Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

ASICS alennuksessa

Asics on urheilumuodin kuningas. Tutustu laadukkaisiin juoksukenkiin, treenivaatteisiin ja urheiluvarusteisiin. Löydä urheilusuoritustasi tukeva vaatetus ja varustus ja nauti aktiivisesta elämästäsi. Tutustu ja löydä oma tyylisi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

ASICS: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando -outletin monipuolinen urheiluvaatevalikoima inspiroi liikkumaan ja luomaan uusia upeita vapaa-ajan tyylejä. ASICS-outlet on täynnä huipputeknistä ja trendikästä urheilumuotia aina alennettuun hintaan, jopa -75%*.

asics_outlet_2_CM

Treenivaatteet niin trendsetterille kuin huippu-urheilijalle

"Terve mieli terveessä ruumiissa" on tämän rakastetun urheilubrändin iskulause, joka kulkee kuin punaisena lankana tuotemerkin toiminnassa – brändi suunnittelee huipputeknistä urheilumuotia, joka tukee sinua arjen vauhdikkaassa menossa ja nostaa urheilusuoritustesi tehokkuutta ja tuloksia ja parantaa palautumista.

ASICS-alen korkealaatuiset vaatteet ja kengät ovat huippulöytöjä niin rentoon harrasteluun kuin totiseen treenaamiseen. Ale-hintaan, voit hyvällä mielellä päivittää urheilulaukkuusi useammankin uuden treenivaatteen tai urheilukengät, jotka voivat inspiroida uusiin tuloksiin.

Urheilumuoti ei näy nykyään ainoastaan urheilukentillä ja -saleilla, vaan urheilullinen tyyli iskee niin katutyyleissä kuin huippumuodin catwalkeilla. ASICS-ale tarjoilee muodista kiinnostuneille ja mukavuutta arvostaville trendsettereille huipputeknisiä yksityiskohtia ja modernia muotoilua.

Urheilulliset elementit ovat trendikkäitä, ja helppo kikka tuoda päivän lookiin juuri sopivasti rentoa asennetta on yhdistää asuun esimerkiksi tyylikkäät lenkkarit.

Juoksukengät ovat Asicsin ydinosaamista

Juoksukengät ja juoksuun suunnitellut trikoot, topit ja juoksutakit kuuluvat merkin ydinosaamiseen, joten niitä kannattaa erityisesti pitää silmällä, kun kahlaa läpi alen parhaita paloja.

Neutraali juoksukenkä GEL CONTEND 7 on hyvä perusjuoksukenkä aloittelijoille, jotka eivät kaipaa erityistä tukea askellukseen.

Brändin NOVABLAST 2 on uuden sukupolven juoksukenkämalli, joka tarjoaa erityisen joustavan ja kevyen askelluksen sekä modernin tyylikkään siluetin raikkaissa sävyissä.

Suosittu MetaRide on kestävyysjuoksuun erityisesti suunniteltu malli, joka vie juoksukokemuksesi täysin uudelle tasolle. Totinen treenaaja osaa arvostaa tätä huipputeknistä mallia, joka on pumpattu täyteen ASICS-teknologiaa.

Urheilukengät ovat kenen tahansa urheilijan tärkein väline, joten niihin kannattaa todella panostaa. ASICS-ale on täynnä huipputeknisiä urheilujalkineita, jotka palvelevat monipuolisesti eri lajeissa, olipa lajisi juoksu, käsipallo tai lentopallo.

asics_outlet_3_CM

Poimi arvostetun urheiluvaatebrändin suosikkimallit alesta

Brändin kotimaa on Japani, joka voidaan nähdä edelläkävijänä niin teknologiassa kuin muodissa. Brändin innovatiivisessa suunnittelussa ja etenkin kenkämalleissa voikin nähdä kiehtovia muotoja ja väriyhdistelmiä, huippuunsa viritettyä teknologista osaamista sekä futuristista asennetta.

