Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

KARL LAGERFELD alennuksessa

Karl Lagerfeld on ajattoman tyylikkyyden ikoni. Tutustu upeisiin vaatteisiin, asusteisiin ja laukkuihin, jotka kruunaavat tyylisi. Ole oma muotimaailmasi kuningatar tai kuningas!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

KARL LAGERFELD: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Karl Lagerfeld on rohkean pukeutujan ja premium-muodin ystävän suosikkimerkki. Pukeudu originaalisti ja valitse Lounge by Zalandon laajasta huippubrändien outlet-valikoimasta vaatteet ja asusteet, jotka saat rekisteröityneenä jäsenenä hykerryttävän edullisesti. Ilmaisen tilin luomisen jälkeen pääset nauttimaan jäseneduista ja voit sukeltaa esimerkiksi erinomaisiin tarjouksiin Karl Lagerfeldiltä tai muilta designermerkeiltä. Vaihtuvien tarjousten joukusta löydät aina jotain uutta!

karl_lagerfeld_outlet_2_CM

Persoonallisia asukokonaisuuksia Karl Lagerfeld -tuotteilla ale-hinnoin

Pukeutumistyyli on nykypäivänä aivan oma taiteenlajinsa. Kadulla kulkiessaan näkee mitä mielenkiintoisempia sekä kiinnostavampia asukokonaisuuksia. Oma tyyli on myös tärkeä osa omaa persoonaa. Jos pukeutumisella leikittely, erilaisten asujen testaaminen ja rohkeasti oman lookin etsiminen ovat sinullekin tärkeitä asioita, Karl Lagerfeld on brändi, jonka puoleen kääntyä.

Tämän vuosituhannen yksi ikonisimmista muotiguruista, Karl Lagerfeld oli tunnettu tyylistään sekä visiostaan, joka yhdisti taitavasti klassisen muodin sekä uudemmat tyylisuuntaukset. Ei siis ihmekään, että hänestä tuli omaa nimeään kantavan brändin perustaja. Pian vaatekaupat täyttyivät Pariisilaisuudesta sekä rock & rollista vaikutteita saaneista vaatteista, kengistä ja asusteista, jotka erottautuivat heti edukseen. Tänäkin päivänä merkin tavoite on tehdä pukeutumisesta vaivatonta ja hauskaa jokaiselle.

Lounge by Zalando -asiakkaana voit löytää monenlaisia Karl Lagerfeld -vaatteita, -kenkiä ja -asusteita erilaisiin tilanteisiin edullisin alehinnoin. Liittymällä Lounge by Zalando -asiakkaaksi pääset käsiksi tarjouksiin, jotka eivät näy muille lainkaan!

Karl Lagerfeld ‒ päälle pantavaa koko perheelle

Kun perheen pienimmät pitää vaatetta, ei tarvitse aina kääntyä niiden tyypillisempien lastenvaatemerkkien puoleen. Pienokaisen vaatekaapin kun voi täyttää hieman erityylisilläkin vaatteilla, jotka erottuvat joukosta niin puistossa kuin koulussakin. Karl Lagerfeldilla riittää puettavaa koko perheelle. Vaatteiden, kenkien ja asusteiden suunnittelussa on panostettu mukavuuteen, kestävyyteen ja käytännöllisyyteen, tyyliä kuitenkaan unohtamatta. Voit siis luottaa siihen, etteivät saumat hierrä, kengät purista tai pipo kiristä pientä seikkailijaa. Lasten ja nuorten tuotteet on suunniteltu vieläpä lasten ikätaso huomioiden, joten niistä löytyy mitä mielikuvituksellisempia printtejä, kuoseja, värejä sekä muita ominaisuuksia.

Pue siis juniori helteellä ihanaan uimapukuun tai tyylikkäisiin uimashortseihin ja pakkaa rannalle laukkuun vieläpä helteillä hengittävä t-paita. Talvea varten kannattaa hankkia paksumpi ulkoilutakki, pitkät housut ja lämmin collegepaita, jotka yllä tarkenee rakentaa lumilinnoja. Asukokonaisuuden kruunaavat aina tietysti tyylikkään Karl Lagerfeld -kengät ja -laukut sekä vaikkapa näyttävä pipo. Juhliin voikin sitten ihanan hameen tai säväyttävät nilkkurit.

Mikäli haluaa helliä lompakkoaan, voi Lounge by Zalandon jäsenenä tilata Karl Lagerfeld tuotteita ale- ja outlet-hinnoin, joihin tavalliset asiakkaat eivät pääse käsiksi. Luo siis ilmainen käyttäjätunnus ja tule tekemään löytöjä.

karl_lagerfeld_outlet_3_CM

Herkullisia värejä sekä ainutlaatuisia yksityiskohtia Lagerfeldiltä

Vaatesuunnittelussa on tärkeä panostaa houkutteleviin ja herkullisiin väreihin sekä huolellisesti suunniteltuihinyksityiskohtiin. Tämä on ymmärretty myös Karl Lagerfeldillä, missä jokainen vaatekappale, kenkäpari ja asuste on kuinomanlaisensa taideteos, jota pysähtyy katselemaan pidemmäksi aikaa. Toki osa niiden ominaisuuksista liittyy myöspuhtaasti käytännöllisyyteen, kuten vaikkapa olkalaukkujen säädettävät kantohihnat tai tuulitakin monet taskut. Karl Lagerfeldiltä voit löytää nyt jokaista saumaa myöten huolellisesti suunniteltuja vaatteita, kenkiä ja asusteita monenlaisissa kutsuvissa väreissä sekä kuoseissa. Sinun ei siis tarvitse tyytyä pelkkään mustaan tai harmaaseen, vaan voit pukeutua juuri niin värikkäästi kuin haluat, antaen ikonisen merkin logojen hypätävastaantulijoiden silmille. Tee siis vaikutus jokaiseen näillä massasta varmasti erottuvilla tuotteilla. Jos haluat päästä tutkailemaan eksklusiivisia Karl Lagerfeld -tarjouksia, on sinun syytä liittyä Lounge by Zalandon asiakkaaksi.

Pääset nauttimaan muun muassa seuraavista eduista:

  • Ilmaisen rekisteröitymisen myötä pääset näkemään uniikkeja alennuksia ja kampanjoita
  • Voit tilata tuotteita jopa 75%:n alennushintaan oheisvähittäishintaan verraten
  • Palautuskin hoituu ilmaiseksi ensimmäisen 31 päivän ajan
  • Valitse suosikkituotteesi 2 500 suosikkibrändin tarjonnasta