Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Juoksuvaatteet alennuksessa

Kuulokkeet korville, kengät jalkoihin ja menoksi. Vaikka taivaalta tulisi vuoroin räntää, lunta ja rakeita. Kunnolliset juoksuvaatteet varmistavat, että treeni sujuu kelistä huolimatta ja meno tuntuu mukavalta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Juoksuvaatteet, jotka eivät rajoita menoa

Olitpa sitten huippu-urheilija tai aktiivisesta elämäntyylistä nautiskeleva harrastelija, laadukkaat juoksuvaatteet voivat jopa parantaa suorituskykyä. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löytyy kaikenlaista päällepantavaa lenkille. Asiakkaaksi liittyneille tuotteita on tarjolla jopa 75% alennuksella niiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

runningclothing outlet 2 CM

Juoksuvaatteet erilaisiin lenkkiolosuhteisiin

Motivaatio lenkkeilyyn voi olla ajoittain hukassa, jos ulkona tuulee, sataa tai tupruttaa lunta. Ajatus märistä lenkkivaatteista ei houkuttele, vaikka luonnossa liikkuminen tekisikin hyvää pitkän päivän jälkeen ja vauhdin huuma himottaisi. Onneksi nykyään juoksuvaatteita löytyy joka lähtöön ja säähän, joten pihalla ei tarvitse palella, hikoilla tai kiroilla märkiä housuja. Päälleen voi pukea esimerkiksi vedenpitävän kuoritakin tai paksumman toppatakin ja tietysti myös tuulelta suojaavat juoksuhousut. Takin alle voi kerrospukeutumisen nimessä pukea teknisen paidan tai vaikkapa lämpöisen hupparin. Talvella korvat voi suojata pipolla tai paksummalla pannalla, kun taas kesällä päälaen sekä silmät peittää suoralta auringolta lippiksen avulla. Lämpimämpiä päiviä varten on hyvä varustautua kevyillä juoksutrikoilla tai shortseilla ja tietysti tyylikkäällä t-paidalla tai topilla, jotka hengittävät mukavasti.

Kunnon juoksuvaatteet ovat siis tärkeä osa juoksuharrastusta. Ne päällä meno tuntuu mukavalta ja juoksu sujuu ulkoisista tekijöistä huolimatta. Jokaista vuodenaikaa varten olisi syytä varta omanlaisensa lenkkivaatteet, joista sitten yhdistellä kuhunkin hetkeen ja maastoon sopivia asukokonaisuuksia. Lounge by Zalando outlet-verkkokaupan valikoimasta onneksi löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Liity asiakkaaksi ja tule tutustumaan erilaisiin tuotteisiin ja tarjouksiin!

runningclothing outlet 3 CM

Laadukkaat sekä istuvat naisten ja miesten juoksuvaatteet

Lenkkivaatteet joutuvat koville, kun tahti kiihtyy. Jotta kulumilta ja repeämiltä vältyttäisiin, tulisi ne valmistaa aina kitkaa kestävistä ja liikkeen mukana joustavista materiaaleista. Myöskään saumat eivät saa hinkata tai resorit kiristää, vaan vaatteiden tulisi istua kuin toinen iho, jotta juoksija saa keskittyä täysin omaan suoritukseensa. 

Lounge by Zalandon valikoiman miesten ja naisten juoksuvaatteet ovat juuri sitä, mitä juoksuharrastukseen kaipaa. Istuvia, kestäviä ja mukavia päällä. Juoksutrikoot on muotoiltu niin, etteivät ne valu päältä kesken lenkin ja paidat, hupparit sekä muut yläosat siten, että niiden olemassaoloa ei edes muista vauhdin huumasta nautiskellessaan. Naisten juoksuvaatteet on tietysti suunniteltu juuri naisten anatomia sekä tarpeet huomioiden eli tilaa on jätetty esimerkiksi rinnoille sekä lantiolle. Ja miesten juoksuvaatteet erottuvat niistä esimerkiksi leveämpien harteiden ja suurempien kokojen osalta. Olennaista on myös materiaalit, jotka on suunniteltu hengittäviksi ja sisältävät tekniikkaa, joka imee nopeasti kosteutta. 

Lounge by Zalandon valikoimasta löytyy lenkkivaatteita myös joka värissä ja kuosissa. Ylleen voi valita niin kirkasta pinkkiä, klassista mustaa, metsänvihreää kuin vaikkapa katseita kiinnittäviä printtejäkin. Monista vaatteista löytyy myös esimerkiksi heijastavia elementtejä, jotka varmistavat, että näkyvyys säilyy pimeälläkin. Nämä toinen toistaan ihanammat tuotteet saat tilattua omiksesi vain muutamalla klikkauksella!

Tilaa juoksuvaatteet alehinnoin verkosta 

Aina ei ole aikaa lähteä kiertelemään kauppoja ja silloin shoppailun voi hoitaa näppärästi netissä vaikkapa omalta kotisohvalta tai iltalenkiltä käsin. Lounge by Zalando outlet-verkkokaupasta voi ostaa itselleen setin uusia lenkkivaatteita nopeasti ja helposti. Liittymällä asiakkaaksi pääsee käsiksi yli 2500 merkin valikoimaan ja hyödyntämään monia muita mukavia etuuksia. Liittyminen on nopeaa, helppoa sekä ilmaista, eikä velvoita ostamaan yhtään mitään. Asiakkaana pääsee nauttimaan lähes päivittäisistä tarjouskampanjoista ja jopa 75%* alennuksista. Tilattujen tuotteiden toimitus sujuu nopeasti ja palautuskin hoituu tarvittaessa täysin ilmaiseksi ensimmäisen 31 päivän sisällä. Kun siis vanhoista juoksutrikoista jo aika jättää ja sukkiin on kertynyt reikiä, tilaa uudet edullisesti Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta.