Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Halti alennuksessa

Halti on suunniteltu sinulle, joka rakastat ulkona liikkumista. Kotimaisen merkin laadukkaat vaatteet ja asusteet kestävät kaikenlaisissa olosuhteissa. Tutustu Haltin outlet-valikoimaan ja bongaa suosikkituotteet ale-hintaan!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Halti: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Tervetuloa Lounge by Zalandoon, Zalandon verkko-outletiin, jossa voit tehdä erinomaisia löytöjä suosikkimerkeiltä alehinnoin. Outletiin liittyminen on ilmaista ja helppoa ja pääset heti kiinni erilaisiin pikatarjouksiin ja eri brändien trendivaatteisiin. Nyt sinulla on myös mahdollisuus tehdä mainioita löytöjä Haltin laadukkaista ulkoiluvaatteista huippuedullisesti.

Nappaa Haltin outletista parhaat vaatteet ulkoiluun

Halti on kotimainen ulkoilubrändi, jonka laajasta valikoimasta löydät kaikki tarpeelliset vaatteet ja tarvikkeet ulkoiluun vaikka koko perheelle. Haltilla on pitkät perinteet ulkoiluvaatteiden suunnittelusta vaativiin olosuhteisiin. Yrityksen vaatteet soveltuvatkin erinomaisesti pohjoismaiseen vaativaan ilmastoon. Haltin vaatteet on valmistettu sinulle, jolle ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat osa aktiivista elämäntapaa. Mallistosta löytyvät vaatteet kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikkiin maastoihin, sillä Halti tarjoaa liikunnan ja ulkoilun harrastajalle kevyitä, istuvia, teknisiä ja ennen kaikkea monikäyttöisiä ulkoiluvaatteita.

Halti on toimintansa alusta alkaen pitänyt tärkeänä teknisen ja korkeatasoisen ulkoilu- ja retkeilymallistonsa suunnittelussa käytännöllisyyttä ja luonnosta kumpuavaa estetiikkaa. Yritys onkin valittu arvostetuimmaksi ulkoilu- ja urheilubrändiksi Suomessa. Se on muun muassa voittanut arvostetun Outstandin Outdoor -palkinnon Halti Hiker Next Generation -takilla, joka on valmistettu täysin kierrätettävästä materiaalista.

Nyt sinulla on huikea mahdollisuus shoppailla Haltin laadukkaita ulkoilutuotteita Lounge by Zalandolta. Liity ilmaiseksi outletin jäseneksi ja hanki Haltin suosikkituotteesi edulliseen alehintaan.

Halti-takit sopivat monenlaiseen liikuntaan

Halti-vaatteita suosivat niin urheilun ammattilaiset, intohimoiset harrastajat kuin aktiiviset ulkoilijat. Haltin pitkäaikainen yhteistyö eri lajien huippuosaajien kanssa varmistaa sen, että Haltin mallistosta löytyy toimivat ja laadukkaat tuotteet huippu-urheilijoista aktiiviharrastajin.

Haltin ajaton design näkyy tuotteiden selkeissä ja vähäeleisissä linjoissa, kestävyydessä ja mukavassa käyttökokemuksessa. Haltin takit soveltuvat monenlaiseen liikuntaan. Voit valita mallistosta omaan liikuntaharrastukseesi sopivat ulkoilutakin. Mallistosta löytyvät eri vuodenaikoihin sopivat kuoritakit, syystakit, plus koon takit, laskettelutakit ja talvitakit. Merkin takkivalikoimasta löytyvät myös suositut kevytuntuvatakit sekä parkatakit.

Tyylikkäät ja ajattomat kuoritakit on suunniteltu vaelluksille ja retkeilyyn. Ne soveltuvat hyvin myös vaikka jokapäiväiseen käyttöön ja ulkoiluun haastavalla ilmalla, sillä niissä on hengittävä ja vedenpitävä kalvo.

Ulkoilutakeissa käytetään DrymaxX®-kalvoa, joka tekee takeista veden- ja tuulenpitäviä. Näin takit soveltuvat erinomaisesti liikuntaan vaativissakin sääolosuhteissa. DrymaxX® on Haltin oma, vuonna 1995 markkinoille tuoma hengittävä erikoiskalvo, joka on veden- ja tuulenpitävä. Sen toimintaperiaate on sama kuin markkinoiden muilla nimekkäillä kalvomerkeillä. Halti käyttää DrymaxX®-kalvoa mallistonsa ulkoilutakeissa ja kengissä, joten niitä voi käyttää säästä riippumatta, myös ääriolosuhteissa.

Alesta Halti-kengät moneen menoon

Haltin kattavasta kenkävalikoimasta löytyvät kengät erilaisiin liikuntamuotoihin. Onko etsinnässä vaelluskengät, ulkoilukengät, tennarit, sandaalit vai talvikengät? Haltin kenkävalikoimasta löytyy vaihtoehtoja naisille, miehille ja lapsille kaikenlaiseen ulkona liikkumiseen. Myös kenkien suunnittelussa Halti panostaa vettä hylkivään kalvopintaan, joka pitää jalat kuivina joka säällä.

Voit valita vedenpitävät kengät vaelluksille ja retkeilyyn, nastakengät tai pitopohjakengät talven liukkaille keleille. Muihin vuodenaikoihin on tarjolla lenkkareita, nahkakenkiä ja sandaaleja vapaa-aikaan. Kuumina kesäpäivinä Haltin sandaalit ovat erinomainen jalkinevaihtoehto ulkoiluun. Haltin kevyet ja monikäyttöiset sandaalit soveltuvat mainiosti niin retkeilyyn kuin vapaa-aikaan.

Hyödynnä aletarjoukset Haltin outletista

Haltin alekampanjoissa on tarjolla merkin suosittuja tuotteita eri kategorioista aina kengistä ulkovaatteisiin. Katso tarjouksista erityisesti Haltin rakastetut takit, sandaalit ja vaatteet. Kun liityt outletin jäseneksi heti, voit tehdä erinomaisia löytöjä Haltin vaatteista upeilla alennuksilla.

Lounge by Zalando -outletissa saat mahdollisuuden tehdä löytöjä myös muilta korkealaatuisilta kansainvälisiltä ja kotimaisilta tuotemerkeiltä. Käyttäjiältä edellytetään kirjautuminen sisään, jotta he pääsevät näkemään voimassaolevat tarjoukset ja kampanjat.

  • Tilin luominen on sinulle täysin ilmaista
  • Alennus voi olla jopa 75% ohjevähittäishintaan verrattuna
  • Voit palauttaa ostamasi tuotteet ilmaiseksi 31 päivän ajan
  • Laaja valikoima kansainvälisten ja kotimaisten brändien suosikkituotteita