Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

GERRY WEBER alennuksessa

Gerry Weber tuo tyylikkyyttä ja korkeaa laatua jokaiseen päivään ja kaikkiin tilanteisiin. Tutustu upeaan valikoimaan paitoja, mekkoja, neuleita sekä paljon muuta. Löydä oma suosikkisi jo tänään!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

GERRY WEBER: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Gerry Weber tarjoaa tyylikästä ja korkealaatuista muotia naisille usean vuosikymmenen kokemuksella. Nyt sinulla on mahdollisuus löytää brändin hienoja tuotteita Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta tuntuvilla alennuksilla varustettuna. Liity mukaan ilmaiseksi ja pääset käsiksi koko laajaan muoti- ja merkkituotteiden tarjontaamme.

gerryweber outlet 2 CM

Inspiroidu Gerry Weber -alen korkealaatuisista naisten vaatteista

Jo vuonna 1973 Saksassa perustettu Gerry Weber aloitti toimintansa naisten housujen valmistajana, mutta vuosien saatossa se on raivannut tiensä yhdeksi maailman tunnetuimmista saksalaisista muotimerkeistä. Brändin yhtä aikaa moderneja virtauksia ja ajattomuutta edustava mallisto soveltuu erinomaisesti laatutietoisille kuluttajille. Vaatemerkin tarjonnasta löytää ihastuttavia vaihtoehtoja monenlaisiin elämäntyyleihin ja -tilanteisiin. Trendikkyyttä vaaliva seurapiirineito löytää upeita tuotteita yhtä helposti merkin valikoimasta kuin asiallisuutta bisnestapaamisiin vaativa uranainenkin.

Kaikki brändin mallistot näyttävistä mekoista housuihin ja takeista jakkuihin on luotu erittäin korkeita laatustandardeja noudattaen. Huolellisesti suunnitellut tuotteet mielenkiintoisine yksityiskohtineen pitävät huolen siitä, että merkin tuotteisiin pukeutuessasi näytät huolitellulta. Lounge by Zalandolla löydät vaatemerkin tuotteita edullisin hinnoin etsit sitten rentoa vaatetusta kotioloihin, eleganttia tai trendikästä asua illanviettoon tai klassista kauneutta aistikkuutta vaativiin juhliin.

Ihastu brändin aistikkaisiin mekkoihin

Monipuolinen ja erittäin kattava mekkovalikoima on yksi vaatemerkin ehdottomista kulmakivistä. Gerry Weberin mekkoihin ihastuu helposti, olipa tavoitteenasi sitten etsiä arjen vapaa-aikaan soveltuva rento malli tai tyylitelty juhlamekko. Ilahduta itseäsi ja säväytä seuralaisiasi pukeutumalla johonkin brändin kymmenistä erilaisista mekkovaihtoehdoista. Tyylikästä ulkomuotoa ja yksilöllisyyttä puoltaa vaatemerkin tarjoama värien ja materiaalien laaja kattaus, josta löydät esimerkiksi kevyitä viskoosimekkoja tai aina rentoja farkkumekkoja.

Perinteiseen illanviettoon ja erilaisiin cocktail-tapahtumiin sopii tietysti klassinen “pikkumusta”, jolloin asukokonaisuuden viimeistely ei vaadi juuri muuta kuin itseä miellyttävät korut ja sopivan laukun. Rennon kevyissä ja tyylikkäin kuosein varustetuissa viskoosimekoissa, sekä sifonkimekkojen läpikuultavassa maailmassa voit taasen luoda hyvinkin erilaisia, mutta yhtä lailla todella näyttäviä asukokonaisuuksia. Brändin kauniin luonnolliset maksimekot ja urbaanit denim-mallit sopivat mainiosti ystävien tapaamiseen, monenlaisiin työpäiviin sekä muutenkin tyylikkääksi arkivaatteeksi.

gerryweber outlet 3 CM

Ajattomuutta ja uusimpia trendejä ihanissa väreissä

Monipuolisuus kohtaa trendikkyyden brändin tuotteissa erittäin korkealaatuisessa muodossa kaikissa vaatemerkin tuoteryhmissä. Gerry Weber tarjoaakin laatua kaipaaville naisille muun muassa mukavasti istuvat farkut ja housut, laadukkaat paidat hyvinkin kattavin tyylivaihtoehdoin, hienot takit, sekä hyvän valikoiman asukokonaisuuksia täydentäviä laukkuja. Merkin tuotteita löydät useissa eri teemoissa ja siksi sinulla onkin mahdollisuus löytää erittäin kattavasti juuri omaan tyyliisi ja tarpeisiisi soveltuvia vaatekappaleita.

Kauniita värejä ja inspiroivia tunnelmia löydät casual-vaatteiden joukosta kerrassaan mainion määrän. Rennot raidalliset pitkähihaiset, heleän raikkain värein ja kuosein koristetut t-paidat, sekä laadukkaat farkkumallit ovat monesti paikallaan. Kotioloissa on mukava köllötellä brändin mukavissa verryttelyhousuissa. Brändin tarjonta ei toisaalta rajoitu pelkästään sisävaatteisiin. Samaa korkeaa laatua, hyvää istuvuutta ja naisellista kauneutta on tarjolla myös monenlaisiin säihin löytyvissä takkimalleissa, sekä komeiden pitkävartisten nahkasaappaiden muodossa.

Mainiot edut siivittävät miellyttävään ostokokemukseen

Lounge by Zalandon muoti- ja lifestyle-tuotteisiin keskittyvän outlet-verkkokaupan tarjouksista löydät runsaasti yleensä muutaman päivän voimassa olevia alekampanjoita. Gerry Weber outlet, kuten muutkin kampanjat, pitävät sisällään tuotteita, joita myymme jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Liity jäseneksi verkkosivujemme kautta ilmaiseksi ja tutustu laajaan tarjontaamme huippulaadukkaita tuotteita. Ostosten tekeminen hoituu näppärän mobiilisovelluksemme tai verkkosivujemme kautta. Lounge by Zalandon jäseneksi liittymiseen ei sisälly minkäänlaista ostopakkoa. Liittymisen jälkeen voit säädellä saapuvien tarjousviestien määrää omaan makuusi sopivaksi. Voit myös nauttia tuotteiden täysin ilmaisesta 31 päivän palautusoikeudesta.