Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Juhlamekot alennuksessa

Juhlamekot upeissa kuoseissa ja leikkauksissa – löydä uusi suosikki juuri sinun tyylissäsi. Pitkä vai lyhyt? Istuva vai trendikkään oversize? Outletista löydät hulppean valikoiman huippumerkkien näyttäviä juhlamekkoja edullisesti. Shoppaile suosikkisi!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Juhlamekot edullisesti Lounge by Zalandon valikoimista

Lounge by Zalandolta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia juhlamekkoja. Kirjaudu ilmaiseksi sisään ja pääset näkemään koko valikoiman upeita juhlamekkoja sekä muita vaatteita. Alennukset ovat jopa 75% verrattuna ohjeelliseen vähittäishintaan, joten säästät reilusti rahaa tekemällä ostoksesi Lounge by Zalandolta.

party_dresses_outlet_2_CM

Aikuisen naisen juhlamekkoja ja paljon muita ihania vaatteita juhlaan

Onneksi elämä ei ole yhtä arkea, vaan toisinaan pääsemme myös juhlistamaan itselle tai läheisimmille ihmisille tärkeitä hetkiä tai töihin sekä harrastuksiin liittyviä saavutuksia. Juhlatunnelma lähtee liikkeelle jo omasta vaatetuksesta. Pukeutumalla juhlamekkoon tai muutoin juhlaviin vaatteisiin, nousemme arjen yläpuolelle. Kauniissa juhlamekossa tunnet itsesi itsevarmaksi ja upeaksi oletpa sitten juhlavieras tai itse illan päätähti!

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, josta löydät laajat valikoimat erilaisia juhlamekkoja netistä. Mitä ikinä oletkaan etsimässä: aikuisen naisen juhlamekkoa, bilemekkoa, pitkää tai mustaa juhlamekkoa tai isoja kokoja, täältä löydät vaihtoehtoja juhlaan. Pitkät mekot ovat loistavia juhlallisiin tilaisuuksiin, kun taas häävieraalle tai työpaikan pikkujouluihin sopii bilemekko. Glittermekko yhdistettynä korkeakorkoisiin kenkiin tekee juhlalookista näyttävän etkä varmasti jää juhlissa ilman huomiota. Aikuisen naisen juhlamekot ovat istuvia ja tuovat esille vartalon upeat puolet. Outlet-verkkokaupan valikoimiin saapuu jatkuvasti uusia eriä, joten mallistot uusiutuvat useasti ja vaihtoehdot ovat monipuolisia.

Juhlamekko ale käynnissä Lounge by Zalandolla ympäri vuoden

Kirjautumalla sisään Lounge by Zalandolle pääset heti näkemään kaikki outlet-verkkokaupassa tarjolla olevat edulliset juhlamekot. Jos etsit rennon bilehenkistä, niukempaa ja paljastavampaa, niin varmasti löydät oman mekkosi. Kun tavoitteenasi on löytää hienostunut ja juhlava mekko, niin sekin taatusti löytyy monien merkkien joukosta.

Brändejä on lukuisia ja sitä myöden myös erilaisia mekkoja ja tyylejä on monenlaisia. Trendikkäät mekot löydät muun muassa Mangon, Kaffen, NA-KD:n ja lukuisten muiden valikoimassa olevien merkkien joukosta. By Malina edustaa kaunista skandinaavista tyyliä ja mallistosta löytyy sekä pitkiä juhlamekkoja että lyhyempiä vaihtoehtoja. Arvokkaiden luksusmekkojen ystävä ilahtuu Viktor & Rolfin, Missonin ja Vivienne Westwoodin mekkojen valikoimasta. Nämä mainitut merkit ovat jäävuoren huippu, valikoimasta löytyy kymmeniä muitakin suosittuja merkkejä.

party_dresses_outlet_3_CM

Lounge by Zalandolla edulliset hinnat eivät rajoitu vain sesonkien vaihtoaikaan vaan edullisia tuotteita on tarjolla ympäri vuoden. Tuotteet ovat priimakuntoisia, ne ovat vain ylimääräiseksi jääneitä eriä tai tiettyjä kokoja, joita halutaan tarjota jäsenilleen alennuksella. Näin ollen tuotteet ja kategoriat vaihtelevat nopeasti sen mukaan mitä on tarjolla. Parhaimmat tuotteet ja uusimmat tarjoukset näkee nopeasti ja helposti selaamalla tuotevalikoimaa kätevästi puhelimesta tai tietokoneelta juuri silloin, kun se on itselle sopivinta, olipa se sitten mukavasti sohvalla loikoillen tai ruuhkabussissa istuen, mutta aikaa ei tarvitse varata kivijalkaliikkeissä juoksemiseen oikean koon ja alennusten perässä. Näin halvat juhlamekot ovat aina saatavillasi.

Tee upeita löytöjä alennettuun hintaan

Lounge by Zalandolta löydät kaikkien muiden upeiden merkkituotteiden lisäksi myös juhlamekot edullisin alehinnoin. Valikoima koostuu monista eri vaihtuvista malleista ja voit löytää päivittäin trendikkäitä tuotteita jopa -75%* alennuksella.

Nämä huipputarjoukset ovat ulottuvillasi heti kun liityt Lounge by Zalandoon. Liittyminen on helppoa; se onnistuu nopeasti kirjautumalla, mikä on aina ilmaista. Jäsenenä voi tutkia tarjouksia missä ja milloin vain aikatauluusi parhaiten sopii. Voit napata mielenkiintoisimmat tuotteet heti kun ne tulevat myyntiin.

Kirjaudu Lounge by Zalandoon heti tänään löytääksesi parhaimmat juhlamekot itsellesi huippuhintaan!