Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

The North Face alennuksessa

The North Face valmistaa sinut seikkailuun! Tutustu laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin, jotka tarjoavat suojaa ja tyyliä kaikissa olosuhteissa. Valitse suosikkisi retkeilyyn, hiihtoon tai rentoon katutyyliin.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

The North Face: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

The North Facen outlet johtaa sinut tutkimusmatkalle trendikkäiden urheiluvaatteiden äärelle. Tutustu teknisillä ominaisuuksilla varustettuihin vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin edullisessa shoppailuklubissamme.

the_north_face_outlet_2_CM

Tule edullisille nettiostoksille ja poimi mukaan ajanmukaiset ulkoiluvaatteet

Tällä tuotemerkillä on valikoimassaan funktionaalista sporttimuotia naisille, miehille ja lapsille. The North Face suunnittelee vaatteita, jalkineita, asusteita ja varusteita aktiivisten ihmisten käyttöön. Jos tapanasi on ulkoilla vaikeissakin olosuhteissa, nyt on hyvä hetki tutkia tämän tuotemerkin alehintaista valikoimaa!

Brändi on perehtynyt urheilupukeutumisen teknisiin innovaatioihin ja moderniin ulkoasuun. Sen takit ja housut antavat urheilullista virettä myös jokapäiväisiin katutyyleihin. Tuotevalikoimassa on vaatteita, jotka on suunniteltu vaativille liikkujille mm. maastojuoksuun, vaellukseen, vuorikiipeilyyn, hiihtoon ja lumilautailuun. Jalkineissa on mukavan tuntuisia ja turvallisia vaihtoehtoja aikuisille ja lapsille. Tennarit tai sandaalit säätävät mitä tahansa asukokonaisuutta sporttiseen suuntaan. Hupparit, puserot ja paidat antavat asuusi rentoutta ja huoletonta ilmettä. Niitä voi pukea treeneihin trikoiden seuraan tai toimistotyöhön vaikka suorien housujen tai hameen pariksi. Reput ja kantolaukut käyvät ulkoiluun ja retkeilyyn, joissakin repuissa on paikka myös kannettavalle tietokoneelle. The North Face tekee myös hyvännäköisiä koulureppuja lapsille. Sporttihenkiset asusteet ovat tarpeen ulkoilussa, mutta ne ovat myös käteviä tyylien tehostajia. Muodikkaat lippalakit, myssyt ja käsineet täydentävät lasten ja aikuisten pukeutumista. Tuotemerkillä on retkeilijöitä varten myös telttoja ja makuupusseja.

Kannattaa siis selata alennettua valikoimaamme, josta löytyy miellyttävää ja hyvännäköistä urheilumuotia erilaisiin harrastuksiin ja aktiiviseen arkielämään.

Alehintaisten ulkoiluvaatteiden tekniset ominaisuudet varmistavat luonnossa seikkailevalle vaeltajalle mahdollisimman mukavat oltavat. Tämän tuotemerkin tekniset innovaatiot ovatkin merkittävässä roolissa miesten, naisten ja lasten tuotteissa.

Brändillä on esimerkiksi vedenpitäviä ja kosteutta hylkiviä ulkoiluvaatteita. Tuulenpitävyys ja hengittävyys ovat hyödyllisiä ominaisuuksia yhtä hyvin kaupungilla kuin luonnossakin. Joskus taas vaivaton ja tiivis pakattavuus on tärkeä ominaisuus retkeilijän vaatteille. Ulkovaatteisiin tehty hyvä eristys vähentää kehon lämpöhävikkiä viileillä säillä. Kerrospukeutuminen on ulkoillessa järkevää, sillä sen avulla voit helpommin säädellä olosuhteista johtuvia lämpötilan vaihteluita. The North Face on perehtynyt kerroksellisuuteen huolella. Sen valikoimassa on myös esimerkiksi useita kerroksia sisältäviä takkeja, joiden kerroksia on mahdollista vaihdella aina tilanteen mukaan.

Nyt voit etsiä omiin harrastuksiisi sopivaa muotia edullisesta outletistamme. Löydät sieltä huipputrendikästä sporttityyliä myös urbaaniin vaellukseen kaupungille. Tutustu teknisiä ominaisuuksia sisältävään alehintaiseen tuotevalikoimaamme ja seuraava luontoretkesi kansallispuistoon on entistäkin miellyttävämpi.

