Fila outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Fila outlet: ainutlaatuiset tarjoukset Zalando Lounge -jäsenille

Italialaissyntyinen Fila on niittänyt mainetta trendien kärjessä jo vuosien ajan. Eikä suotta, sillä sen helposti tunnistettava ja sporttisen raikas tyyli vetoaa niin mestaritason tennispelaajiin kuin myös maailmankuuluihin artisteihinkin. Kestosuosikiksi nousseen Filan - ja muidenkin merkkituotteiden - parhaat tarjoukset löydät Zalando Loungesta. Liity siis jäseneksi ja nauti eduista!

Fila-outlet-zalando-lounge-fi

Kaupunkikuvassa rennon tyylikäs Fila kerää positiivista huomiota joka kadunkulmassa. Kun näköpiirissä vilahtaa sini-punainen logo puhtaanvalkoisella taustalla, katse ohjautuu automaattisesti sporttisen eleganttiin tyyliisi.

Jostain syystä tämä brändi on onnistunut siinä, mihin moni muu urheilun ja vapaa-ajan pukeutumisen välimaastossa taiteileva muotitalo haluaisi päästä. Sporttisuus on hienostunut vivahde vaatetuksessa ja tärkeä osa asujen funktionaalisuutta, mutteivät asut missään nimessä ole liian urheilullisia huolettomaan arkityyliin. Vaatteiden muotoilu sopii usein sekä kivaan farkkutyyliin että mukavaan treeniasuun.

Materiaalit vaihtelevat kepeistä ja keveistä kesäkankaista paksuihin ja lämpöä eristäviin täytteisiin. Trendit ja printit ovat läsnä joka vaatteessa. Joskus tuotemerkki on kutistettu johonkin asun kulmaan pieneksi F-kirjaimeksi. Toisinaan vaate huutaa brändin nimeä suuraakkosin vaatteen kaikkein parhaiten huomattavassa paikassa. Oikeanlaisen logon käyttö eri tyyleissä vaatii tyylitajua, johon Filalla on selkeästi silmää.

Fila huomattiin maailmanlaajuisesti ensimmäisen kerran, kun legendaarinen tennispelaaja Björn Borg esiintyi Grand Slam -turnauksissa muotitalon pesäpalloraidoin kuvioiduissa pikeepaidoissa ja kolmivärisissä verryttelytakeissa. Samaa retroa tyyliä on nähtävissä brändin uusimmissakin asuissa. Muotitalon seuraavalla valtakaudella päähuomion veivät paksupohjaiset ja vankat Disruptor-tennarit. Ikoninen kenkämalli teki paluun vuonna 2017 Disruptor 2 -tennareina, minkä jälkeen brändin muutkin ysärihenkiset asut ovat jälleen nousseet muotivaikuttajien suosikeiksi. Muotitalon viimeisimmät mallistot henkivät sporttisuuden ja retrovaikutteiden lisäksi modernia minimalismia.

Filan sloganin mukaan: "Mikään ei ole yhtä ajatonta kuin yksinkertaisuus". Kun vaatteen design on pelkistetty niin muodoltaan kuin väritykseltäänkin, on sitä helpompi yhdistellä muihin vaatteisiin ja sen tyyli pysyy usein räväkkää trendivaatetta pidempään muodikkaana. Filan kolme pääväriä - tummansininen, hehkuva punainen ja puhdas valkoinen - toistuvat useassa eri vaatteessa ja asusteessa milloin hauskoina raitoina, milloin isoina ja vakuuttavina värilohkareina. Vaikka moni brändi turvautuu perusväreihin, joilla on ajatonta arvoa, tämän brändin värit ovat juuri sille tunnusomaisia. Yhdessä ne mielletään aina Filaksi, vaikka ne olisivat jollain toisella vaatemerkillä lainassa. Ei muotitalon värimaailma kuitenkaan ole näin pelkistetty. Sijaa löytyy niin hehkeille trendiväreille kuin humoristisille kuvioillekin. Leikkisyys ja hauskuus tuovat mielenkiintoista kontrastia muuten niin viileään ja huolettomaan pukeutumistyyliin.

Löydöistä luottoasuksi

Outlet on täydellinen paikka sekä aitojen merkkitennareiden että katumuodin tulevien klassikoiden jahtaamiseen. Vähäeleinen ja hienostuneen sporttinen ilme T-paidoissa ja huppareissa erottaa brändin muista urheilu- ja vapaa-ajan merkeistä. Nämä yläosat käyvät yhtä lailla tanssitreeneihin kuin osaksi rentoa päiväasua, jossa kelpaa lähteä vaikkapa paikalliseen trendiravintolaan lounaalle. Urbaanin ja aktiivisen ihmisen luottoasu on juuri se ilme tai look, jota brändi tavoittelee jokaisella asullaan. Jos siis haluat toteuttaa koko asuun liittyvän vision, vilkaise löytyykö Zalando Loungesta yläosan kaveriksi suunnitellut kangashousut tai verkkahousut. Naisten kohdalla täydellinen alaosa voi olla myös linjakkaat leggingsit tai sporttinen minihame. Tyylisi voit viimeistellä joko napakalla ja lyhyellä tuulitakilla tai ylisuurella toppatakilla. Äläkä unohda Filan maailmanlaajuiseksi muoti-ilmiöksi nousseita tennareita. Voit olla rohkea ja suosia nuorten tapaan valkoisia tennareita tai varautua vaihteleviin keliolosuhteisiin jollain vähemmän aralla värityksellä.

