Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Craft alennuksessa

Craft valmistaa huippulaadukasta muotia urheiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Outlet-valikoimasta löydät hulppean valikoiman vaatteita ja asusteita, jotka on suunniteltu kestämään ja näyttämään upeilta. Tutustu nyt ja nosta urheilutyylisi uudelle tasolle.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Craft: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Craft on aktiiviseen elämään ja erilaisiin harrastuksiin korkeatasoisia vaatteita valmistava vaatemerkki. Löydä brändin monipuolinen tuotevalikoima nyt Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta merkittävin alennuksin varustettuna. Liity nyt ilmaiseksi ja tutustu mainioihin tarjouksiin, sekä laajaan tarjontaamme muitakin muotituotteita.

craft_outlet_1_CM

Anna Craft-tuotteiden laadun edesauttaa aktiivista elämääsi

Craft on jo 1970-luvulta lähtien tarjonnut urheilijoille, harrastajille ja ylipäätään aktiivisesta elämäntavasta nauttiville ihmisille korkealaatuisia pukeutumisratkaisuja. Brändin tuotteiden joukosta löydät teknisiä ja kestäviä urheiluvaatteita kattavasti kaikenlaiseen liikkumiseen. Sopivat juoksu- ja pyöräilyvaatteet, kaikenlaisen varusteurheilun alle täydellisesti istuvat aluskerrastot, sekä monipuolinen kattaus päällysvaatteita antavat sinulle mahdollisuuden juuri sopivien vaatekokonaisuuksien luomiseen.

Vaatemerkin ammattimaisuus ja intohimoinen suhtautuminen näkyy kaikissa brändin tuotteissa. Suorituskyky, kestävyys ja ihmiskehon pitäminen optimaalisessa lämpötilassa kaikenlaisissa sääolosuhteissa näyttelevät merkin tuotteissa suurta roolia. Olet sitten ammattiurheilija tai satunnainen harrastaja, löydät aktiiviseen elämääsi oikeanlaiset vaatteet brändin hyvästä tarjonnasta. Valtaosa tuotteista on unisex-tyyppisiä ja löydätkin valikoimasta erinomaisia pukeutumisvaihtoehtoja niin naisille, kuin miehillekin, ikään katsomatta. Urheilusuoritusten ulkopuolelle sopivat tuotteet, kuten rennon tyylikkäät hupparit, sopivat liikkumisen ohella muuhunkin arkipukeutumiseen.

Tekniset alusasut ja kerrastot luovat pohjan hyville suorituksille

Kerrastot ja alusasut edustavat samaan aikaan brändin historiaa, parasta osaamista, sekä teknisesti kehittynyttä suunnittelua. Merkki aloitti toimintansa nimenomaan keskittyen pohjakerroksiin ja suunnittelikin kolmikerrostekstiilin, jossa yhdistyy lämpöä eristävä ja kosteutta siirtävä kerros, sekä hyvin suojaava ulko-osa. Yleensä näissä muun vaatetuksen ja varustuksen alle puettavissa aluskerrastoissa käytetään vain vähän kosteutta imeviä polyesterikuituja. Tärkeimpiä ominaisuuksia vaatemerkin tuotteissa onkin nimenomaan kosteuden siirtäminen iholta pintakerrokseen, josta se haihtuu nopeimmin. Näin rankkaakaan urheilua harrastaessa et joudu kärsimään liiallisesti hiostuvista ja ihoon liimautuvista vaatteista.

Tekniset kuidut ja kestävät materiaalit eivät tietenkään ole pelkästään alusvaatetuksen etuoikeus. Samoja tekniikoita on saatavilla brändin useissa pyöräilyyn ja juoksuun soveltuvissa trikoissa. Tällöin on tärkeää saada myös valita omaan makuun miellyttävä tyyli ja väri. Onneksi merkin kattavasta valikoimasta löytyykin mukava määrä erilaisia malleja perinteisistä mustista aina hyvinkin räväköihin väreihin.

craft_outlet_2_CM

Löydä miellyttävät ulkovaatteet kaikkiin sääoloihin

Sisäurheiluun ja perinteisiin kuntoilulajeihin soveltuvien urheiluvaatteiden lisäksi brändin tarjonnasta löytyy mainio määrä kaikenlaiseen ulkourheiluun ja -liikkumiseen soveltuvia vaatevaihtoehtoja. Craftin takit ja housut sopivat loistavasti retkeilyyn, vaeltamiseen ja talviurheilulajeihin. Ulkoiluvaatteissa merkin tuotteista löytyy loistava suoja niin vettä, lunta, kuin tuultakin vastaan ja pitkä kokemus lämpöä eristävistä materiaaleista näkyy myös kylmien kelien vaatteissa huipputason laatuna.

Brändin talviseen urheiluun soveltuvista tuotteista on helppo nostaa esiin laaja kattaus erilaisia hiihtohousuja ja -takkeja. Juuri omaan tyyliisi sekä ulkonäöllisesti, että paksuudeltaan sopivia vaihtoehtoja on runsaasti. Esimerkiksi housuissa merkin muistakin tuotteista tuttu kolmikerroksinen materiaali tarjoaa todella hyvän suojan tuulta ja kosteutta vastaan. Riittävä määrä suljettavaa taskutilaa, säädettävät kiristysnyörit ja mukava istuvuus edesauttavat nautinnollisia maastohiihtoretkiä haastavissakin olosuhteissa.

Craft outlet on osa laajaa aletarjontaamme

Lounge by Zalando on mainio muodin ja merkkituotteiden outlet-verkkokauppa, josta voit löytää tuotteita jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Mukaan liittyminen on ilmaista ja sen tehtyäsi pääset käsiksi laajaan tarjontaamme erilaisia alekampanjoita ja huippulaadukkaita tuotteita. Liittymiseen ei sisälly ostopakkoa ja shoppailu onnistuu kätevästi verkkosivujemme kautta tai aina mukana kulkevan mobiilisovelluksemme avulla. Tuotteilla on myös täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus. Jäsenemme saavat ilmoituksia muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista tarjouksista, kuten Craftin laadukkaita tuotteita sisältävästä alekampanjasta. Liityttyäsi Lounge by Zalandon asiakkaaksi voit säätää saapuvien mainospostien määrää haluamallesi tasolle ja pysyä näin ajan tasalla uusista huipputarjouksista.