Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Kari Traa alennuksessa

Kari Traa luo laadukasta urheilumuotia täynnä energiaa. Tutustu laadukkaisiin vaatteisiin, jotka sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin. Löydä vaihtuvasta valikoimasta suosikkisi urheiluun ja vapaa-aikaan.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Kari Traa: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Kari Traa on korkeatasoista urheilumuotia naisille tarjoava vaatemerkki. Lounge by Zalandolta löydät brändin upeita tuotteita reiluin alennuksin varustettuna. Liity muodin ja merkkituotteiden ystävien hauskaan verkko-outletiin ilmaiseksi ja tutustu upeisiin tarjouksiin.

karitraa_outlet_2_CM

Kari Traa vaatettaa naiset upealla urheilumuodilla

Norjalaisen huippu-urheilija Kari Traan perustama ja hänen omaa nimeään kantava vaatemerkki on jokaiselle aktiiviselle ja ulkoilua harrastavalle naiselle suunnattu brändi. Merkin tuotteet tunnetaan korkean laatunsa lisäksi komean visuaalisesta tyylistään ja rohkean positiiviseen pukeutumiseen kannustavasta imagostaan. Unohda tylsät tyylit ja tartu urheiluvaatteisiin, jotka tuntuu hyvältä ja näyttää hurmaavan tyylikkäältä myös ulospäin.

Positiivisuutta urheilu- ja ulkoiluvaatteillaan huokuvan brändin tuotteita löydät Lounge by Zalandon mainioista pika-alennuksista. Yleensä vain joitain päiviä kerrallaan voimassaolevien tarjousten tuotteilla vaatetat itsesi laadukkaasti ja edullisesti monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn, lenkille, talviurheiluun tai ihan vain urbaaniin liikkumiseen. Tuotteissa suurta roolia näyttelee toimivuus, teknisyys ja tarkoituksenmukaisuus, mutta tämä kaikki on nivottu visuaaliselta ilmeeltään erittäin pirteisiin ja naisellisen näyttäviin kuoseihin.

Löydä kerrospukeutumisen laadukkaat osat ja varmista ulkoilun nautinnollisuus

Brändin kattava urheilu- ja ulkoiluvaatteiden valikoima tarjoaa kaiken tarpeellisen toimivaan retkeily- ja ulkourheiluvaatetukseen. Kerrospukeutuminen on yksi merkittävimmistä mukavuutta luovista asioista, erityisesti viileämmillä keleillä ulkoillessa. Lounge by Zalandolta löytyvillä brändin tuotteilla voit luoda erinomaisen kokonaisuuden, jossa liikkuminen on nautinto, eikä kovillakaan pakkasilla ulkoilu tunnu ylitsepääsemättömän vaikealta.

Kerrospukeutumisen alimmaksi tasoksi kannattaa valita kosteutta hylkivä, sekä hyvin istuva kerrasto, kuten Kari Traan merinovillakerrasto. Välikerrokseksi on suositeltavaa poimia helposti puettava ja riisuttava kevyt vaate, joka säilöö lämpöä erinomaisesti. Brändin mukavat fleece-tuotteet toimivat tässä hyvin. Ulkokerroksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat suoja erilaisilta sääoloilta. Tuulen- ja vedenkestävyys auttaa valtaosassa erilaisia kelejä ja tähän soveltuu vaatemerkin hybriditakit, sekä talvisiin oloihin erinomaisesti istuvat untuvatakit.

karitraa_outlet_3_CM

Kari Traa -outlet mahdollistaa aktiivisen naisen vaatehankinnat edullisesti

Kari Traan tuotteiden joukosta löydät ihastuttavan monipuolisesti kaikenlaiseen liikkumiseen ja ulkoiluun soveltuvia vaatteita. Erilaisiin urheilusuoritukseen löydät brändin tarjonnasta paljon vaihtoehtoja. Talviurheiluun, kuten hiihtoon ja lasketteluun, löydät tyylikkäitä ja erittäin toimivia ratkaisuja suosituista aluskerrastoista komeisiin takkeihin. Yhtä lailla tarjonnasta löydät pyöräilyyn ja juoksuun mainiosti istuvia teknisiä trikooasuja, urheiluliivejä, sekä mukavan ohuita ulkoilutakkeja. Retkeilyvarustukseen voit valita puolestaan luonnonoloilta suojaavia, mutta hyvin hengittäviä ja kevyitä vaihtoehtoja.

Erilaisten liikuntavaatteiden ja retkeilyvarusteiden lisäksi Kari Traan tuotteet sopivat loistavasti myös aktiivisen tyylikästä muodikkuutta hakevaan urbaaniin pukeutumiseen. Pue päällesi esimerkiksi brändin tuhti parkatakki ja voit hoitaa työmatkat kylmissäkin oloissa lämpimästi ja tyylikkäästi. Tai kenties paras ratkaisu juuri sinulle on vaatemerkin monipuoliset “3 in 1” -kokonaisuudet, joista voit irrottaa halutessasi kerroksia. Oli tarkoituksenasi sitten pukea itsesi seuraavaa korpivaellusta, juoksulenkkiä tai työmatkaa varten, on Kari Traa varmasti tutustumisen arvoinen brändi. Vaateta itsesi energisillä ja ulkonäöltään naisellisen miellyttävillä laatutuotteilla, jotka löydät mukavin alennuksin varustettuna Lounge by Zalandolta.

Mahtavat edut shoppailijan tukena

Kari Traa -outlet on osa Lounge by Zalandon suurta muodin ja merkkituotteiden tarjontaa. Yleensä shoppailuklubista löytyvät tarjoukset ovat voimassa muutamia päiviä kerrallaan, joten tarkkaavaiselle muodin ystävälle on todellakin mainioita alennuksia tarjolla. Liity ilmaiseksi verkon hauskimpaan outletiin ja pääset tutustumaan jopa 75% alennuksiin ohjevähittäishintaan verrattuna. Jäseneksi liittyminen ei myöskään sisällä ostovelvoitetta.

Verkossa tapahtuvan liittymisen muihin etuihin kuuluu muun muassa mahdollisuus säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrää omaan makuun sopivaksi. Alennusostosten tekeminen on myös vaivattomuuden lisäksi mukavan riskitöntä, sillä kaikilla tuotteista on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.