Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

VERO MODA alennuksessa

Vero Moda on naisten suosikkimerkki Pohjoismaissa. Luotettava tanskalainen brändi tarjoaa helposti yhdisteltävää skandimuotia. Se seuraa trendejä ja luo samalla ajatonta tyyliä, joka on monikäyttöistä ja pitkäikäistä. Shoppaile nyt ja nappaa suosikkisi!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

VERO MODA: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Voit poimia nyt jopa 75%* ale-hintaan skandimuodin luottomerkki Vero Modan vaatteita ja asusteita. Vero Modan outlet-valikoima tarjoaa upeita löytöjä viimeisimmistä trendeistä klassisiin luottovaatteisiin.

Vero Moda kuuluu naisten suosikkimerkkeihin Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tanskalaiseen Bestseller-muotitaloon kuuluva brändi on merkki, johon luotetaan, koska se tarjoaa monipuolista skandimuotia, jota on helppo yhdistellä keskenään. Se seuraa vahvasti trendejä, mutta luo kuitenkin myös ajatonta muotia, joka tarjoaa monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä vaatteita jokaisen naisen vaatekaapin kulmakiviksi.

Vuodesta 1987 Vero Moda on pukenut tyylikkäitä nuoria naisia, jotka ovat kiinnostuneita muodista ja trendeistä, mutta haluavat kuitenkin toteuttaa vahvasti omaa tyyliään ja vaativat vaatteiltaan korkeaa laatua ja aikaa kestävää tyylikkyyttä – käytännöllisyyttä kuitenkaan unohtamatta. Tärkeintä pukeutumisessa on, että vaatteet tuntuvat mukavilta, jotta oma itsevarmuus korostuu.

vero_moda_outlet_2_CM

Poimi rakastetun merkin suosikit ale-hintaan online-outletista

Mitä Vero Modan alesta kannattaa bongata riippuu tarpeistasi. Haluatko luottovaatteita, jotka on helppo muuntaa asusta ja tilanteesta toiseen? Poimi silloin valikoimasta puserot, kauluspaidat ja siistit mustat housut. Neuleet kuuluvat aina alen ihanimpiin löytöihin. Ehkä uusi takki on myös vaate, joka kannattaa bongata ale-hintaan. Jos kaipaat piristystä, voit ehkä löytyy upeita uusia asusteita, joilla täydentää tyylejäsi tai jopa panostaa vaatteeseen, jota et muuten raaskisi ostaa, koska kyseessä on erikoisempi trendivaate, jota et ehkä käyttäisi päivittäin.

Farkut

Farkut muuntuvat monipuolisesti asusta toiseen, joten ne kuuluvat erityisen hyviin löytöihin. Ehkä olet silmäillyt trendikkäitä leveitä farkkuja, mutta et ole vieä uskaltautunut kokeilla uutta farkkumallia – nyt mahdollisuutesi onkin kokeilla jotain uutta edullisesti. Farkut kuuluvat myös vaatteisiin, jotka yleensä maksavat hieman enemmän, joten ne ovat huippulöytö alesta. Jospa löydät niin täydelliset farkut, että kannattaa jopa tuplata ja ostaa kahdet yhden hintaan.

Takit

Ehkäpä löydät outlet-valikoimasta myös farkkutakin tai muun takin, jonka yhdistää rentoon tai hienostuneeseen asuusi. Pohjoismaissa sää vaatii useita eri takkeja. Outlet onkin oivallinen tilaisuus löytää tarvitsemasi takki alennettuun hintaan. Se voi olla vaikkapa trendikäs farkkutakki, boheemi parkatakki tai rockimpi nahkatakki. Silmäile myös tuotemerkin syys- ja talvitakit.

Neuleet

Neuleet kuuluvat arjen luottovaatteisiin, jotka kannattaa bongata edulliseen hintaan alesta. Ehkäpä löydät sen täydellisen muhkean neuleen, kivan pooloneuleen toimistolle tai hienostuneen neuletopin, jonka voit yhdistää lempifarkkujesi kanssa. Vero Modan neuleista löydät niin viimeisimmät trendit kuin klassiset perusneuleet.

