Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

ECCO alennuksessa

Eccon kengissä hehkuu harkittu minimalistisuus ja yksityiskohtien tarkkuus. Ne sopivat sekä trendikkäisiin että klassisiin asuihin. Eccon jalkineet erottuvat laadukkuudellaan ja poikkeuksellisella mukavuudellaan. Nyt voit löytää omasi outlet-hintaan!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

ECCO: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Eccon outletissa voit selailla ja shoppailla suositun pohjoismaisen brändin kenkä- ja asustetrendejä. Tule valitsemaan sen laadukkaita jalkineita Lounge by Zalandolta - saat niitä nyt ilahduttavaan alehintaan jopa -75%*! Ecco valmistaa jalkineiden lisäksi upeita laukkuja ja asusteita.

ecco_outlet_2_CM

Eccon kengissä on minimalistista henkeä, jonka huolella harkitut yksityiskohdat viimeistelevät. Sen persoonallisesti tehostettu selkeys puree trendikkäissä tyyleissä, mutta taipuu luontevasti myös klassisten asujen seuraksi. Eccon jalkineet loistavat laadullaan, se kiinnittää paljon huomiota jalkineiden istuvuuteen ja täydelliseen käyttömukavuuteen.

Brändin jalkineissa on elegantteja kenkäpareja naisten ja miesten asiallisiin tyyleihin ja rentoja jalkineita huolettomaan vapaa-aikaan. Ecco on perehtynyt myös aktiiviseen lifestyleen ja urheiluun sopiviin jalkineisiin.

Ovatko toivelistallasi tasokkaat sandaalit, tennarit tai bootsit? Nyt voit valita Lounge by Zalandolta alennuksella huippumuotia ja asiantuntevaa designia! Suosikkimerkin tuotevalikoimaan kuuluvat myös käsilaukut, olkalaukut, tietokonelaukut, citytyylin reput ja lompakot. Lasten jalkineissa korostuvat kivannäköisen ulkoasun lisäksi kestävyys ja helppokäyttöisyys. Ne sulautuvat yhtä hyvin verryttelypuvun kuin mekkojen tai shortsienkin kanssa.

Kun kaipaat vakavasti otettavaa kenkäparia trenssin, puseron ja hameen kaveriksi, katso alehintaisia merkkituotteita online outletimme virtuaalihyllyiltä. Siellä on hienostuneita naisten kenkiä, joilla varmistetaan viileän business-tyylin teho. Korkeissa koroissa on aina näyttävyyttä, mutta kauniit matalakorkoiset sandaalit tai ballerinat ovat myös erittäin ajankohtaisia - jalkasi rakastavat niitä. Ecco pyrkii yhdistämään miellyttävän käyttömukavuuden ja aikaa kestävän tyylikkyyden.

Miesten puvunkengissä on perustana varma klassisuus, jota on komistettu huolellisesti toteutetuilla yksityiskohdilla. Ne ovat luotettava valinta, jos etsit asuusi viimeiseen saakka viritettyä asiallisuutta. Voit tietysti antaa puvullesi enemmän rentoutta vaikkapa hybridi-kengillä. Niiden yläosa imitoi klassista jalkinetta, mutta pohja on saanut pehmeän ja joustavan olemuksensa tennarilta.

Varsinaiset tennarit valtaavat yhä enemmän alaa huolettomassa asiatyylissä ja pitävät silti ansaitun paikkansa urheiluvaatteiden seurassa. Brändin tossut koreilevat toisinaan massiivisen näköisillä pohjilla, mutta löydät niitä myös simppeliksi hiotulla ulkoasulla. Naisilla ne löytävät tiensä urheiluvaatteiden lisäksi melkein mihin asuun tahansa, kokeile niitä vaikka hempeiden kukkamekkojen tai A-linjaisten hameiden seuraan. Katso mitä Lounge by Zalandon outlet sisältää ja luo oma tyylisi työhön, vapaa-aikaan tai kaupungille.

ECCO-OUTLET SISÄLTÄÄ KAUNISTA JA LAADUKASTA MUOTIA

Skandinaavinen suosikkimerkki tekee kenkiä jokaiseen päivään ja Lounge by Zalando on kätevä paikka kiinnostaville nettiostoksille.