Tutustu outletin teknisten vaatteiden valikoimaan ja lähde liikkeelle

The North Face outlet sisältää laadukkaita urheiluvaatteita, joiden tekniset ominaisuudet suojaavat tehokkaasti sään vaikutuksilta.

Ulkoiluasuissa, paidoissa ja housuissa yhdistyvät käyttömukavuus ja hyvännäköinen ulkoasu. Rankoissa ja vaihtelevissa olosuhteissa vaeltavien vuorikiipeilijöiden arvostamat ulkoiluasut ovat ikonisia klassikoita. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä vuorille asti vaihtelevaa säätä etsimään, pohjoisen olosuhteet tavoittaa aidosti jo arkisella työmatkalla. Nyt kannattaakin selata outlet-myymälämme edullista valikoimaa ja etsiä teknistä urheilumuotia aktiivisen arjen keskelle.

the_north_face_outlet_3_CM

Tämän tuotemerkin ideoista on iloa eri vuodenaikoina. Teknologiat lisäävät takkien, jakkujen ja housujen käyttömukavuutta. Esimerkiksi DryVent-teknologialla varustettu kuorikangas suojaa sateelta, tasokas ulkoiluvaate on myös hengittävä ja tuulenpitävä. Heatseeker on eristysominaisuus, pitää kehon lämpimänä myös kastuessaan. WindWall-innovaatio on tehty suojaamaan kulkijaa kipakoilta tuulilta. Jos vaate on tehty erityisen nopeasti kuivuvasta kankaasta, kosteus poistuu vaatteen pinnalta haihtumalla.

Tasokkaat jalkineet ovat miellyttävän liikkumisen perusta ja trendikkään citytyylin tehokeino. Tasokkuuteen perehtyneellä tuotemerkillä on myös jalkineisiin tukku erilaisia innovaatioita. Jos liikut epätasaisessa maastossa, saatat tarvita napakasti istuvat vaelluskengät, maastojuoksuun suunnitellut juoksukengät tai vedenpitävät bootsit. Remmeillä varustetut sandaalit käyvät loistavasti myös rannalle tai kesäkadun kuumuuteen. Brändin jalkineissa on hyvän istuvuuden lisäksi perehdytty perin pohjin mm. pohjien pito-ominaisuuksiin ja maastossa käytettävien kenkien keveyteen. Esimerkiksi VECTIV-teknologian tarkoitus on energian maksimoiminen liikkumisen aikana. Kenkien vahvistettu varvas- ja -kantaosa suojaa jalkojasi maaston epätasaisuuksilta. Brändin jalkineista löytyy myös Surface Control-kumipohjaa, joka on optimoitu retkeilyä varten. Erikoisen vahvasti pehmustetut tai yleiskäyttöiset sukat täydentävät miellyttävän retkeilykokemuksen. Ne on tehty pysymään paikoillaan ja niiden litteä varvassauma on hellävarainen jalalle.

Vilkaise outlet-tarjontaamme ja etsi alesta suosikkisi! The North Facen tuotevalikoimassa on upealla ulkoasulla varustettuja vaatteita, kenkiä ja asusteita. Laatuvaatteiden ja jalkineiden trendikäs ilme vangitsee katseet lenkkipolulla tai kaupunkiympäristössä, sillä niiden yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota. Käytännölliset ideat, kuten heijastimet, verkkokankaat, tuulisuojat, säädettävät huput tai hihansuut on toteutettu tyylillä. Ne ovat sulautuneet osaksi urheilullista ulkoasua. Leikkaukset palvelevat liikunnan vapautta ja saavat aikaan sulavalinjaisen ulkoasun. Väreissä on hillittyjä ja tummia vaihtoehtoja, joita on helppo tehostaa näyttävillä päähineillä ja käsineillä. Löydät joukosta myös kauniita vaaleita ja hentoja pastellisävyjä. Voit valita arjen iloksi tai tehokkaisiin liikuntasuorituksiin myös voimakkaiden värien energistä hehkua.

Katso mitä huippuedullinen urheilumuodin outlet tarjoaa sinulle

Lounge by Zalando on täynnä sporttihenkistä huippumuotia. Kirjaudu sisään nettioutletiin ja valitse joukosta alehintaiset ihanuudet ulkoiluun ja huolettomiin pukeutumistyyleihin!