Silmäile ainakin nämä outlet-valikoimasta

Erikoisuudet – kaipaatko pientä vaihtelua tai haaveiletko tyylisi muuttamisesta? Ale on täydellinen tilaisuus repäistä ja kokeilla jotain uutta. Ehkäpä olet ihaillut jotain vaatetta, jota et normaalisti hankkisi, koska ajattelet sen olevan vähän liian erikoinen. Nyt on tilaisuutesi todella repäistä ja hankkia villisti kuvioitu paita tai rohkea mekko, josta olet haaveillut. Ale-hintaan uskaltaa kokeilla laatikon ulkopuolelta. Online-outletistä poimittu erikoisuus voikin olla uusi suosikkisi, ja tuoda uutta itsevarmuutta, kun puet sen yllesi. Ja jos käytätkin sitä vain harvoin, alennettuun hintaan se ei kirpaise niin paljon.

Juhla-asut – onko sinulla tiedossa juhlat. Juhla-asuja, kuten mekkoja ja haalareita, kannattaa etsiä outletista, koska ne kuuluvat usein juuri niihin vaatteisiin, jotka maksavat hieman enemmän ja niitä käytät ehkä harvemmin. Näyttävä mekko muuntautuu kuitenkin myös arkeen, kun vaihdat kengät rennompiin, kuten tennareihin, ja pidät asusteet minimissä tai muuten yksinkertaisina.

vero_moda_outlet_3_CM

Bisnesvaatteet – kaipaatko uusia työasuja? Vero Moda suunnittelee paljon vaatteita, jotka sopivat hyvin asiallisempaankin tyyliin, kuten tyylikkäitä bleisereitä ja jakkuja, jotka kannattaa bongata alesta. Ehkä saatat jopa löytää yläosaan sopivat suorat housut. Erityisesti brändin joustavista ja mukavasti materiaaleista valmistetut paperbag-malliset housut ja kangashousut kuuluvat merkin suosikkeihin. Rennompi työtyyli smart casual -henkeen täydentyy brändin online-outletista poimimilla tärpeillä trendikkäästi. Voit viimeistellä tyylin naisellisella puserolla, kauluspaidalla tai pitsireunaisella topilla.

Asusteet täydentävät asun kuin asun, ja yleensä alesta voit tehdä upeita asustelöytöjä. Villi huivi, trendikäs vyö tai kivat korvikset viimeistelevät minkä tahansa asun, ja nyt voit löytää asusteesi outletista poikkeuksellisen edulliseen hintaan, mikä tekee sijoituksesta vielä kannattavamman.

Päivitä arjen luottovaatteet ja tee löytöjä outletista ale-hintaan

Erilaiset t-paidat ja topit kannattaa poimia outletista ale-hintaan. Ne kuuluvat vaatteisiin, jotka ovat tärkeä osa jokapäiväistä arjen pukeutumista niin pitkähihaisten paitojen alla aluspaitoina kuin farkkujen tai shortsien kanssa.

Olivatpa ale-löytösi erikoisia statement-asuja, haluttuja trendituotteita, arjen luottovaatteita tai asusi uudelle tasolle nostavia yllättäviä asusteita, Lounge by Zalandon valikoima tarjoaa mahdollisuuden tehdä ale-löytöjä. Kannattaa olla tarkka, koska ostoskoriisi poimimasi suosikit varataan ainoastaan 20 minuutiksi, jonka jälkeen ne vapautuvat muille shoppailijoille. Lounge by Zalandon ostosklubin jäseniä odottavat erityiset tarjoukset ja ale-kampanjat, jotka kestävät aina vain rajoitetun ajan.

Vero Moda on juuri tässä hyvä: merkin vaatteissa on helppo tuntea olonsa varmaksi ja mukavaksi. Merkin muoti on helposti lähestyttävää ja naisellista. Olipa tyylisi sitten mikä – boheemi, klassinen, smart casual tai vähän rock – löydät taatusti brändin tuotteista upeita löytöjä, joilla täydentää vaatekaappiasi unohtamatta omaa tyyliäsi.