Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Columbia alennuksessa

Columbian ulkoiluvaatteet pitävät sinut lämpimänä, kuivana ja tyylikkäänä kaikissa olosuhteissa. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen takki, housut tai kengät seuraavaan seikkailuusi tai urheilusuoritukseesi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Columbia: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Columbia on aktiivisen ihmisen ulkoiluvaatteisiin erikoistunut vaatemerkki Yhdysvalloista. Nyt voit tarttua brändin korkeatasoisiin tuotteisiin erittäin edullisesti Lounge by Zalandon vaihtuvissa tarjouskampanjoissa. Liity outlet-verkkokaupan jäseneksi ja pääset käsiksi muotia ja merkkituotteita pursuaviin alekampanjoihin.

columbia outlet 2 CM

Vaateta itsesi Columbia Sportswearin huipputuotteilla

Tämä merkki, koko nimeltään Columbia Sportswear, on vuonna 1938 Yhdysvaltojen Oregonissa perustettu ulkoiluvaatteisiin erikoistunut vaatemerkki. Brändin tuotteissa yhdistyvät hyväksi havaitut perinteet viimeisimpiin teknologisiin ominaisuuksiin ja todella ensiluokkaiseen kestävyyteen. Alansa ehdottomiin johtonimiin kuuluva merkki tarjoaa monenlaisia vaateratkaisuja ammattilaisista amatööreihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Sopivia vaatemalleja aluskerrastoista kenkiin ja takkeihin löydät niin miehille, naisille, kuin lapsillekin.

Pienestä hattutehtaasta erittäin tunnetuksi ulkoiluvaatemerkiksi vuosien saatossa kasvanut brändi on tunnettu aivan huippuunsa viritetystä laadusta. Jatkuva tuotekehitys vaihtelevissa olosuhteissa takaa tuotteille kestävyyden aikaa, kulumista ja haastavia sääoloja vastaan. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus vaatettaa itsesi Columbia Sportswearin huippulaadukkailla tuotteilla edullisesti Lounge by Zalandon alennuskampanjan myötä. Etsitpä sitten rentoa urbaanityyliä, kevyttä asua juoksuun tai pyöräilyyn, tai jämerää varustusta rankalle vaellukselle, saattaa etsimäsi olla vain parin klikkauksen päässä.

Columbia-takit tarjoavat ratkaisuja moniin sääoloihin

Etsiessäsi sopivaa takkiratkaisua kannattaa tutustumisen kohteeksi ottaa ehdottomasti merkin takit. Brändin reilusta takkivalikoimasta löydät mainioita vaihtoehtoja niin haastaville korpivaelluksille ja vuoriston pakkasoloihin kuin rennompaan kaupunkityyliinkin. Merkin yksinkertainen ja selkeä design on helppo yhdistää monenlaiseen käyttöön ja löydätkin niiden joukosta lähes varmasti omaankin käyttötarpeeseesi istuvat mallit.

Rennot fleecepusakat ovat omiaan pitämään kuivilla keleillä kehon lämpimänä, olipa vuodenaika mikä tahansa. Kylmimmillä keleillä ja vaikkapa vuoristoon lähtiessä näiden kanssa sopivat hyvin yhteen myös merkin talvitakit. Tällä yhdistelmällä pärjäät lähes kaikenlaisissa pakkasoloissa. Tekniset, vedenpitävät ja erikoislämpimät kankaat ovat tehneet brändistä talvivaatteiden materiaalien edelläkävijän. Talvitakkien joukosta voit poimia myös urbaaniin käyttöön esimerkiksi ohuet untuvatakit tai naisellisin leikkauksin muotoillut mallit. Jämäkällä kuoritakilla pärjäät mainiosti pilkkireissuilla ja laskettelurinteessä. Merkki ei ole myöskään unohtanut perheen pienimpiä, sillä saatavilla on muun muassa myös kerrassaan ihastuttavia haalareita, lukuisissa eri väreissä tietysti.

columbia outlet 3 CM

Aktiivisen liikkujan Columbia-kengät

Brändi tarjoaa vähäeleistä tyylikkyyttään aktiiviselle liikkujalle myös kenkien muodossa. Merkin talvikengät löydät yhtä lailla sekä aikuisille että lapsille. Pidempivartisella mallilla tuet nilkkaa ja suojaat jalkoja esimerkiksi lumessa vaeltaessa tai vuoristoretkillä. Jämäkät nauhakiinnitykset mahdollistavat omaan makuun sopivan kenkien kiristyksen ja todella kestävät kumipohjalliset vähentävät liukastelua haastavissa oloissa. Lyhyemmillä varsilla varustetut talvikengät ovat omiaan puolestaan kaupunkikäyttöön, talvisiin reippailuihin lähimetsissä ja ihan jokapäiväiseen arkikäyttöön.

Brändin kenkävalikoima pitää sisällään myös suuren kattauksen kerrassaan erinomaisia vaelluskenkiä ja lenkkipolkujen lisäksi urbaaniin käyttöön soveltuvia tennareita. Valtaosa näistä on suunniteltu kestämään vettä ja tarjoamaan pitoa haastavimmissakin olosuhteissa. Pue jalkaasi kevyet, vedenpitävät, mutta silti hengittävät tennarit ja voit valloittaa juoksupolut mukavissa merkeissä. Juoksuun ja arkikäyttöön suunniteltuja tennareita löydät mukavan luonnonläheisissä väreissä, joista voit poimia omat suosikkisi ja yhdistää uudet suosikkijalkineesi muuhun ulkoiluvaatetukseesi.

Laatua ja tyyliä lukuisilla eduilla höystettynä

Lounge by Zalando on muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita sisältävä outlet-verkkokauppa. Hurjan määrän muotia ja merkkituotteita tarjoavan outletin yhtenä valttikorttina ovat jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

Columbian tuotteiden tarjouksiin ja lukemattomiin muihin kampanjoihin pääset käsiksi liittymällä verkkokauppamme jäseneksi verkkosivujemme kautta. Liittyminen on ilmaista, eikä siihen sisälly minkäänlaista ostopakkoa. Voit myös säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrää haluamallesi tasolle liittymisen jälkeen. Aletuotteillakin on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus ja ostoksien tekemistä helpottamaan olemme luoneet myös kätevän Lounge by Zalando -mobiilisovelluksen.