Online outlet: ale jopa 75% muodista, kengistä ja kodin tavaroista

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

ZALANDO LOUNGE OUTLET

Zalando Lounge on nettioutlet, joka tarjoaa sinulle suosituimmat kansainväliset ja kotimaiset huippumerkit sekä uskomattomat alennukset, joita et löydä muualta. Päivittäisistä tarjouksistamme löydät varmasti jotain omaan makuusi ja tyyliisi sopivaa.

Tutustu ainutlaatuisiin tarjouksiimme ja shoppaile suosikkimerkkien tuotteita jopa 75% alennuksella. Tuotteesti toimitetaan nopeasti ja turvallisesti suoraan kotiovellesi!

Outlet-zalando-lounge-FI

MUOTIKOHTEESI

Outletista löydät rajoitettuja, päivittäisiä tarjouksia rekisteröityneille shoppailuklubin jäsenille. Liittymällä jäseneksi ilmaiseksi ja ilman ostovaatimusta voit selata ja shoppailla kansainvälisten ja pohjoismaisten huippubrändien alennuksia säännöllisesti.

Muodin suosikkimerkkien lisäksi outletissamme on rajoitettuja tarjouksia asusteista, kodin tavaroista, urheiluvaatteista, tennareista ja kengistä. Olemme tarjonneet jo vuodesta 2010 lähtien huippudiilejä toisensa perään leikaten jopa 75% valmistajan suosittelemasta ovh:sta. Zalando Lounge -shoppailuklubista voit poimia trendikkäimmät vaatekokoelmat ja asustevalikoimat outlet-hinnoin.

Outlet-grand-sale-zalando-lounge

ZALANDO LOUNGESSA SINÄ OLET ETUSIJALLA

Joustavuus ja mukavuus ovat shoppailuklubimme ytimessä – outlet-verkkokaupassamme voit helposti selata laajaa valikoimaamme eksklusiivisia tarjouksia.

Zalando Lounge -klubin jäsenenä saat käyttöösi runsaasti houkuttelevia alennuksia ja pääset osaksi asiakaskeskeistä ostokokemusta. Emme vaadi säännöllisiä ostoksia tai tilauksia, joten saat mahdollisuuden tutustua päivittäisiin alennuskampanjoihin ja tarjouksiin ilman stressiä.

🌟 Shoppailuklubimme idea on tarjota mahdollisuuksia suosikkimerkkiesi löytöihin outlet-hinnoin. 🌟

Huippubrändit alehintaan

🔸

🔸

🔸

🔸

🔸

🔸