Tyylikkäät verryttelyhousut on trendikäs ja mukavan joustava valinta niin urheiluun kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tekniset urheilutrikoot tuovat mukavuutta ja liikkeen vapautta niin juoksuun kuin salille. Energiset värit tai hyvät varusteet voivat taas toimia motivaattorina, kun suuntaat zumba-tunnille tai lenkkipolulle – vähintään ne tuovat hyvää fiilistä itsellesi.

Urheiluasusteet kannattaa poimia ale-hintaan outlet-valikoimasta. Viileiden iltojen saapuessa, sormikkaat ja pipo ovat välttämätön lisä lenkkipolulla, mutta myös jos harrastat esimerkiksi trendikästä kylmä- tai avantouintia, kuuluvat ne välttämättömiin välineisiin.

ASICS suunnittelee minimalistiseen tyyliin täydellisesti sopivia urheiluvaatteita. Skandinaavista ja japanilaista muotoilua yhdistää ihastus käytännöllisyyteen ja minimalismiin. Brändin outlet tarjoileekin hyvännäköisiä ja helposti toisiinsa yhdisteltävissä olevia urheiluvaatteita, joissa korkea laatu ja käyttötarkoitus ovat aina niiden suunnittelun ytimessä.

Asics-outlet on täynnä inspiroivaa kenkämuotia

Teknisyys, urheilullisuus ja futuristinen muotoilu korostuvat huippumuodissa siinä missä uusissa väreissä ja tyyleissä lanseeratut klassiset retromallit. Tennarit ovat huippumuodikkaita myös arjen tyyleissä aina toimistolta brunssille ja illanviettoon. ASICS tarjoilee katseet kääntäviä trendilenkkareita vaativaankin makuun.

Valkoiset tennarit ovat täydellinen yhdistelmä niin lempifarkkujen kuin hameiden ja siistimpien housujen ja asujen seurana. Valkoinen näyttää aina raikkaalta ja ajattomalta. Yhdistä trenssiin, nahkatakkiin tai tuulitakkiin oman maun mukaan. Jos valkoinen jännittää, niin valitse kokonaan mustat tennarit, jotka ovat yhtä monipuolisesti yhdisteltävissä.

Värikkäät ja futuristisen näköiset versiot klassisista faijalenkkareista on huipputrendikäs valinta minkä tahansa lookin seurana. Voit yhdistää tekniset lenkkarit tyylikkäästi muihin trendeihin, kuten suuriin ja rentoihin siluetteihin ja päästä varpaisiin samaan sävyyn pukeutuen.

Vaelluskengistä inspiraationsa saaneet siluetit näkyvät katutyyleissä. Bongaile ASICS-alesta brändin vaelluskenkämalleja GEL SONOMA 6 GTX tai TRABUCO MAX. Niiden kirkkaat väriyhdistelmät toimivat asun villinä yksityiskohtana.

Urheilijoiden luottobrändi lupaa korkeaa laatua

ASICS on tukenut vuosikymmeniä huippu-urheilijoita suorituksissaan. Brändin urheiluvaatteet ja -kengät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja huippuunsa viritetyissä teknologioissa hyödynnetään tiedettä. Innovatiivisen brändin teknologioita ovat muun muassa: GEL, Gripsole, 3D Guidance Line, FlyteFoam Propel ja GUIDESOLE.

Olitpa huippu-urheilija tai harrastelija, voit taatusti nauttia brändin laadukkaista tuotteista, jotka tuovat joustoa, tukea, tehoa ja vapautta liikkumiseesi. ASICS-outlet on sinun mahdollisuutesi löytää arvostetun brändin huipputeknologiaa sisältäviä tuotteita ale-hintaan.

Kun rekisteröidyt Lounge by Zalandoon, voit tehdä huimia löytöjä ASICS-outlet-valikoimasta. Nettioutletissa voit selata omaan tahtiin päivittäin vaihtuvan tarjousvalikoiman tuotteita, jotka saattavat hyvinkin inspiroida uusiin urheilusuorituksiin tai luomaan trendikkäitä tyylejä.