Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Vaelluskengät alennuksessa

Vaelluskengät – luota suosittujen urheilumerkkien valikoimaan. Outlet tarjoaa laadukkaita ja kestäviä vaelluskenkiä kaikille seikkailijoille. Valitse ulkoilutyyliisi sopivat kengät ja valmistaudu uusiin seikkailuihin luonnossa. Tutustu valikoimaan!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut vaelluskengät Lounge by Zalandolla

Tilaa nyt itsellesi laadukkaat ja kestävät naisten tai miesten vaelluskengät huippumerkeiltä jopa 75%* alehintaan rekisteröitymällä Lounge by Zalandoon. Verkko-outletista löydät jopa päivittäin vaihtuvia tarjouksia pukeutumisen ja lifestylen saralla. Kunnolliset, vedenpitävät ja kevyet vaelluskengät ovat ehdoton hankinta kaikille luonnossa liikkuville, sillä haluat varmasti pitää jaloistasi huolta ja olosi mahdollisimman miellyttävänä.

hiking_boots_outlet_2_CM

Hyvät retkeily- ja vaelluskengät luonnossa liikkuville

Viime vuosina monenlaisesta luonnossa liikkumisesta, esimerkiksi vaelluksesta ja retkeilystä, on tullut yhä suositumpaa. Se ei ole sinällään mikään ihme, sillä luonnossa liikkuminen on muun muassa oiva keino poistaa stressiä ja antaa mielen rauhoittua kauniiden maisemien ympäröimänä. Lisäksi kävely on mitä parhain liikuntamuoto, joka parantaa niin kestävyys- kuin lihaskuntoakin ja vaikuttaa monella tapaa suotuisasti ihmisen kokonaisterveyteen ja -hyvinvointiin. Lisäksi retkeilyn ja luonnossa liikkumisen etuna on totta kai se, että sitä voi harrastaa, olipa oma kuntotaso sitten millainen tahansa.

Vaikka luonnossa samoilun voi aloittaa matalalla kynnyksellä, on varusteiden ja erityisesti kenkien hyvä olla kunnossa. Vaeltaminen ja retkeily ovat nimittäin harrastuksia, jotka asettavat jalat koetukselle. Vaellettaessa kilometrejä karttuu, ja pidemmät vaellukset voivat kestää päiviä. Siksi kunnolliset retkeily- tai vaelluskengät ovat äärimmäisen tärkeitä kaikille lajin harrastajille.

Monia mietityttääkin, miten valita juuri itselle parhaat vaelluskengät. Olivatpa kyseessä sitten miesten tai naisten vaelluskengät, niiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota samoihin seikkoihin. Kenkien tulee ensinnäkin olla oikean kokoiset ja lestiltään sopivat. Lyhyesti: niiden tulee tuntua mukavilta jaloissa. Kannattaakin huomioida, että aina Lounge by Zalandolta tilatessasi, tuotteilla on ilmainen palautusoikeus. Voit siis kokeilla kenkiä rauhassa kotonasi ja varmistaa, että ne ovat oikeanlaiset.

hiking_boots_outlet_3_CM

Miten valita parhaat vaelluskengät luonnossa liikkumiseen?

Parhaat vaelluskengät löytyvät helpoiten, kun tarkastelet kenkiä niiden käyttötarkoituksen mukaan. Harrastatko kenties lyhyitä kävelyretkiä metsässä, useita päiviä kestäviä vaellusretkiä vai juoksulenkkejä tuntureilla? Myös maasto ja vuodenaika vaikuttavat kenkien valintaan.

Jos käytät kenkiä pääasiallisesti päiväretkillä tai vaeltaessasi ainoastaan kevyiden kantamusten kanssa, voit valita maastolenkkarityyppisen kevyen, nilkkaa tukevan kengän. Myös matalavartiset kevyet vaelluskengät voivat olla hyvä valinta.

Vaativimpiin olosuhteisiin, eli pitkiin vaellusretkiin sekä vaelluksiin painavien kantamusten kanssa, on sen sijaan parempi valita pidempivartiset vaelluskengät. Vaellukseen suunnitelluissa kengissä onkin tavallisesti keskipitkä varsi, jonka ansiosta kengät tukevat nilkkaa. Samalla varsi suojaa luonnossa liikuttaessa hyvin esimerkiksi kiviltä, oksilta ja hyönteisiltä sekä heinikossa mahdollisesti liikkuvilta käärmeiltä.

Vedenpitävät vaelluskengät jalkojesi suojaksi

Vedenpitävyys on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista miesten ja naisten vaelluskengissä. Vedenpitävät vaelluskengät on voitu valmistaa monista eri materiaaleista, joista Gore-Tex on yksi tunnetuimmista. Gore-Tex-vaelluskengissä on käytetty vedenpitävää materiaalia, joka on käytännössä mikrohuokoista kalvoa. Ulkopinnassa olevat pienet huokoset estävät kosteuden pääsyn kenkien sisään. Sisäpuolelta syntyvä kosteus pääsee kuitenkin läpäisemään materiaalin ja kulkeutumaan kalvon ulkopuolelle. Tämän ansiosta Gore-Tex-vaelluskengät ovat paitsi vedenpitävät, myös hengittävät, ja kosteuden poistuessa tehokkaasti retkeilykengät tuntuvat mukavan miellyttäviltä jalassa.

Gore-Tex-vaelluskengät eivät ole kuitenkaan ainoa vaihtoehto, kun haluat kengiltäsi vedenpitävyyttä. Joidenkin harrastajien mielestä parhaat vaelluskengät ovat esimerkiksi kalvottomat, voimakkaasti kyllästetyt nahkakengät. Myös ne kestävät kosteutta ja voivat jopa kuivua kalvollisia retkeilykenkiä nopeammin. Sen lisäksi, että luonnossa liikkujan kannattaa hankkia parhaat vaelluskengät, on hyvä kiinnittää huomiota myös oikeanlaisten sukkien valintaan. Niillä on nimittäin myös ratkaiseva merkitys jalkojen hyvinvoinnille.

Rekisteröidy ja tilaa vaellus- ja retkeilykengät nyt todella edullisesti

Kun toiveenasi on saada laadukkaat ja kestävät naisten ja miesten vaelluskengät alehintaan, onnistuu se helpoiten rekisteröitymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi. Lounge by Zalandon asiakkaana pääset nauttimaan erilaisista säännöllisesti vaihtuvista tarjouksista, joita hyödyntämällä voit saada laadukkaat ja kevyet vaelluskengät jopa 75 %* alennushinnalla esimerkiksi sellaisilta brändeiltä kuten Salomon ja Haglöfs. Rekisteröidy siis ihmeessä Lounge by Zalandoon, koska se on sinulle täysin ilmaista.