Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kengät alennuksessa

Näillä kengillä käännät katseita. Täydennä kenkähyllyäsi suosikkimerkkien tennareilla, nilkkureilla ja sandaaleilla. Outlet tarjoaa suosikkimerkkien kengät aina edulliseen hintaan. Selaa vaihtuvaa valikoimaa ja bongaa uudet lempikengät!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

KENGÄT OUTLET-HINTAAN LOUNGE BY ZALANDON OUTLETISTA

Lounge by Zalando on täydellinen mahdollisuus päivittää kenkätyyli kauden trendeillä. Verkko-outletin jäsenet voivat nauttia reiluista alennuksista, jotka yltävät jopa 75%*. Löydät valikoimasta suosituimmat kenkäbrändien klassikot ja upeat uutuudet – niin suuret kenkämuodin ikonit kuin kiinnostavat pienemmät merkit.

Kengät jokaiseen tilaisuuteen ja tyyliin

Kenkä-outlet on oivallinen tilaisuus sijoittaa korkealaatuisiin kenkiin, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Oletko ehkä haaveillut käsityönä tehdyistä premium-nahkasandaaleista tai -kävelykengistä? Vai tarvitsetko uusia urheilukenkiä parantamaan suoritustasi, kun suuntaat lenkkipolulle. Tai ehkäpä bongaat alesta tulevat lempikorkokenkäsi, joilla tanssit aamuun asti ja suuntaat tärkeään tapaamiseen.

Mitä tahansa ovatkaan kenkäunelmasi, voivat ne toteutua juuri tänään – ja vieläpä poikkeukselliseen outlet-hintaan. Kenkävalikoimamme tarjoaa klassikkosiluetteja, luottobrändien ikonisia kenkämalleja ja uusimpia trendejä jokaiseen tilanteeseen ja vuodenaikaan. Saatatpa jopa inspiroitua ja luoda kokonaan uuden tyylin uusien kenkiesi ympärille.

Kenkämuodin parhaat palat outletissa

Designer-kengät kuuluvat alennuksen parhaisiin löytöihin. Designer-tuotteiden arvo pysyy, joten alennetulla hinnalla hankittu kenkäpari on todellinen sijoitus. Ehkä etsit juuri tiettyä mallia tai tiettyä brändiä.

Tennarit kuuluvat trendikenkiin ja toisaalta ne ovat täydellinen pari kiireisille jaloille, suuntasit sitten kaupunkiin tai lenkille. Ehkä olet haaveillut pitkään instasta bongaamistasi supercooleista merkkitennareista, jotka saatat bongata juuri nyt outletistamme.

Onko sinutkin yllättänyt tohvelibuumi, joka ei näytä laantumista? Erilaiset tohvelit, tossut ja pistokkaat ovat supertrendikkäitä. Kukapa voisi vastustaa pehmeitä tohveleita, jotka tuntuvat jalassa taivaallisilta niin sisäkenkinä kuin jopa vapaa-ajan menotossuina. Pörrötohveleiden rinnalla trendikkäitä ovat klassiset mokkatossut ja designer-tohvelit.

shoes_outlet_2_CM

Hanki monipuoliset ja muodikkaat korkeavartiset kengät alesta

Chelsea boots -nilkkurit kuuluvat kenkämuodin klassikoihin, ja ne ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäät. Nyt niissä näkyy erityisen raskaita siluetteja ja saapasmalleja, jossa pohjat saavat olla paksummat ja varsi korkeampi. Niin korolliset kuin tasapohjaiset mallit ovat muodikkaita. Särmikkäät traktoripohjat luovat kiinnostavan kontrastin niin väljälahkeisten farkkujen kuin feminiinisemmän hameen helman kanssa.

Väljävartisissa slouchy-nilkkureissa on juuri sopivasti kasarinostalgiaa, mutta siluetit ovat kuitenkin moderneja. Rennosti rypyttyvä varsi luo jännittävän siluetin, joka toimii niin hameiden kuin väljien housujen kanssa. Matalat korot ovat muodikkaat, mutta voit lisätä korkoa oman maun mukaan.

Polvimittaiset saappaat ovat näyttävät ja korostavat kauniisti jalkojesi siluettia. Nyt ne saavat olla vielä näyttävämmät – eläinkuvioita, kultaa, kiiltoa, kimallusta ja upeaa väriloistoa. Voit valita niihin pikkukorot tai näyttävän platformin. Ehkä löydät outletista unelmiesi saappaat, joissa keräät ihailevat katseet muilta kadun trendsettereiltä.

