Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Rossignol alennuksessa

Rossignol välittää talviurheilun iloa kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille olosuhteista riippumatta. Satoipa lunta tai räntää ja tuulipa miten paljon tahansa, merkin vaatteilla tarkenee aina samota luonnossa: täydellisiä.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Rossignol: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Rossignol on aktiivisten talviurheilijoiden luottomerkki, jonka tyylikkäissä vaatteissa laskee mäkiä, viilettää pitkin latuja sekä luistelee järvien jäillä. Kitkaa kestävät materiaalit takaavat, ettei kerrastoa tarvitse uusia jokaista kautta varten. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta saat edullisesti niin vaatteet kuin urheiluvälineetkin.

rossignol_outlet_2_CM

Rossignolin talvitakit ja toppahousut tyylitietoisille urheilijoille

Olipa suunta sitten laskettelurinteeseen, vastalanatulle ladulle tai pulkkamäkeen, varustus on oltava kunnossa. Pakkaset voivat olla varsin purevia ja viima hyytävää kylmimpinä ajanjaksoina. Haastavat olosuhteet vaativat paljon varustukselta, mutta talviurheilijoiden onneksi Rossignol vastaa tähän haasteeseen luomalla vuosi toisensa jälkeen kestäviä sekä samalla tyylikkäitä urheiluvaatteita. Rossignol talvitakki on oikea valinta, kun kaipaat jotain, mikä pitää tuulta ja kestää tarvittaessa kovemmatkin räntäsateet. Pakkaskelillä tarkenee istuskella pidemmänkin aikaa pilkillä tai hangessa, kun jalkoihin vetää vielä päällimmäiseksi kerrokseksi toppahousut. 

Mikäli aurinko pääsee yllättämään tai suunta on after skille, voi varustusta keventää sopivissa määrin. Pue takin alle tyylikäs neule, huppari tai joustava urheilupaita, joka hengittää, mutta pitää myös lämpimänä. Sekä takkeja, toppahousuja että aluskerraston vaatteita on tarjolla useissa eri väreissä ja kuoseissa. Merkki säilyttää arvokkuutensa pitämällä kiinni hillityistä väriyhdistelmistä. Näin ollen vaatteita on myös helppo yhdistellä toisiinsa, kun sävyt eivät riitele liikaa keskenään. 

Rossignol on yksi niistä lukuisista merkeistä, jonka tuotteita voit tilata edullisesti Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta. Liittymällä asiakkaaksi voit siis päivittää koko talviurheilukerraston edes käymättä vaatekaupassa. Tutki eri vaihtoehtoja rauhassa ja tee harkittu ostopäätös kotisohvalta käsin tai vaikkapa vauhdista matkapuhelimellasi.

rossignol_outlet_3_CM

Rossignol on sitoutunut pitämään myös jalat lämpöisinä

Sen lisäksi, että Rossignol vaatettaa kaiken ikäiset ja kokoiset urheilijat, se tarjoaa erilaisiin asukokonaisuuksiin sekä tilanteisiin sopivat kengät, joissa varpaat pysyvät lämpiminä. Kevät ja kesäpäiviin sopivat tennarit ovat rento ja katu-uskottava valinta, kun taas korkeavartiset saappaat suloisilla karvareunuksilla sekä riittävää pitoa tarjoavilla pohjilla varmistavat, että kylmemmilläkin keleillä tarkenee ottaa kaupungin kadut haltuun. Lenkkareissa voi sen sijaan pinkoa pidempiäkin matkoja haastavammassa maastossa ja vaelluskengillä vallata vuoria. Parhaimmillaan hyvin suunnitellut sekä laadukkaat kengät jopa parantavat urheilusuoritusta ja suojaavat loukkaantumisilta.  

Kun kenkävarustus on kunnossa, pitää vielä varmistaa, että jaloista löytyy kunnon sukat, jotka suojaavat hiertymiltä ja rakkuloilta. Rossignol valmistaa moniin eri urheilulajeihin sopivia sukkia, jotka kestävät, eivätkä valu kantapään yli liikkuessa. Laskettelua varten on syytä tilata pitkävartiset, monojen paineelta suojaavat sekä elastiset sukat, joista löytyy mahdollisesti lämmittävää vuortakin. Sen sijaan juoksija saattaa kaivat lenkkariin helposti sujahtavia, lyhytvartisia sekä hengittäviä sukkia. Tilaa Lounge by Zalandon asiakkaana Ressignol sukat ja kengät, jotka myötäilevät jalkasi luontaisia muotoja, eivätkä hidasta menoasi!

Älä hukkaa treeniaikaa kauppareissuihin

Ressignol tuotteet neutraaleista väreistä aina siniseen, punaiseen ja vihreään voi tilata helposti verkosta, niin kallisarvoista treeniaikaa ei tarvitse kuluttaa treenivaatteiden metsästykseen tai kassajonoissa seisoskeluun. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löydät yli 2500 merkkiä, joiden tuotteita voit verrata rauhassa toisiinsa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Asiakkaaksi liittyminen on helppoa, nopeaa, täysin ilmaista, eikä sido sinua ostamaan. Lähes päivittäisten tarjouskampanjoiden lisäksi voit hyödyntää myös jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Tuotteet saapuvat nopean toimituksen ansiosta pian perille ja ne voi myös palauttaa ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Tule tutustumaan Lounge by Zalandon tarjontaan ja tekemään löytöjä!