Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Gabor alennuksessa

Erityisesti naisten jalkineisiin erikoistunut Gabor yhdistelee tuotteissaan viehättävää tyyliä ja mainiota käyttömukavuutta. Tutustu merkin kattavaan kenkävalikoimaan Lounge by Zalandolla ja löydä sopivat jalkineet jokaiseen vuodenaikaan.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Gabor: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Kymmenien vuosien osaamisella operoiva Gabor on ihastuttanut laadukkailla jalkineillaan jo vuodesta 1949 asti. Pääosin naisten kenkiin ja kauniisiin laukkuihin erikoistuneen brändin tuotteet ovat nyt ulottuvillasi Lounge by Zalandon alekampanjassa. Liity jäseneksi ja löydä todellinen kenkien laatu sekä ilmaiset palautukset.

gabor outlet 2 CM

Ihastu Gabor-kenkien mukavuuteen

Saksassa 1900-luvun puolivälin paikkeilla perustetun Gaborin kengät ovat tunnettuja tyylikkyydestään ja mukavuudestaan. Brändin laajasta tarjonnasta löydät kauniit ja käytännölliset naisten jalkineet vuoden jokaiseen päivään. Laadukkaat materiaalit ja kehittyneet valmistusmenetelmät tuovat ulottuvillesi ihastuttavat kengät, joilla luot ja viimeistelet asukokonaisuuksia, keräät katseita ja nautit liikkumisesta monenlaisissa ympäristöissä. Erityisesti käyttömukavuuteen ja istuvuuteen panostavan merkin tuotteet jalassa sujuu pitkätkin päivät rattoisasti.

Vaikka brändi on erityisen tunnettu jalkinevalikoimastaan, joka pitää sisällään kaikkea avokkaista tennareihin, kuuluu sen erikoisosaamiseen myös upeat naisten laukut. Voit hyvinkin löytää Lounge by Zalandon alekampanjasta Gabor-laukut, jotka kuuluvat asusteiden kärkikastiin. Viimeistele asukokonaisuutesi sirolla käsilaukulla, nappaa kaupungille lähtiessäsi olalle reilummin tilaa tarjoava nyörikassi, tai ihastuta värikkäällä lähettilaukulla.

gabor outlet 3 CM

Hanki sopiva kenkämalli jokaiseen tilanteeseen

Gabor on naisten jalkineiden ammattilainen, ja sen runsaasta valikoimasta voit löytää sopivaa puettavaa jaloillesi jokaiseen vuodenaikaan ja kaikenlaisiin tilanteisiin. Lounge by Zalandon alekampanjasta sinulla on mahdollisuus löytää sopivat kenkämallit alehintaan yhtä lailla talvisten kelien ulkoiluun, aurinkoisilla rantabulevardeilla tallusteluun, kuin todelliseen juhlakäyttöönkin. Nahkatuotteille perinteisten mustien ja ruskeiden värivaihtoehtojen lisäksi saatavilla on jopa sillä saralla runsaasti muutakin, kuten pirteitä värejä, heleän valkoista ja jopa erilaisia kuvioituja tyylejä.

Hyvinä sekä arkeen, että vapaa-aikaan soveltuvina yleiskenkinä toimii Gabor-nilkkurit. Sovita komeat puolipitkällä varrella varustetut mustat nahkanilkkurit asukokonaisuuteesi ja nauti niiden tyylikkäästä käytännöllisyydestä. Monesti kyseisten mallien varsissa mukavuutta ja jämäkkyyttä on lisäämässä tekstiilikaistale, joka varmistaa kenkien tukevan istuvuuden. Tyylillisesti samantyyppisiä, mutta monesti vielä pidemmillä varsilla varustettuja Gaborin saappaita voi taasen suositella talvikäyttöön helposti. Poimi näistä matkaasi tuhdisti vuoratut mallit mikäli haluat varmistaa jalkojesi lämpimänä pysymisen. Lämpimämpien kelien vallitessa vaihtoehtoja on myös todella paljon. Gabor-sandaalit pääsevät oikeuksiinsa lomamatkoilla ja kesäisissä asukokonaisuuksissa, kuten mekkojen ja hameiden kaverina. Jokapäiväiseen käyttöön soveltuvat tennarit tarjoavat puolestaan sporttisempaa tyyliä, unohtamatta brändille ominaista naisellista ja näyttävää ulkoasua.

Juhla-asujen kaveriksi kenkämerkillä on paljon tarjottavaa. Gaborin korkokengät ovat oikea valinta, kun haluat edustaa aistikkaan naisellisesti esimerkiksi lyhyessä hameessa cocktail-bileissä ja tanssilattialla, tai erityisiin merkkipäiviin soveltuvissa pitkissä mekoissa. Matalavartiset naisten jalkineet, kuten elegantit loaferit, sopivat muun muassa asiallisiin edustustilaisuuksiin, sekä arvokkaaseen työympäristöön. Miellyttävä istuvuus ja matalan pohjan käytännöllisyys tekevät näistä malleista mukavat, vaikka joutuisit kävelemään tai seisoskelemaan pitkiäkin aikoja kerrallaan.

Gabor-ale osana laajaa muotitarjontaa

Lounge by Zalando on jännittävä outlet-verkkokauppa, josta löydät useita yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita muodin ja lifestyle-tuotteiden saralla. Jopa 75% alennuksiin tuotteiden vähittäismyyntihintoihin verrattuna pääset käsiksi yksinkertaisesti liittymällä outlet-verkkokauppamme jäseneksi. Liittyminen on täysin ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Sen sijaan hyötyjä liittymisessä on useita. Voit nauttia useista miellyttävistä eduista, helposta ostoskokemuksesta ja kymmenistä alekampanjoista, joihin kuuluu myös laatujalkineita sisältävä Gabor-ale. 

Mukavien jalkineiden, arki- ja juhlamuodin, sekä monenlaisten kodin tarvikkeiden shoppailu hoituu aina mukana kulkevan mobiilisovelluksemme avulla kätevästi. Luonnollisesti ostosten teko onnistuu myös perinteisten verkkosivujemme kautta. Tehtyäsi haluamasi alehintaiset löydöt tarjonnastamme, toimitamme tuotteet sinulle kätevästi yhtenä pakettina ja saat niille vieläpä ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.