Eccolla on valikoimassaan esimerkiksi hyvännäköisiä miesten ja naisten bootseja maastoon tai urbaaniin vaellukseen kaupungille. Ne käyvät yhteen vaikka farkkutakin ja kangashousujen kanssa. Kaupungille tarkoitetuissa bootseissa käytetään mm. pehmustusta ja keveyttä tarjoavaa ECCO FLUIDFORM-ominaisuutta, joka pitää askeleet miellyttävinä. Kun suuntaat samoamaan kansallispuistoihin, tarvitset jalkineisiin järeämpiä ominaisuuksia. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota etenkin brändin käyttämiin erikoisominaisuuksiin. Esimerkiksi vedenpitävä GORE-TEX -teknologia tekee jalkineeseen hengittävän pinnan, mutta pitää samalla jalat kuivana. Vaativaan käyttöön suunnitelluissa jalkineissa käytetään mm. ECCO YAK-nahkaa, jota voidaan yhdistää laadukkaan tekstiilin kanssa. BIOM X-TENSA-teknologia taas toimii napakan istuvuuden hyväksi. ECCO PHORENE-välipohja on tehty tehokasta energian palauttamista varten. Brändin ECCO BIOM-teknologian tarkoitus on taata jalkineelle matala profiili, anatominen istuvuus ja vakaus. MICHELIN-kumipohja kruunaa kokonaisuuden, se antaa pitoa vaikeakulkuisissa maastoissa ja märillä pinnoilla.

Voit tietysti vaeltaa tai vaikka golfata myös laadukkaissa tennareissa, jotka ovat yhä useammin myös trendikkään citytyylin tehostajia. Niiden ulkoasu sopeutuu hektiseen kaupunkielämään mainiosti. Naisten ja miesten tennareiden yksityiskohtina erottuvat mm. kaksi- tai monivärisyys, jotka antavat mahdollisuuden yksilöllisten toimistotyylien tekemiseen. Jos haluat perehtyä värikylläisten sporttityylien rakentamiseen, poimi voimakkaana hehkuvat suosikkisi muodikkaiden urheiluvaatteiden seuraksi. Tehostesaumat ja vahvikkeet ovat osa kenkien menevän näköistä ulkoasua. Katseita kiinnittävät sandaalien näyttävät remmit ja linjakkaaksi luodut profiilit. Viehättääkö sinua karkealla pohjakuviolla komistettu kenkä vai mahdollisimman siro jalkine? Katso uusia muoti-ideoita online-myymälästämme.

ecco_outlet_3_CM

ECCON VIILEÄN TYYLIKÄS DESIGN ULOTTUU MYÖS LAUKKUIHIN

Laukku, reppu tai lompakko on helppo yhdistää hyvännäköisten kenkien kanssa. Käsilaukkujen muotoilussa näkyy persoonallisuus ja ammattimaisella nahkatyöllä saavutettu hillitty tyylikkyys. Ylellistä nahkaa, geometrisia, pyöreitä tai neliskulmaisia muotoja - tästä kombinaatiosta syntyy aikaa kestävä kokonaisuus, josta voit nauttia kauan. Kokeile hyödyntää sitä klassisten jakkujen ja hameiden kanssa. Saat asuun lisää näyttävyyttä upeilla vöillä ja huiveilla. Pelkistetyn tyylin laukut käyvät myös kontrastien rakentamiseen. Rauhoita niillä vaikka revittyjä farkkuja ja räväköitä printtipaitoja. Jalkaan saattaisivat sujahtaa vaikka näyttävät nilkkurit. Jos lähdet kaupungille, ylellinen lompakko täydentää jokaisen tyylin. Sen kauniisti toteutetut detaljit miellyttävät silmää vuodesta toiseen. Laadukas tietokonelaukku kuuluu monen nykyihmisen vakiovarustukseen. Jos haluat laittaa tietokoneen pehmusteilla varustettuun reppuun ja heittää repun selkään, liikut kaupungilla ketterästi kävellen tai pyöräillen. Tyylistä ei tarvitse tinkiä vapaallakaan. Silloin kun et tarvitse suurta tavaramäärää mukaan, cross body-laukuksi muuntautuva vyölaukku nostaa hetkessä tyylisi trendikkyyttä. Nyt kannattaa selata netissä edullisia laukkuja, kenkiä ja asusteita. Huippumerkin outlet Lounge by Zalandolla on hintatietoisen trendigurun luottokauppa.

TULE OUTLET-OSTOKSILLE SUOSITUN LAATUMUODIN PARIIN

Tutustu Eccon alehintaiseen muotiin kirjautumalla Lounge by Zalandoon ja tutkimalla muotia pursuilevaa katalogia. Nettioutletin valikoima sisältää suosikkibrändin trendikkäitä ja kestäviä tuotteita.