Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

New Balance alennuksessa

New Balance on tunnettu tuotteiden designista, mukavuudesta, laadusta ja teknisistä ominaisuuksista. New Balancen tennarit ja lenkkarit ovat jo trenditietoisten kiikarissa, mutta myös merkin vaatteet ja asusteet kannattaa pistää merkille. Tutustu nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

New Balance: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Kaipaatko kengiltäsi, vaatteiltasi sekä asusteiltasi halutuinta designia, mukavuutta, laatua sekä huippuunsa hiottuja toiminnallisia ominaisuuksia? Kannattaa vilkaista New Balance -brändin tuotteet Lounge by Zalandolla. Outlet-kampanjoista saatat löytää ilahduttavaan alennushintaan niin New Balance -brändin kuin tuhansien muidenkin huippubrändien tuotteita.

new_balance_outlet_2_CM

New Balance ale motivoi sinut liikkeelle kohti tavoitteitasi

New Balance perustettiin jo 1906 Bostonissa Yhdysvalloissa ja jo alussa tämä silloinen yhden miehen yritys keskittyi kehittämään kenkiin lisättäviä apuvälineitä, jotta kävelyaskeleista saataisiin mahdollisimman mukavia ja tasapainoisia. Alussa tuotteina olivat ainakin holvikaarituet. Tavoitteena oli tehdä kengät jalassa olemisesta kivuttomampaa eli tukea askeltamista ja luoda kenkien istuvuutta parantavia pieniä apuvälineitä. Yritys on kuljenut hurjan matkan eteenpäin ja nykyään se on tunnettu erityisesti sporttisista sneakereistaan. Myös pohjalliset ja geelityynyt kenkiin sekä designer vaatteet ja asusteet ovat yrityksen myyntivaltteja. Edelleen yrityksen tavoitteena on kannustaa niin urheilijoita kuin vasta aloittelevia liikkujia monipuoliseen liikuntaan  ja tukea heitä siinä parhailla mahdollisilla jalkineiden ominaisuuksilla.

New Balancen kenkämallistojen väri- ja mallivaihtoehdot ihastuttavat monipuolisuudellaan ja ne erottuvat joukosta. Nämä kengät motivoivat sinua liikkeelle juuri mieleisessäsi värikombossa niin lenkkipolulla kuin muuallakin elämässä, sillä ne on suunniteltu keskittymällä mukavuuteen, kehittämällä jalkineteknologiaa ja kenkien toiminnallisia ominaisuuksia sekä designia. Silmiä ja mieltä hivelevät erityisesti New Balance -kenkien upeat värivalikoima, joista jokainen kenkähifistelijäkin löytää taatusti omansa. Menetpä sitten töiden jälkeen lenkkipolulle tai rannalle, pelaat tosimielellä koripalloa, harrastat vaellusta tai haluat mukavat ja viimeisintä huutoa olevat kengät toimistolle, löydät etsimäsi erinomaisin hinnoin Lounge by Zalandon jännittävistä aletarjouksista. Huomaathan tarkistaa alesta myös New Balance -brändin sporttiset vaatteet!

new_balance_outlet_3_CM

New Balance: katsasta kenkäalen lisäksi upeat vaatetarjoukset

Räväkän värikkään kenkävalikoiman lisäksi New Balancen vaatevalikoimasta kannattaa tarkistaa silloin tällöin muun muassa seuraavat tuotekategoriat oman kiinnostuksen mukaisesti: paitoja, mekkoja, neuleita ja bleisereitä, erilaisia takkeja, asusteita ja lippalakkeja, laukkuja ja reppuja. Näitä rentoja vaatteita kannattaa yhdistellä rohkeasti eriväristen New Balance -kenkien kanssa. Lounge by Zalando outletin hinnoilla eivät New Balancen kengät, asusteet tai vaatteet jää vain haaveeksi. Tarjolla on miesten, naisten sekä lasten monipuoliset mallistot. Mikäli mieleisesi outlet-tuote ehtii loppua varastostamme ennen kuin olet ehtinyt sen napata itsellesi, odottelethan rauhassa seuraavia tarjouksiamme. Outlet-tarjouksemme kestävät yleensä noin 2-3 päivää ja sitten vaihtuvat uusiin, joten tarjoukset eivät lopu kesken.

New Balance tavoittelee yhä parempia teknisiä ominaisuuksia kengilleen ja haluaa vaikuttaa maailmaan positiivisesti,  jotta sinullakin on mahdollisuus tavoitella jotain suurempaa päivä päivältä, esimerkiksi parempaa liikkuvuutta, yleiskuntoa ja jopa terveyttä. Mikä parasta: hintakaan ei ole enää este, sillä nyt saat Lounge by Zalandon alesta New Balancen luomukset suoraan kotiisi!

New Balance sekä muut huippubrändit outletin alesta

  • Liity Lounge by Zalandon asiakkaaksi ilmaiseksi! Pääset heti shoppailemaan voimassa olevissa alekampanjoissa.
  • Nappaa ostoskoriisi New Balance -tuotteet jatkuvasti vaihtuvista tarjouskampanjoista: jopa 75% alennuksella verrattuna tuotteiden alkuperäiseen OVH:hon.
  • Hyödy jokapäiväisistä, vaihtuvista outlet-tarjouksistamme: tilaat helposti vaatteet asusteet sekä kodin ja asumisen tuotteet Lounge by Zalandolta.
  • Sinulla on 31 päivän ilmainen palautusoikeus, mikäli et halua pitää tuotteita. Sovita tuotteet kaikessa rauhassa kotonasi ja ostopäätöstä harkiten.
  • Tilaa ilmainen uutiskirjeemme sähköpostiisi ja näe ensimmäisten joukossa vaihtuvat tarjouksemme ja nappaa kiinnostavimmat tuotteet.