Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Käsilaukut alennuksessa

Käsilaukut kulkevat mukana kaikkialle kätkien sisäänsä monia tärkeitä asioita, jotka on syytä pitää käsien ulottuvilla. Monille ne ovat vielä tärkeämpi asuste, joka täydentää asua. Tutustu valikoimaamme, josta löydät varmasti mieleisesi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Tyylikkäät käsilaukut hinnoilla, joita et halua sivuuttaa

Mikäli haussa on erilaiset käsilaukut, katse tähän suuntaan. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan jäsenenä pääset nauttimaan jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Etsitpä sitten isompaa käsilaukkua, johon mahtuu monia asioita, tai pienempää laukkua, johon pakkaat vain tarpeellisimmat, laaja valikoima ei varmasti petä.

bags_outlet_2_CM

Merkkikäsilaukut, jotka varmasti tunnistetaan

Monelle merkki käsilaukut ovat tärkeä osa tarkoin harkittua asukokonaisuutta. Ne viestivät omista mieltymyksistä, valinnoista ja luovat osaltaan kunkin persoonallista tyyliä. Lisäksi monet merkki käsilaukut myös kestävät kulutusta laadukkaiden materiaalien ja loppuun mietittyjen yksityiskohtien ansiosta. Aina se himoitsemansa laukun alkuperäishinta ei kuitenkaan mahdu omaan budjettiin, mistä johtuen moni päätyy tilaamaan käsilaukut ale hintaan netistä. Lounge by Zalandolla on tarjolla valikoima erilaisia tuotteita, joten löydät myös lukuisat eri merkki käsilaukut edullisesti. 

Kun tilaat käsilaukut netistä, säästät paitsi aikaa ja vaivaa, voit vertailla useita tuotteita toisiinsa rauhassa sekä tehdä lopullisen ostopäätöksen harkittuasi hankintaa hetken. Voit pohtia värivalintaa ja tutkiskella taskujen määrää. Käydä kurkistamassa vaatekaappiisi ja mietiskellä, millainen malli kokoelmista vielä puuttuu tai sopisi viimeistelemään jonkin asukokonaisuuden. Voit näpytellä tilauksesi kätevästi puhelimella vaikkapa bussista käsin tai sunnuntaina vielä paikallisten laukkukauppojen sulkemisajan jälkeenkin. Tilaa siis käsilaukut netistä ja vältä ruuhkaisten ostoskeskusten kiertely.

bags_outlet_3_CM

Katseita kiinnittävät käsilaukut alesta osaksi omaa tyyliä 

Käsilaukun merkitystä osana asukokonaisuutta tai arkea ei voi vähätellä. Yksinkertainen kainalossa kannettava laukku sopii osaksi esimerkiksi brunssille valittua kevyttä asukokonaisuutta. Toimistolla töitä tekevä kaipaa ehkä jotain klassisempaa, jota on mukava kantaa läpi kaupungin katujen ja jonne saa mahdutettua mukavasti ainakin kannettavan tietokoneen sekä muut tärkeät työvälineet. Pikkuruinen baarilaukku riittää, jos suuntaa ulos nauttimaan yöelämästä lähinnä kännykän, kukkaron, avaimien ja huulipunapuikon kanssa. Kun taas ulkomaanmatkalle haluaa mahduttaa mukaan kenties ainakin kameran, passin, rantapyyhkeen, uimapuvun sekä vaihtokengät.   

Lounge by Zalandon laajasta valikoimasta löytää monenlaiset edulliset käsilaukut. Tarjolla on lukuisia eri tyylejä, kokoja, malleja ja materiaaleja. Aivan pikkuruisista, kukkaron kokoisista käsilaukuista suurempiin laukkuihin, joihin mahtuu pakkaamaan vaikkapa yöpymistarpeet tai päivän ostokset. On nahkaa ja kangasta, kimalletta, paljetteja ja erilaisia sävyjä. Monenlaisia kuoseja, kuviointeja tai logoja tietenkään unohtamatta. Piristä siis päivää vaikkapa kirkkaan keltaisella tai ihanilla kukkakuvioinneilla. Tai anna pikkuruisen mustan laukun yksinkertaisuuden puhua puolestaan. 

Itselleen voi valita niin olan yli yltävällä hihnalla varustellun mallin kuin ihan vain kyynärtaipeessakin kuljetettavan. Isommissa käsilaukuissa tavarat pysyvät järjestyksessä eri kokoisissa ja mallisissa taskuissa. Kun taas laukun voi sulkea vetoketjulla tai muulla luotettavalla mekanismilla, ei bussiin juostessa tarvitse pelätä pudottavansakaan mitään. Monet merkki käsilaukut yhdistävät myös useamman ominaisuuden, jotka lisäävät niiden käytännöllisyyttä. Tilaa käsilaukut netistä, niin voi valita omiin tarpeisiisi vastaavan mallin tai useammankin silmää miellyttävän laukun eri tilanteita varten. 

Nauti ainutkertaisista diileistä tilaamalla käsilaukut edullisesti netistä

Kun haluat välttää kassajonot ja kauppakeskusten ruuhkat, mutta silti nauttia laadukkaista suosikkimerkkiesi tuotteista, tilaa käsilaukut ja muut lifestyle-tuotteet Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan kautta. Liity asiakkaaksemme täysin ilmaiseksi, nopeasti, helposti ja ilman ostopakkoa, niin pääset nauttimaan lähes päivittäisistä tarjouskampanjoista, jopa 75%* alennuksista, ripeästä toimituksesta sekä 31 päivän ilmaisesta palautusoikeudesta. Tarjolla on yli 2500 eri merkin tuotteita, joten jokainen löytää varmasti jotakin.