Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Fiskars alennuksessa

Fiskars on kotimainen kodintarvikkeiden valmistaja. Luotettu merkki on varma valinta kun etsit laadukkaita paistinpannuja, kattiloita, veitsiä tai saksia. Paikanna tutut tuotesarjat, kuten Norden ja Hard Face outletin vaihtuvasta valikoimasta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Fiskars: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Fiskars on suomalainen huipputason lifestyle-brändi, jonka tuotteet voit nyt löytää Lounge by Zalandolta reiluilla alennuksilla. Liity verkkooutletin kautta jäseneksi ilmaiseksi ja tutustu tähän sekä lukuisiin muihin huippumerkkien kampanjoihin, jotka pursuavat muotia, tyyliä ja korkeaa laatua.

fiskars_outlet_2_CM

Löydä Fiskars-outletista huippulaatuiset kodintarvikkeet edullisesti

Fiskars on yksi maailman vanhimmista länsimaisista yrityksistä. Se sai alkunsa jo vuonna 1649 ja nykyisin yhtiö tunnetaan ympäri maailman huippulaadukkaista lifestyle-tuotteistaan. Brändin valikoimaan kuuluu lukuisia tuotteita muun muassa ruoanlaitto-, askartelu- ja puutarhatuotteiden piiristä. Näitä tuotteita on saatavilla jo yli 60 maassa ja nyt pystyt löytämään merkin äärimmäisen korkeatasoisia tuotteita suurin alennuksin varustettuna Lounge by Zalandon alekampanjoista.

Brändin tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluu ilman muuta klassiset oranssikahvaiset sakset. Näitä malleja on myyty jo pitkälle yli 50 vuotta. Tunnistettavaa tyyliä ja huipputason materiaaleja huokuvina ne edustavat omassa tuoteryhmässään ehdottomasti maailman korkeinta laatua. Sama pätee muihinkin merkin tuotteisiin oli kyse sitten ulkokäyttöön suunnitelluista puutarhatuotteista, rakennusvälineistä tai Fiskars-kattiloista.

Keittiöösi laatua tarjoaa Fiskars Hard Face

Fiskars Hard Face -tuotteet ovat omiaan arjen kovaan käyttöön. Lukuisat erilaiset keitto- ja paistoastiat ovat todellisia arkisen ruoanlaiton sankareita ja helpottavat operointiasi keittiössä merkittävästi. Kestävän pinnoitteensa ansiosta Fiskars-paistokasarit ja pannut eivät helpolla kulu ja kaiken lisäksi niillä on vielä mainiot non-stick-ominaisuudet, jotta ruoka ei valmistuksen aikana jämähdä kiinni astioihin. Erinomainen yhdistelmä kestävää käytännöllisyyttä ja suorituskykyä sopii vaativalle kotikokille täydellisesti. Moderni design takaa tyylikkyyden ja tyylikäs bakeliittikahva valtaosassa tuotteista pysyy viileänä, sekä takaa jämäkän otteen ruokaa valmistaessasi.

Tuoteperheen Suomessa valmistetut tuotteet toimivat luonnollisesti hyvin yhteen myös Fiskarsin muiden tuotteiden kanssa. Pannut ja padat tarvitsevat rinnalleen esimerkiksi laadukkaat veitset. Täydellinen pari Hard Face -tuotteille on esimerkiksi laadukkaat Hard Edge -veitset. Hanki itsellesi korkealaatuinen Fiskars-veitsenteroitin, jolla pidät Hard Edge -tuotteesi aina terävinä. Panostamalla laatuun keittiötarvikkeissasi helpotat jokapäiväistä ruoanlaittoa, sekä teet vaikeistakin kokkailuista hieman helpompia.

fiskars_outlet_3_CM

Kokonaisvaltainen Fiskars Norden tuo tyyliä talouteesi

Yksi brändin monista huipputasoisista tuoteperheistä on keittiöön tyyliä ja laatua tuova Fiskars Norden. Tuotesarjan juuret ovat syvällä Pohjolan jylhässä luonnossa ja perinteisissä ruoanvalmistuksen menetelmissä. Tuotteiden ulkonäössä inspiraatio näkyy hienoina luonnollisina puunväreinä, sekä modernin tyylikkäinä metallin ja mustan sävyinä. Myös koko merkin erittäin pitkä käsityöperinne näkyy tuotesarjan laadukkaissa kirveissä, padoissa ja muissa tarvikkeissa. Lopputuloksena on syntynyt erinomainen pääosin keittiövälineisiin keskittyvä sarja, jossa yhdistyvät ensiluokkaiset materiaalit nykyaikaiseen teknologiaan tarkasti viimeistellyssä ja tyylitellyssä muotoilussa.

Tuoteperheen paisto- ja keittoastiat on viimeistelty teknologisesti tasokkaalla Thermium-käsittelyllä. Tämän ansiosta korkeatkaan lämpötilat eivät aiheuta ruoan jämähtämistä astioiden pintaan. Sarjan veitset esittelevät puolestaan jälleen brändin ensiluokkaisiin materiaaleihin ja perinteitä kunnioittaviin valmistustapoihin nojaavaa tyyliä. Näin niille on taattu Fiskarsin veitsille, saksille ja kirveille ominainen pitkään säilyvä terävyys sekä vuosikausien kestävyys. Liittyivätpä arkiaskareesi joko keittiöön tai puutarhaan, näillä välineillä pärjäät vuosikausia.

Tartu outlet-verkkokaupan loistaviin etuihin

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, jossa pääosaa näyttelevät jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Fiskars-ale on yksi lukuisista alennuskampanjoistamme, jotka ovat yleensä muutaman päivän voimassa kerrallaan. Täten tarkkana olevalle muodin ja merkkituotteiden ystävälle tarjouksissa piilee erinomainen mahdollisuus. Tähän kampanjaan ja huimaan määrään muita vaate- sekä lifestyle-tuotteiden tarjouksia pääset käsiksi verkkokaupan jäseneksi liittymällä.  Liittyminen on täysin ilmaista, eikä siihen sisälly minkäänlaista ostopakkoa. Aletuotteet on kaiken lisäksi varustettu juuri sinun mukavuudeksesi ilmaisella 31 päivän palautusoikeudella. Jäseneksi liityttyäsi voit myös säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrää omaan makuusi sopivaksi.