarjousvalikoimaan ja löydä sopivat neuleet vauvalle, puolisolle ja tietysti omaan vaatekaappiin.

knits_outlet_3_CM

Sovita naisten neuleet osaksi muuta pukeutumistasi

Kauniit naisten neuleet ovat Lounge by Zalandon tarjouskampanjassa saatavilla kaikenikäisille ja -kokoisille sopivina. Muutenkin monikäyttöiset vaatekappaleet ovat loistava keino tuoda eleganssia, väriä, miellyttävää lämpöä, sekä kauniita värejä pukeutumiseesi. Mekon ylle on helppo sovittaa yläruumista lämmittävä neuletakki, arkiseen asukokonaisuuteen on hauska tuoda kaunista naisellisuutta muhkealla pitkähihaisella, ja kotisohvan nurkassa oleskeluun löytyy mitä rennompia vaihtoehtoja. Neulemallien monesti rento istuvuus antaa työpäivään ja arjen askareisiin mukavuutta, sekä liikkumatilaa. Tästä huolimatta sinun ei tarvitse tinkiä muodikkuudesta tai naisellisesta kauneudesta. Omaan tyyliisi ja muihin asukokonaisuuksiin sopivia ratkaisuja on tarjonnassamme saatavilla lähes varmasti.

Erilaiset materiaaliratkaisut antavat uutta neuletta valitsevalle mukavia vaihtoehtoja. Laadukas puuvilla, useat keinomateriaalit ja tietysti monet eri villaratkaisut tarjoavat valinnanvaraa. Pue yllesi esimerkiksi kauniit kashmir-neuleet ja nauti materiaalin keveydestä, sekä pehmeydestä. Monipuolisen materiaali- ja värivalikoiman Lounge by Zalandon neulealessa tarjoaa suuri kattaus korkeatasoisia valmistajia ja muotimerkkejä. Luo muodikas arkilook pukemalla yllesi siistit Vilan neuleet tai useissa väreissä saatavilla olevat Lindex-neuleet. Arjen tasokkaaseen pukeutumiseen soveltuvien mallien ohella saatat hyvinkin löytää valikoimasta todellisia designer-tuotteita, merkittävin alennuksin varustettuna tietysti.

Outlet-verkkokauppa täynnä muotia ja tuntuvia etuja

Muodista, erilaisista lifestyle-tuotteista ja korkeatasoisista merkkituotteista kiinnostuneille Lounge by Zalando todellinen aarreaitta. Outlet-verkkokauppamme jäseneksi liittymällä pääset tutustumaan lähes päivittäin vaihtuviin ja yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin, kuten neuleet-aleen, ja hyödyntämään jopa 75%* alennuksia. Jäseneksi liittyminen on ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Jäsenemme ovat oikeutettuja ostoksia helpottavaan ilmaiseen 31 päivän palautusoikeuteen. Shoppailu hoituu liikenteessä helposti mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksemme avulla tai perinteisten verkkosivujemme kautta. Liity joukkoomme ja nauti ostosten tekemisen helppoudesta.