Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Rintaliivit alennuksessa

Näillä rintaliiveillä olosi on takuulla itsevarma, upea ja ennen kaikkea mukava. Outletista löydät kaarituelliset, tuettomat sekä upeat pitsiunelmat aina edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaan ja löydä juuri sinulle istuvat rintaliivit.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(93)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Rintaliivit tuovat kauneutta jokaiseen siluettiin

Lounge by Zalandon shoppailuklubista löydät runsaan valikoiman rintaliivejä jokaiselle vartalomallille. Löydät lisäksi lyömättömiä etuja ja huikeita alennuksia: ale on jopa 75%* suosituilta brändeiltä. Rintaliivit ovat tarpeellinen valinta miellyttävän tuntuiseen arkeen. Jos mietit puolisollesi lahjaideaa, ihanat rintaliivit sulattavat sydämen.

lingerie_outlet_2_CM

Rintaliiviale tarjoaa aistillista ylellisyyttä

Paranna päivääsi hyvin istuvilla ja oikeankokoisilla rintaliiveillä. Lounge by Zalandon valikoima tarjoaa vartalollesi aistillista kauneutta, käytännöllisyyttä unohtamatta. Voit luoda olemukseesi itsevarmuutta ja hyvää ryhtiä valitsemalla oikeanlaiset rintaliivit jokaiseen käyttötarkoitukseen. Ylellisyys on myös tuotteissa vahvasti läsnä, kun pitsi ja pehmeät luonnonkuidut takaavat käyttökokemuksesta erityisen miellyttävän.

Laadukkaat materiaalit vaikuttavat päälläsi. Voit tuntea olosi viileäksi kuumana päivänä ja lämpimäksi viileänä päivänä, jos valitset sileää silkkiä sisältävän tuotteen. Silkki on laadukas luonnonkuitu ja tuntuu päällä erityisen pehmeältä ja hengittävältä. Löydät jopa 100 % pehmeää puuvillaa sisältäviä rintaliivejä. Polyamidista valmistetut tuotteet taas ovat helposti puhdistettavissa ja se on hyvin luja sekä kulutuskestoinen materiaali.

Rintaliivit jokaiseen elämäntapaan: valitse oikea malli ja koko

Oikeankokoiset rintaliivit valitsemalla voit nauttia päivästäsi huoletta, ja sinun ei tarvitse korjailla liivejä tai rintojen asentoa. Hankauksen ja hiertämisen välttämiseksi on tärkeää, että löydät oikeankokoiset rintaliivit, joten liiviostoksilla ensimmäiseksi on tärkeää tietää kuppikokosi ja ympärysmittasi. Kun tiedät kokosi on aika miettiä minkälaisen mallit tarvitse. Halusit makuusi sitten rohkeaa olemusta tai herkkää ja hillittyä, löydät Lounge by Zalandon valikoimasta kaiken tarvitsemasi.

Saumattomat rintaliivit tuntuvat iholla miellyttävältä. Kaarituelliset mallit puolestaan tukevat rintoja hyvin. Pienirintaiselle taas sopii hyvin ohuet liivit, kun suurempirintaisille mukavuutta tarjoavat hyvin istuvat ja tukevat liivit. Löydät valikoimasta myös runsaasti erilaisia kuoseja ja värejä. Löydät valikoimasta juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat rintaliivit, kuten pehmeät, puuvillaa sisältävät äitiys- ja imetysliivit. Äitiysrintaliivien erityinen muotoilu tukee ristiselkää ja vähentää painetta olkaimissa, kuppiosan pitäessä rinnan tukevasti paikoillaan. Miellyttävät ja kauniit minimizer-rintaliivit antavat rinnoillesi pienentävän vaikutelman. Balconette-rintaliiveistä taas löydät rintoja kohottavan efektin, jolla voit halutessa korostaa juuri omia, parhaita puoliasi. Löydät niitä kaarituettomissa ja kaarituellisissa malleissa. Materiaaleista löydät kaunista pitsin tuomaa naisellisuutta ja aistikkuutta. Halutessasi extratukea ja lisää näyttävyyttä, valitse upeat push-up-mallit korostamaan muotojasi.

Urheilurintaliivit joka lajiin

Treeneihin sopivat urheilurintaliivit ovat hengittävää ja teknistä materiaalia. Löydät treeniliivejä aina push-up-malleista maltillisemmin topattuihin malleihin. Oikeanlaiset urheilurintaliivit ovat ehdoton hankinta kaikkiin aktiviteetteihin. Treeniliivien valinnassa tärkein kriteeri on urheilun taso:

  • Pehmeämpiin lajeihin, kuten joogaan, voit valita kevyemmät ja joustavat sporttiliivit
  • Aerobisiin urheilulajeihin, kuten juoksuun, valitse tarpeeksi napakat ja voimakkaamman tuen liivit

Tukevien urheiluliivien tärkeänä tavoitteena on, että rintojen iho ja sidekudokset eivät pääse venymään, jolloin liikkumisesta voi nauttia vapaasti.

lingerie_outlet_3_CM

Ympäristöystävälliset liivit tarjoavat luonnollista pehmeyttä ihollesi

Tarjoa ihollesi rakkautta: hyvin kehitetyt ja laadukkaista materiaaleista valmistetut rintaliivit tuntuvat erityisen miellyttäviltä päällä. Ympäristöystävälliset tuotteet ovat erityinen kauneusideaali vankkojen materiaaliensa sekä vihreiden arvojensa vuoksi. Löydät valikoimasta rakkaudella kierrätettyjä materiaaleja, jotka ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä ystäviäsi. Kestäviä luonnonmateriaaleja löydät bambua ja villaa sisältävistä rintaliiveistä, jotka ovat kestävyyden lisäksi kauniita ja pehmeitä päällä. Hienkestävyys on myös läsnä, sillä ne ovat hengittäviä materiaaleja ja pitävät pidempään kuivana, kuin synteettisistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Ympäristöystävälliset rintaliivit ovat rakkautta tuleville sukupolville: voit olla mukana vaikuttamassa erityiseen ja tärkeään teemaan valitsemalla ympäristöystävällisen tuotteen.

Rintaliivien oikea hoito ja pesu lisää käyttöikää

Mukavuutta korostavat sekä tuotteiden laatu että niiden oikeanlainen hoitaminen. Muistathan noudattaa tuotekohtaisia pesuohjeita, niin rintaliivit tarjoavat sinulle parhaat puolensa pitkään. Vältyt näin myös tuotteesi ylimääräiseltä väljähtämiseltä ja venymiseltä.

Edulliset rintaliivit netistä outlet-jäsenille

Lounge by Zalandon shoppailuklubista löydät rintaliivit jokaiseen makuun, siluettiin, käyttötarkoitukseen ja budjettiin. Alennukset ylettyvät jopa 75%* ja jos tilaamasti rintaliivit eivät sovikaan niin kuin toivoit, voit palauttaa ne käyttämättömänä ja alkuperäisessä kunnossa ilmaiseksi. Kirjaudu sisään Lounge by Zalandoon tai liity jäseneksi ja inspiroidu huippumuodin eduista ja nauti uusista tyyleistä joka päivä.