Fila-outlet-women style-zalando-lounge

Jos etsit suorituskykyisiä urheiluvaatteita, on Zalando Loungen ale siihenkin tarkoitukseen oikea osoite. Fila outletin urheiluasuihin on sisällytetty useampia aktiiviliikkujaa ihastuttavia innovaatioita. Anti-Odor -teknologian ansiosta urheilumateriaalit vähentävät hikoilua ja siitä johtuvaa bakteerikasvua. Cool best on polyesterisekoite, joka pitää ihon miellyttävän viileänä treenisession aikana. Tämä materiaali pysyy peräti 2-4 astetta viileämpänä kuin muut vastaavaan tarkoitukseen suunnitellut urheilukuidut. Forza Ball Short on kahden huippumateriaalin - Lycra Sport ja CoolMax® -kankaiden - yhdistelmä, jolla on haettu ylivoimaista suorituskykyä niinkin intensiiviseen urheilulajiin kuin tennis. Lycra Sport -kangas palautuu aina takaisin muotoonsa ja sallii silti hyvän liikkuvuuden urheilusuorituksen aikana. Lycra on ihoa vasten pehmeä ja sileä joustomateriaali. Se lähestulkoon sulautuu osaksi ihoasi, mutta kestää pehmeydestään huolimatta kulutusta ja lukuisia käyttökertoja. CoolMax® on suunniteltu siirtämään ihon pintaan kertyvä kosteus kankaaseen ja lopulta haihduttamaan se ilmaan. Teknologia pitää sekä olosi miellyttävänä että kuivaa kankaan nopeasti, joskus jopa treenien kuluessa.

Etkö ole vielä Zalando Loungen jäsen?

Zalando Loungen alekampanjat tarjoavat kattavan valikoiman merkkituotteita huippuhinnoilla kaikille jäsenilleen huolimatta siitä, oletko liittynyt jäseneksi hiljattain vai jo pidemmän aikaa sitten.

Jäsenyys on täysin ilmainen, eikä se velvoita ostamaan mitään. Saat vain päivittäin uutiskirjeen alkavista tarjouskampajoista sähköpostiisi. Uutiskirjeessä kerrotaan kyseisen päivän tarjonnan lisäksi lähipäivinä alkavat alennuskampanjat. Nettiale uudistuu joka päivä eli uusia tarjouskampanjoita alkaa jatkuvasti ja ne kestävät kolmesta viiteen päivään. Vaikka outlet onkin auki useamman päivän ajan, kaikkein suurin kuhina tarjoustuotteiden ympärillä käy aina alennusmyynnin alussa. Jos siis haluat varmistaa paikkasi ensimmäisten varaajien joukossa voit joko lisätä uutiskirjeen kautta muistutuksen kalenteriisi tai ladata Zalando Lounge -sovelluksen, joka lähettää push-notifikaation juuri ennen tarjouskampanjan alkua.

Fila-outlet-women-fashion-zalando-lounge

Jos tuote on loppuunmyyty, ei tuotetta ole enää saatavilla, mutta jos unelmiesi tennarit tai pitkään haaveilemasi verkka-asu on jollain varattuna, ei peli ole vielä menetetty. Mikäli varattu tuote on hetken odotteluna arvoinen, kannattaa jäädä hetkeksi seuraamaan, josko tuote vapautuisi jonkin ajan kuluttua. Ensimmäisellä varaajalla on aina etulyöntiasema, mutteivät kaikki aletuotteet mene ensimmäiselle varaajalle. Nopeus on tässäkin leikissä valttia, sillä linjoille on saattanut jäädä muitakin haaveilijoita. Merkkituotteidemme alennukset yltävät toisinaan jopa 75%:iin, mikä tekee monesta tarjouksesta kilpailemisen arvoisen. Hyvät suhteemme muotitaloihin takaavat sekä lyömättömät tarjoukset, tuotteiden aitouden että kattavan tuotevalikoiman. Outlet saattaa olla ainoa paikka, josta löydät brändiä edustavien kivijalkamyymälöiden tarjonnasta poikkeavia tuotteita. Ja kaikki harvinaisuudetkin saat tietysti outlet-hintaan.

🔸 🔸 🔸

Suosikkisi: shoppaile merkin mukaan

🔸 🔸 🔸