Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kesämekot alennuksessa

Ihana kesä, upeat kesämekot! Outletista löydät täydelliset kesätyylin luojat suosituilta merkeiltä. Pitkä, lyhyt, denim vai kukkamekko? Kesämekot ovat täydellinen valinta tyylikkääseen ja rennon raikkaaseen lookiin. Tutustu nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä upeat kesämekot tarjoushinnoin

Lämpimien kesäkelien ja aurinkoisten lomamatkojen ykkösvaate on tyylikkäät kesämekot. Liity Lounge by Zalandon jäseneksi, tutustu mekkokampanjaan ja löydä kauniin kesäiset mekkomallit jopa 75% alennuksin verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintoihin. Jäseneksi liittyminen on ilmaista, eikä sisällä minkäänlaista ostopakkoa.

summer_dresses_outlet_2_CM

Pue yllesi kesään kuuluvat kauniit kukkamekot

Naisellisen kauniiseen kesäpukeutumiseen harva vaate on samaan aikaan yhtä mukava ja kaunis, kuin tyylikkäät kesämekot. Nämä yleensä hihattomat tai lyhyin hihoin varustetut mekkomallit on useimmiten valmistettu kevyistä ja hengittävistä kankaista, kuten puuvillasta tai pellavasta. Näin ne pysyvät miellyttävinä kantaa kuumillakin keleillä. Monipuolisesti erilaisiin kesän ja lämpimiin kohteisiin sijoittuvien lomamatkojen tapahtumiin sopivan vaatteen voit pukea yllesi yhtä lailla rannalle, kuin kohtuullisen siistiä pukeutumista vaativiin kesäjuhliinkin.

Yksiä kauneimmista ja suosituimmista malleista erilaisten kesä- ja rantamekkojen joukossa ovat ihastuttavat kukkamekot. Kauniit kukka- ja kasviaiheiset kuosit ovat miellyttävän ajattomia, ja sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Omaan tyyliin sopiva väritys ja printin koko antavat myös näiden mallien kohdalla paljon valinnanvaraa. Harvemmin löydät myöskään kukkamekot netistä yhtä edullisesti kuin Lounge by Zalandon mainiosta mekkokampanjasta.

Kesämekot-ale tarjoaa huiman määrän värejä ja tyylejä

Tarjouskampanjamme mekkovalikoimasta löydät hyvän määrän erilaisia mekkovaihtoehtoja. Omaan tyyliisi ja vartaloosi sopivien mallien ja värien löytäminen on näin hyvinkin helppoa. Erilaisia tyylivaihtoehtoja ovat muun muassa aiemmin mainittujen kukkamallien lisäksi suoraviivaisen ohuet ja jopa läpikuultavat rantamekot, pitkät maksimekot, sekä mukavat kietaisumekot. Kesäiset värit ja kuosit ovat toki pääosassa, mutta tummiakin värejä on tarjolla, joten jokaiselle laatumekkoja etsivälle löytynee myös miellyttävät värivaihtoehdot.

summer_dresses_outlet_3_CM

Ohuin naruolkaimin varustetut auringon palvojan rantamekot toimivat hienosti rannalla käyskennellessä, ja altaalle tai hiekkarannalle siirryttäessä. Nopeasti kuivuva ohut materiaali on omiaan toimimaan uimapukujen kanssa ja suojana auringolta. Maksimekot laskeutuvat puolestaan kauniisti nilkkoihin asti ja tarjoavat kenties muita malleja enemmän mahdollisuuksia myös hieman juhlavamman kokonaisuuden luomiseen. Kietaisumekot sopivat ihastuttavan hyvin monenlaisille kehotyypeille muotonsa vuoksi. Nämä mallit perustuvat, nimensä mukaisesti, yleensä ristiin kulkeviin helmoihin.

Yhdistele edulliset kesämekot muihin kesäasusteisiin

Kesämekot ovat mukavan kokonaisvaltaisia vaatteita. Niiden kanssa ei yleensä tarvitse pukea kauhean monia muita vaatekappaleita tai asusteita. Muutama kesään kuuluva asuste on kuitenkin yleensä hyvä olla mukana mekonkin kanssa. Mahdollisesti vaihteleva sää kannattaa huomioida ja harkita mekon kaveriksi esimerkiksi lyhyttä kesätakkia, josta on erityisesti iltaan asti venyvän päivän kohdalla runsaasti iloa. Kesäiset jalkineet, oli sitten kyseessä helpot varvassandaalit tai koreammat gladiaattorisandaalit, ovat toinen perinteisimmistä lisävaatteista mekon kanssa puettavaksi.

Erityisen aurinkoisilla keleillä kannattaa harkintaan laittaa myös kauniin leveälierisen kesähatun käyttäminen. Tietysti silmille suojaa tarjoavien aurinkolasien mukana pitäminen on suositeltavaa. Yhdistelemällä valitsemasi kesäiset mekot rennon kesäkassin, hartioille hieman lämpöä tuovan huivin ja vyötärön muotoja korostavan vyön kanssa viimeistelee lookisi. Yksivärisen mekon kaverin saattaa kuvioitu lisäasuste toimia hyvänä katseenkerääjänä. Kokeile esimerkiksi kukkakuosein koristeltua leveää kangasvyötä tumman yksivärisen mekon kaverina. Asusteitakin saatat löytää Lounge by Zalandon monista tarjouskampanjoista todellisin alehinnoin.

Hanki kesämekot netistä luotettavasti ja mutkattomasti

Ihastuttavan kesäisten rantamekkojen ja muiden kesään sopivien mekkomallien hankkiminen on Lounge by Zalandon jännittävästä outlet-verkkokaupasta edullista ja helppoa. Erilaiset muotia ja lifestyle-tuotteita sisältävät kampanjatarjouksemme ovat yleensä voimassa muutaman päivän kerrallaan, ja voit löytää niistä tuotteita jopa 75%* alennuksin.

Jäseneksi liittyminen ja ostosten teko hoituu sekä verkkosivujemme, että kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Tilattuasi omaan tyyliisi ja omaa silmääsi miellyttävät mekkomallit, saat tuotteille myös 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.

Tutustu suuria alennuksia sisältäviin kampanjoihimme ja uusi vaikka koko kesävaatetuksesi yhdellä ostoskerralla.