Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Hameet alennuksessa

Shoppaile suosikkimerkkien hameet mojovilla alennuksilla Lounge by Zalandon verkko-outletista. Valikoimasta voit löytää hameet upeissa kuoseissa, väreissä, materiaaleissa ja kiinnostavissa leikkauksissa. Tutustu vaihtuviin tarjouksiin ja tee löytöjä!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut hameet Lounge by Zalandolla

Hypähdä Lounge by Zalandon erikoistarjousten pariin. Verkossa toimiva outlet tuo merkkituotteiden päivittäin vaihtuvan tarjousten kavalkadin kätesi ulottuville. Jäsenenä valitset ensimmäisenä jopa 75% ohjevähittäishintaan nähden alennetetuista ihastuttavista hameista omasi.

skirts_outlet_2_CM

Valitse mieleisesi hameet alen merkkituotteista

Jos tarvitset täydennystä valikoimiisi, haet erityistä hametta tiettyyn tilaisuuteen tai vain kaipaat jotain uutta, löydät edullisen ratkaisun Lounge by Zalandolta. Jos olet nähnyt mielenkiintoisen työelämään hyvin sopivan vekki-, kynä- tai A-linjaisen hameen tai tiedät merkin, on sinun helppo lähteä etsimään sinulle sopivaa vastaavaa kattavasta valikoimastamme. Jos sinulle on selvää, että haluat maksia, miniä tai polvipituista, voit rajata haun hamepituuksien laajasta skaalasta.

Valikoimistamme löydät lukuisia hamemalleja tutuilta merkeiltä, joiden joukossa ovat muun muassa NA-KD, ONLY ja Monki. Merkkiä tärkeämpää on kuitenkin löytää se oikea hame juuri sinulle. Hameesi ilmentää sinua; identiteettiäsi, persoonallisuuttasi ja mahdollisesti myös arvojasi. Hameella tuot myös parhaat puolesi esiin ja kiinnität huomion esimerkiksi sääriin tai vyötäröön. Ehkä jo tunnetkin muodoillesi parhaiten sopivat hameet. Optimaalisesti istuvan pituuden löytääksesi sinun on hyvä varmistaa vartalosi mittasuhteet ja verrata niitä mallien ylle puettuihin kuvaston vaihtoehtoihin. Hyvin istuva hame ei ainoastaan kaunista vartaloasi vaan myös varmuudella hymyileviä kasvojasi.

Haetko hametta tukipilariksi vai väripilkuksi?

Valintaa tehdessä on hyvä miettiä asukokoisuutta, johon joko tarvitset hameen, tai voit rakentaa asusi hameen pohjalta. Hameet toimivat joko kokonaisuuden tukipilareina tai niiden erottuvina väripilkkuina. Hameen tarkoitus voi olla peittää jalkasi tai paljastaa vatsasi, jolloin se joko verhoaa tai korostaa haluamaasi asiaa. Oikean kangasmateriaalin sekä värin valinta auttaa saavuttamaan haluamasi huomion tai sulautumaan toimistoon. Kannattaa myös kokeilla rohkeasti jotain uutta mieltäsi kiehtovaa ja astua näyttävästi esiin.

skirts_outlet_3_CM

Jos haet hametta sinulta jo löytyvän yläosan pariksi, sinun kannattaa valita vaateparien yksityiskohdat siten, että sekä ylä- että alaosa toimivat harmonisesti keskenään. Jos sinulla on esimerkiksi kaunis pusero, jonka pariksi tarvitset juhlahameen, haet puseron väriskaalaan kauniisti taittuvaa paria. Kiilto, pitsit ja röyhelöt sopivat parhaiten iltaan ja selkeät linjat työelämään. Jos yläosasi on minimaalinen ja yksivärinen, voi hameesi lehahtaa kukkakeoksi sen alle. Jos taas puserostasi löytyy röyhelöä ja kirkkautta, tarvitset sitä korostavan yksivärisen tukipilarin. Hameen yksinkertaisuus tai sen yksityiskohta, kuten erityinen halkio, nivoo ilta-asusi lopullisesti yhteen. Älä ujostele värejä, sillä hameet-alen valikoimasta löydät lukuisia sävyjä leiskuvasta pinkistä merensiniseen sekä tietenkin kukkia, kuvioita, ruutuja sekä raitaa.

Laita hameet kiertoon

Omia vanhoja hameita kannattaa myös katsella uusin silmin ja tuunata niitä uudelleen. Kierrättämällä kankaat löytävät uuden arvokkaan elämän ja hakuvaihtoehdoissamme löydät lukusia hameita, joiden valmistuksessa on käytetty sinulle tärkeitä arvoja. Lukuiset merkit tuottavat kestävän kehityksen mukaisia vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty energiansäästöprosesseja tai kierrätettyjä materiaaleja. Outletin aarteisiin kannattaa piipahtaa aika ajoin yllättymään kattavasta alennettujen hameiden valikoimasta. Muista, että sama hame toimii sekä arkeen että juhlaan erilaisilla yläosan yhdistelmillä ja saatat samalla löytää muitakin huikeita lisiä asukokonaisuuksiisi.

Jäseneksi kannattaa liittyä

Ainoastaan jäsenille suunnattujen päivittäin vaihtuvien erikoistarjouksien avulla täydennät vaatekaappiasi edullisesti. Alennetut hameet ovat vain yksi alue ainoastaan jäsenille suunnattua Lounge by Zalandon kampanjatarjontaa, josta nautit rekisteröidyttyäsi kätevästi sähköpostiasi käyttäen.

Lounge by Zalandon jäsenedut:

  • uutiskirje uusista erityistarjouksista
  • jopa 75%* ohjevähittäishintaan nähden alennettuja tuotteita
  • 2 500 merkkituotteen vaihtuva valikoima
  • 31 päivän ilmainen palautusoikeus.