Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Rinkat alennuksessa

Tarvitsetko uutta rinkkaa seuraavaan seikkailuusi? Olipa kyseessä päiväretki luontoon tai maailmanympärysmatka, outletista löydät laadukkaat ja funktionaaliset rinkat suosituilta urheilumerkeiltä. Tutustu mitä tänään on tarjolla!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut rinkat Lounge by Zalandolla

Jos reissu lähestyy, mutta rinkat ovat jääneet ostamatta, niin kannattaa hyödyntää Lounge by Zalandon supertarjoukset. Laajasta brändien valikoimasta ja päivittäin vaihtuvista tarjouskampanjoista saatat löytää mukaan reissuun sekä rinkat että vaellusreput jopa 75%* alennuksella. Rekisteröidy ilmaiseksi tai kirjaudu sisään olemassaolevilla Zalando-tunnuksillasi ja hyödy erityistarjouksista.

outdoor_clothes_outlet_3_CM

Nappaa itsellesi kunnon ale-rinkka ja rahaa säästyy reissuun

Rinkat saattavat yleensä maksaa yllättävän paljon, sillä niiltä vaaditaan ääriolosuhteissa kovaa laatua ja kyseessä onkin usein pitkäaikainen kumppanuus. Lounge by Zalandon rajoitetut tarjoukset varmistavat sen, että tyylikäs ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan parhaanlaatuinen rinkka ei rasita lompakkoa liikaa. Tarjolla on unelmahinnoista huolimatta suosituimpia brändejä, kuten Fjällräven, Osprey, Halti ja Haglöfs, joista voit valita itsellesi mieluisimman.

Rinkka-ale tarjoaa tilavuuksiltaan monen kokoisia rinkkoja. Tarjolla voi olla esimerkiksi 20, 31 sekä 55 litran rinkkoja, jos seuraat päivittäin vaihtuvia diilejä. Rinkan tilavuus onkin yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Rinkan käyttökohde ja -tarkoitus sekä retkien pituus vaikuttavat siihen, minkäkokoinen rinkka reissuun kannattaa ostaa. Mieti ennen rinkan tilaamista matkoille tarvitsemiesi varusteiden koko sekä paljonko kiloja haluat reissuillasi kantaa. Kantomukavuuden kannalta unisex-rinkkamallit voivat olla hyvä ostos, mikäli rinkkaa käyttää taloudessa useampi henkilö tai jos retkellä halutaan vaihtaa rinkan kantajaa.

Minulle sopiva rinkkatarjous, mistä sen tunnistan

Rinkkaa kannattaa sovittaa selkään rauhassa kotona, jotta saat selville, onko kyseinen tarjous itselle se kaikkein sopivin. Rinkkaa voit sovittaa kotona Lounge by Zalandon tuotteiden 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden ansiosta. Keskity etenkin siihen, miten rinkka istuu selkääsi ja onko rinkan hihnojen säädössä riittävästi valinnanvaraa. Hihnojen säätöasetukset lisäävät mukavuutta ja tasapainottavat kuormitusta selässäsi reissun aikana. Taskuja on tarjolla eri määrä rinkkamallista riippuen. Myös materiaaleja kannattaa verrata keskenään. Laadukkaat rinkat on useimmiten valmistettu muun muassa polyesterista, polyamidista ja nailonista.

Sopivan tarjouksen osuessa kohdalle voit hankkia itsellesi kestävän kehityksen mukaisen rinkan. Niiden valmistuksessa on esimerkiksi voitu käyttää suurelta osin kierrätettyjä materiaaleja. Joidenkin rinkkojen valmistuksessa on vähennetty tuotteen valmistusprosessin aikaisia, vesistöjä kuormittavia kemikaaleja.

Aloita kevyesti, valitse kevyt rinkka lyhyille retkillesi

Mikäli et halua kantaa retkelläsi paljoa painoa, valitse siinä tapauksessa ostoskoriisi mahdollisimman kevyt rinkka, esimerkiksi 21 litran malli. Tämä soveltuu sinulle, jos tarvitset retkellesi vain vähän ja kevyitä varusteita. Tilavuudeltaan ja mitoiltaan pieniä rinkkamalleja valmistetaan myös rakenteellisilta osiltaan kevyemmistä materiaaleista, jolloin rinkat ovat kevyitä kantaa.

Bongaa toiminnalliset vaellusreput ale-hintaan

Jos rinkat eivät ole tällä hetkellä, ostoslistallasi vilkaise kuitenkin läpi Lounge by Zalandon vaellusreput sekä muut liikunta -ja ulkoiluvarusteet. Vaellusreppujen ale kattaa myös huippumerkit, onhan shoppailusivustollamme tarjolla yli 2 500 brändiä. Lataa ilmainen sovelluksemme, jotta päivittäin vaihtuvat jännittävät tarjoukset eivät jää sinulta huomaamatta. Näin saat inspiroitua vaellusreppujen laajasta valikoimasta ja ominaisuuksista päivän tarjouksia selatessasi. Tarvitsetpa sitten sateenkestävää reppua vaelluksellesi tai kuuminta muotia toimistolle, kaiken tarvitsemasi löydät meiltä.

Tarvitsemasi rinkat, vaatteet, kodin ja asumisen tarvikkeet kaikki yhdellä istumalla

Lounge by Zalando on ostossivusto, jonne liityt helposti, nopeasti ja ilmaiseksi sähköpostiosoitteellasi. Kirjaudu jatkossa sisään asiakastilillesi ja näet vatsaa kutkuttavat tarjoukset yli 2 500 huippubrändiltä.

  • Hyödynnä päivittäin vaihtuvat jännittävät tarjoukset Lounge by Zalandon shoppailusivuilla tai sovelluksessa.
  • Tilaa maailmanluokan muotia ja innostu muotitrendeistä, jotka saat tilattua itsellesi jopa 75% alennuksella verrattuna tuotteiden tavanomaiseen ohjevähittäishintaan.
  • Tilaa uutiskirjeemme ja näe parhaimmat tarjoukset nopeasti.
  • Tee ostokset kotisohvaltasi, sovita vaatteet rauhassa ja hyödynnä tarvittaessa tuotteiden 31 päivän ilmainen palautusoikeus.