Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

ARKET alennuksessa

ARKET tuo käytännöllistä ja ajatonta muotia arkipäivän pukeutumiseen. Oli kiikarissasi siis uusi farkkutakki, trendikkäät suorat housut tai upea nahkainen vyölaukku, ARKET tarjoilee tyyliä koko perheelle. Tutustu valikoimaan ja löydä oma tyylisi tänään.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

ARKET: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalandon verkko-outletista löydät laadukkaat ja tyylikkäät ARKET-tuotebrändin vaatteet jokaiseen tilaisuuteen. Ruotsalaisbrändin tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä ja modernista valikoimasta löydät kauniita, jokapäiväisiä tuotteita elämääsi. Tutustu tähän rakastettavaan skandinaaviseen valikoimaan.

arket_outlet_2_CM

ARKET-ale tuo yksinkertaista kauneutta arkeen

Moderni ja tyylikäs valikoima sopii moneen makuun, oli tyylisi sitten herkkää ja hillittyä tai rohkeaa ja värikästä. Klassiset ja elegantit tuotteet tuovat ulkoluotoosi hienotunteisen vivahteen. Valikoima ei jää vaatekaappisi takahyllylle piiloon, vaan löydät joka päivään yllesi leikitteleviä kuoseja ja rohkeampia värejä. Saatavilla on myös pehmeitä ja luonnollisia sävyjä sekä hempeitä värejä.

Pohjoismaissa tyylin tärkeimpiä ominaisuuksia on usein käytännöllisyys ja kestävyys. Tuotebrändi on hyvin motivoitunut tarjoamaan vahvaa asennetta tuotteissaan. Kestävä kehitys on vahvasti läsnä, ja voit tehdä hienoja, ympäristöystävällisiä valintoja. Pohjoismaisesta luonnosta ja ilmastosta vaikutteita saanut tuotemerkki tarjoaa kestäviä valintoja.

Voit löytää luonnonkuituja sisältävän, klassisen denim-takin, jonka voit yhdistellä 100-prosenttista puuvillaa sisältäviin, löysiin twill-housuihin. Tuotebrändi tarjoaa uuden ja raikkaan kauneusideaaliin, jossa suositaan puhtaita linjoja, neutraalia väripalettia sekä vahvoja ateriaaleja. ARKET-merkki auttaa sinua löytämään itsellesi laadukkaita, rakkaudella suunniteltuja tuotteita. Ainutlaatuisen brändin vahvan asenteen lisäksi sen ajattelutapa materiaalien suhteen on luonnonmukainen. Sen keskeisenä teemana ovat tuotteiden pitkäikäisyys ja positiivinen inspiraatio. Materiaalit ovat huolellisesti valmistettuja, ja ARKETin päämääränä on jättää kevyempi hiilijalanjälki.

Voit löytää runsaampaa siluettia omaavan trenssitakin, jonka materiaali on hengittävää pellavaa ja pehmeää puuvillaa. Voit yhdistää asukokonaisuuteen chinot ja mustat siistit kengät, niin lookisi on vastustamaton. Tuotebrändi panostaa kierrätettyjen materiaalien hankintaan ja kehittää jatkuvasti tuotteitaan yhä vastuullisimmaksi vaihtoehdoiksi. Kierrätettyjä puuvillaa sisältävät tuotteet ovat erityisen mukavia päällä.

Valikoimasta löydät kierrätettyä polyesteriä, joka on valmistettu kulutusjätteestä ja PET-muoveista, kuten muovipulloista. Sillä on samat ominaisuudet kuin perinteisellä polyesterillä. Nauti näistä kestävistä, vahvoista ja kosteutta sietävistä kierrätetyistä tuotteista.

arket_outlet_3_CM

ARKETin outletista löydät ylellisiä kestävän kehityksen tuotteita

Voit kääriytyä lämpimään villapaitaan, jonka pehmeyttä laadukkaat materiaalit korostavat. Materiaaleista löydät kierrätettyä kashmiria ja vastuullisesti tuotettua merinovillaa, joilla on huomattavan positiivinen ympäristövaikutus. Lämpöä edesauttavat myös kevyesti pehmustetut päällysvaatteet ja asusteet, jotka tarjoavat erinomaista lämpöä kierrätettyine materiaaleineen. Vastuullinen, sertifioitu villastandardi takaa sen, että materiaaleihin käytetty villa tulee hyvin hoidetuista lampaista. Standardi edistää kestävämpää maankäyttöä ja maatilojen ympäristöhoitoa.

Villaa sisältävät tuotteet ovat täydellisen tuntuisia päällä hengittävyyden ja pehmeyden ansiosta. Ylellisyyttä löydät jakin villaa sisältävistä tuotteista: tämä uskomaton kuitu on jopa merinovillaa ja kashmiriakin lämpimämpää ja hengittävämpää. Uudehkona villalaatuna se on saanut jo hyvän vastaanoton lyömättömien ominaisuuksien vuoksi. Vapaasti elävistä nautaeläimistä kammatulla kuidulla ei ole haitallista vaikutusta kotoperäisen nurmen ekosysteemiin. Kylmien päivien pelastajana jokaisen täytyisi omistaa vaatekaapissaan ainakin yksi jakkivillaa sisältävä tuote.

Voit yhdistää sekä katutyyliä että modernia taidetta keskenään ripauksella tyylikästä design-henkisyyttä. Voit löytää tyylikkään kierrätettyä materiaalia sisältävän anorakin ja joustavat, puuvillaa sisältävät leveälahkeiset housut. Myös tikattu pitkä parkatakki on vastustamaton. Kierrätetyt materiaalit on valmistettu esimerkiksi nailonjätteestä, kuten poisheitetyistä tekstiilijäämistä ja kalaverkoista. Valtamereen heitetyllä kalaverkolla maatumisaika on jopa noin 600 vuotta ja muovikomponenteilla noin 450 vuotta. Voit pitää huolta omasta hiilijalanjäljestäsi ja valita vastuullisen ja kestävän, kierrätetyn vaihtoehdon.

ARKET-tuotteet sopivat jokaiseen tilaisuuteen

ARKETin ajaton tyyli sopii yhtä hyvin vapaa-ajalle, kun juhliin. Laadukkaat ja kestävät materiaalit takaavat sen, että ne ovat sinulle pitkäaikaisia ystäviä. Kauniit yksityiskohdat tuovat asukokonaisuuteesi uniikkia tyylikkyyttä. Nauti Lounge by Zalandon erikoiseduista ja huikeista alennuksista: ale on jopa 75%*.