Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Karl Kani alennuksessa

Karl Kani on sinulle, joka haluat erottua massasta ja luoda rohkeasti omaa tyyliäsi erilaisilla rennoilla huppareilla ja farkuilla. Sinulle, joka arvostat myös mukavia sekä eri olosuhteisiin soveltuvia unisex-vaatteita.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(78)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Karl Kani: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Karl Kani on ollut aikanaan luomassa tietä rennolle tyylille, joka ei mene koskaan muodista. Kukapa ei haluaisi sukeltaa ihanan lämpimiin huppareihin tai vetää ylleen farkut, jotka eivät purista arjessa. Tilaa omat suosikkituotteesi Lounge by Zalandolta. Tarjolla on yli 2500 muutakin kiinnostavaa merkkiä.

Karl_Kani_Outlet_1_ CM

Karl Kanin huppari ja sen kanssa yhteen sopiva takki pitävät lämpiminä

Pysy lämpimänä, vaikka pakkanen paukkuisi, viima yrittäisi tunkeutua luihin ja ytimiin tai lunta tupruttaisi jo taivaalta. Karl Kanin hupparit, t-paidat ja takit soveltuvat kerrospukeutumiseen tarjoten samalla mahdollisuuden myös keventää, mikäli aurinko pilkistäisikin jälleen esiin pilven takaa. Älä kompensoi tyyliäsi vain siksi, että keli on viilentynyt, vaan pukeudu rentoon teddyyn tai korkeakauluksiseen toppatakkiin. Kevään tullen höyhentäytteet voi päivittää farkkukankaaseen tai iholla pehmoiselta tuntuvaan, mutta silti lämpöiseen collegeen. Ja kesän saapuessa nauttia helteistä pelkässä t-paidassa tai ainakin hupparin vetoketjua hieman höllentäen. 

Hupparit ja takit sekä muutkin merkin yläosat on poikkeuksetta varusteltu tunnistettavilla logolla, jotta muutkin tietävät, minkä suunnittelijan luomus on kyseessä. Valitse yllesi tyylikäs Karl Kani takki, josta löytyy suurempia ja näyttävämpiä logoja, jotka havaitsee jo kaukaa. Tai ehkä sittenkin yksinkertaisuuden kauneutta korostava, pienin kaunokirjaimin koristeltu Karl Kani huppari. Tulet varmasti huomatuksi kumman tahansa kanssa. Värejä riittää aina lämpimästä oranssista klassiseen mustaan sekä suloisen siniseen, mutta uskaliaille pukeutujille sopivat kirjavat kuositkin vangitsevat kyllä ohikulkijan katseen kadulla. Tutki Lounge by Zalandon laajaa tuotevalikoimaa liittymällä asiakkaaksi ilmaiseksi, nopeasti sekä helposti ilman ostopakkoa, niin et jää paitsi parhaista tarjouksista.

Karl_Kani_Outlet_2_CM

Karl Kani -farkut ja muut outlet-tuotteet edullisesti

Farkkujen historia on pitkä. Alkuperäisin nämä puuvillasta tehdyt housut ovat kuuluneet työväen asustukseen pelloilla – kestiväthän ne runsaasti kulutusta. Nykyään farkut löytyy kuitenkin jokaisen tyylitietoisen vaatekaapista. Moni haalii itselleen useita malleja ja värejä eri tilanteiden varalle. Ja jokainen rennon tyylin ystävä hankkii tietysti löysälahkeiset Karl Kani farkut, jotka pukevat niin skeittareita, katutanssijoita kuin muutoin vain muotitietoisia pukeutujiakin. Ja kestävät tietysti sitä kulutusta – oli kyse sitten aktiivisemmasta liikunnasta tai ihan vain arjesta.

Yhdistä mukavat farkut löysiin, ylikokoisiin huppareihin ja pitkähelmaisiin t-paitoihin. Viimeistele asukokonaisuus merkin skeittikengillä ja nappaa iltaa varten mukaan vielä takki sekä sen väriin sopiva pipo, jos sää vaikka muuttuisi. Farkkujen vyöremmeihin voi pujottaa roikkumaan ketjun, huivin tai jonkin muun katseen kiinnittävän yksityiskohdan ja lahkeet kääräistä tarvittaessa kierroksen ylöspäin niin, että kengät ja sukanvarret nousevat näkyviin. Yksien housujen avulla voi luoda uskomattoman monta tyylikästä sekä mieleenpainuvaa asukokonaisuutta. Tilaa uudet luottohoususi netistä, kun haluat kokeilla rohkeasti jotain uutta ja kiinnostavaa!

Kurkkaa upeisiin tarjouksiin outlet-verkkokauppa Lounge by Zalandon asiakkaana

Lounge by Zalandon asiakkaana Karl Kani outlet tuotteet ovat aivan kättesi ulottuvilla. Pääset nauttimaan lähes päivittäisistä erityistarjouksista ja jopa 75% alennuksesta tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna liittymällä täysin ilmaiseksi, nopeasti, helposti ja ilman ostopakkoa. Tarjolla on yli 2500 toinen toistaan kiinnostavampaa merkkiä, joiden tuotteita voit tilat nopealla kuljetuksella kotiisi ja palauttaa vielä ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Olipa hakusessa siis farkut, takki tai huppari, saat ne edullisemmin Lounge by Zalandon asiakkaana ja vältät samalla pitkät jonot kauppakeskuksissa. Ostoksia on mukavampaa ja huomattavasti sujuvampaatehdä kotisohvalta käsin!