Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Urheiluvälineet alennuksessa

Oletko valmis viemään treenisi uudelle tasolle? Unelmoitko paremmasta suorituskyvystä tai kunnon varustuksesta? Uuden sukupolven urheiluvälineet on suunniteltu voittamaan jokainen haaste ja tukemaan sinua aina huipulle saakka.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Urheiluvälineet eri lajeihin

Rakkaudesta lajiin – olipa laji sitten tennis, pyöräily, vaellus tai laskettelu. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löytyy monenlaisia urheiluvälineitä eritasoisille urheilijoille aina harrastelijoista ammattilaisiin. Asiakkaaksi liittymällä pääset tilaamaan niitä jopa 75% alennuksella tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

sport-accessories_outlet_2_CM

Urheilutarvikkeet, jotka on suunniteltu mukavuus edellä

Monissa lajeissa aika ratkaisee. Kun jokainen sekunti on merkityksellinen, suoritusta ei saa häiritä hiertävä hanska tai kehnosti täytetty koripallo. Laskettelulasien läpi tulee nähdä rampit, padel-mailan sopia käteen ja pyöräilykypärän on tärkeä pysyä päässä kovassakin vauhdissa. Lounde by Zalandon outlet-verkkokaupasta löydät urheilutarvikkeet, jotka on valmistettu hyödyntämällä viimeisimpiä innovaatioita sekä uusimpia huipputeknologioita. Suunnitteluvaiheessa on kartoitettu eri lajien harrastajien tarpeita sekä toiveita. Mukavuus, ergonomisuus ja käytännöllisyys ovat aina avainasemassa. Urheilutarvikkeet on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen istuvuuden, ilmanvaihdon sekä liikkumisen vapauden. Parhaimmillaan ne jopa tukevat suoritustasi ja nostavat treenisi aivan uudelle tasolle.

Tilaa urheilutarvikkeet netistä, niin ostostenteko sujuu nopeammin, helpommin sekä monesti myös edullisemmin. Lounge by Zalando outlet-verkkokaupan valikoima on laaja ja täyttää lukuisten urheilijoiden tarpeet – olipa kyse sitten kesä tai talvilajeista. Monia tuotteita suositaan jopa olympiatasolla. Ostoksia voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa. Jopa silloin, kun paikalliset kivijalkaliikkeet ovat sulkeneet jo ovensa. Verkossa tuotteita sekä niiden ominaisuuksia on helppo myös tutkia rauhassa sekä tehdä harkittuja päätöksiä. Näin säästyy turhilta heräteostoksilta. Liity Lounge by Zalandon asiakkaiden joukkoon ja tule tekemään uskomattomia löytöjä kattavasta tuotevalikoimasta.

sport-accessories_outlet_3_CM

Urheiluvarusteet, jotka myös näyttävät hyvältä

Urheiluvarusteiden kohdalla ominaisuuksien lisäksi myös värillä on väliä. Niiden kautta voi nimittäin viestiä omaa persoonallista tyyliä ja erottua jopa katsomon takariville saakka. Kun kykyjenetsijä tulee paikalle, kiinnittyy hänen katseensa varmasti suloisen vaaleanpunaisiin pyöräilylaseihin tai sinut massasta erottaviin, kirkkaanvihreisiin hanskoihin. Jokainen varmasti haluaa myös, että urheiluvarusteet istuvat – paitsi toiminnallisuuden myös ulkonäönkin puolesta. Se luo nimittäin itsevarmuutta. Ja itsevarmuus parantaa suoritusta!

Ja kyllähän sen jokainen ympärivuotisesti urheilevakin tietää, että kirkkaat värit erottuvat paremmin hämärällä tai esimerkiksi rinteessä, kun sankka lumituisku yllättää. Näin ollen väri tai kiinnostava kuvointi ovatkin tärkeitä seikkoja. Monista Lounge by Zalandon tuotteista löytyy myös useampia erilaisia yksityiskohtia, jotka tekevät harrastamisesta mielekkäämpää kaikissa olosuhteissa. Näitä voivat olla esimerkiksi heijastimet, hätäpillit, juomapullotelineet tai pienet taskut, joihin saa mukaan esimerkiksi ensiaputarvikkeita ja muuta tarpeellista.

Ota siis varusteiden valinta vakavasti. Tilaa urheilutarvikkeet netistä Lounge by Zalandon asiakkaana, niin säästät selvää rahaa ja löydät varmasti ne tuotteet, joita varustuksesi kaipaa.

Aktiivisen elämäntavan omaavan on helppo hoitaa hankinnat liikkeessä

Kun arki on vauhdikasta, eikä aikaa urheilukauppojen kiertämiseen juuri jää kaiken hulinan ja vilskeen keskellä, on hankinnat helpointa hoitaa netissä. Näin voit tutkia tarjontaa kellonajasta riippumatta sekä omalta kotisohvalta tai vaikkapa bussista käsin. Lounge by Zalando outlet-verkkokaupasta löydät kaikenlaista aina urheilukasseista urheiluasusteisiin sekä muihin varusteisiin. Liittymällä asiakkaaksi pääset käsiksi yli 2500 merkin valikoimaan sekä hyödyntämään monia muita mukavia etuja. Asiakkaaksi liittyminen on nopeaa, helppoa sekä ilmaista, eikä sisällä ostopakkoa. Liityttyäsi saat nauttia lähes päivittäisiä tarjouskampanjoita ja jopa 75%* alennuksia. Tilaamiesi tuotteiden toimitus sujuu nopeasti ja palautuskin hoituu tarvittaessa täysin ilmaiseksi ensimmäisen 31 päivän sisällä. Tilaa siis vastedes urheiluvälineet netistä ja nauti shoppailun helppoudesta.