Matalavartiset kengät saavat olla paksupohjaiset ja raskaat

Oletko trendsetteri, joka haluaa säväyttää? Miten olisi raskaat Oxford-tyyliset kävelykengät, joissa punk kohtaa brittiläisen klassikkosiluetin. Raskaat siluetit ja paksut pohjat ovat huippumuodikkaat. Ne tuovat asennetta asuusi ja luovat juuri sopivasti kontrastia, kun käytät kevyempiä materiaaleja ja liehuvia siluetteja asussasi. Toisaalta niistä syntyy tyylikäs ilme lempifarkkujesi ja valkoisen kauluspaidan kanssa.

Paksupohjaiset loaferit ovat tulleet takaisin. Purjehduskenkiä muistuttava siluetti on muodikas mutta ennen kaikkea mukava. Voit saada vaihtelua kenkätyyliisi vaihtamalla rennot tennarisi rentoihin kävelykenkiin. Kävelykengät ovat erityisesti hienostuneen tyyliin klassinen asuste.

Paksupohjaiset sandaalit sopivat monipuolisesti erilaisten asukokonaisuuksien kanssa ja ne tuntuvat mukavilta jalassa. Sandaalitrendeissä luonnollisuus, luonnonmateriaalit ja erilaiset letitykset ja punokset ovat huipputrendikkäitä.

shoes_outlet_3_CM

Tennarimuodin trendit löytyvät nettioutletista

Eko-tennarit kannattaa bongata alesta. Ympäristöystävällinen ja kestävä suunnittelu on tärkeää ja ehkä juuri siksi todella trendikästä. Outlet-valikoimasta kannattaa metsästää kenkäbrändejä, jotka valmistavat tennareita kierrätysmateriaaleista. Moni merkki luo myös haluttuja kapselimallistoja yhteistyössä erilaisten eko-projektien kanssa.

Retro-tennarit kuuluvat edelleen suosittuimpiin ale-löytöihin. Valikoimissa on esimerkiksi suosittujen skeittibrändien klassikkotennareita, joiden siluetit kestävät aikaa ja käyttöä. On mahdollisuutesi hankkia ensimmäinen pari tai uusi pari – nettioutletista uskaltaa ostaa useammankin parin.

Faijalenkkarit edustavat normcore-trendiä ja ovat edelleen erittäin ajankohtaiset. Mukavuus ennen kaikkea, mutta nämä tennarit lyövät samalla trendikkään yksityiskohdan asuusi. Erityisesti pohjoismaiset katutyylitaiturit suosivat lenkkareita.

Valkoiset tennarit kuuluvat kenkämuodin klassikoihin. Ne on helppo yhdistellä niin sporttisen rentoon kuin hienostuneempaankin asuun. Valkoinen näyttää aina yhtä raikkaalta kengissä ja sopii värinä kaikkien muiden värisävyjen kanssa. Tennarimuoti, jossa suunnittelijat todella käyttävät luovuuttaan, pysyy kiinnostavana kausi toisensa jälkeen ja niiden trendikkyys ei hiivu.

Poimi jalkinetyyliisi kauden trendit

Go big or go home. Maksimalismi näkyy kenkätrendeissä. Ale on juuri oikea paikka sijoittuu niihin hieman villimpiin kenkiin, jotka säästetään erityisiin tilaisuuksiin – jos niin haluaa. Nyt väriä ja villejä kuvioita voi lisätä jokaiseen asuun, ja kengät ovatkin oivallinen tilaisuus kokeilla omia tyylirajojaan. Vaikka asu olisi muuten hillitty, oikeat jalkineet voivat tuoda siihen juuri sopivasti säpinää.

Tällä hetkellä trendeissä on paljon nostalgiaa siluettien ja kenkämallien muodossa. Ysäriltä tutut raskaat ja paksut pohjat sekä punk-asenne näkyvät vahvasti kenkätrendeissä. Toisaalta perinteiset siluetit, kuten Oxford ja Chelsea ovat suosittuja ja ovat saaneet kenkäsuunnittelijoiden käsittelyssä modernin ilmeen, jossa yhdistyy klassinen hienostuneisuus ja moderni muotoilu.

Tärkeintä lopulta kenkiä valitessa on miettiä, mikä on juuri oma tyylisi ja mikä on jalkineiden käyttöarvo. Kuinka usein niitä tulet käyttämään ja kuinka hyvin saat yhdisteltyä niitä erilaisiin asuihin. Sen sijaan, että kenkäsi ovat asusi kohokohta, voit poimia netin valikoimasta klassikkoja, jotka toimivat vuodesta toiseen, ja panostaa kenkien materiaaleihin.

Rekisteröitymällä Lounge by Zalandoon pääset käsiksi vaihtuviin alekampanjoihin, jotka voivat sisältää jopa 75%* alennuksia. Kokeile, löydätkö tänään unelmakenkäsi hyvään hintaan!