Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Bruuns Bazaar alennuksessa

Bruuns Bazaar tarjoilee kaunista muotoilua ja korkealaatuisia materiaaleja. Pohjoismaisen merkin upeat vaatteet ja asusteet hehkuvat karismaattista minimalismia ja ainutlaatuisia siluetteja. Shoppaile merkin mekot, takit ja neuleet edullisesti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Bruuns Bazaar: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando tarjoaa upeita löytöjä jopa 75 prosentin alennuksella OVH:sta. Mukana valikoimassa on pohjoismaisen muodin helmi Bruuns Bazaar, joka tarjoaa kaunista muotia naisille ja miehille outlet-hintaan.

bruunsbazaar_outlet_2_CM

Suositun skandimerkin ainutlaatuista muotia outlet-hintaan

Bruuns Bazaar suunnittelee naisille ja miehille rentoa eleganssia, jossa näkyvät vahvasti pohjoismaiselle muodille ominaiset viileä mukavuus ja skandinaavinen minimalismi. Sen juuret seisovatkin vankasti tanskalaisessa muotoiluperinteessä. Vaatteet on kauniisti muotoiltuja ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja. Niissä yhdistyvät hurmaavalla tavalla klassinen ja moderni. Brändi haluaa herättää positiivisia tunteita faneissaan – ja siinä se onnistuukin tekemällä pukeutumisesta ja muodista nautinnollista ja inspiroivaa.

Vuonna 1994 perustettu muotibrändi nojaa vahvasti pohjoismaiseen muotoiluperinteeseen. Se oikeastaan kuuluu skandimuodin edelläkävijöihin, ja on onnistunut raivaamaan tietä juuri skandinaaviselle muotoilulle tekemällä siitä kansainvälisesti haluttua. Skandimerkkiin pukeutuvat myös monet tähdet eikä se ole yllätys, sillä brändin muoti on karismaattista ja persoonallista, ja se tarjoaa paljon inspiroivia vaihtoehtoja naisille, jotka käyttävät muotia luovana tapana ilmaista itseään ja ovat sinut oman tyylinsä kanssa.

Huumaannu skandimerkin hurmaavasta naisten muodista online-outletissa

Bruuns Bazaarin naisten muoti on täynnä luonnetta ja inspiroivia muotoja. Brändin tunnistettava tyyli tarjoaa faneilleen romanttista röyhelöä ja naisellisia siluetteja. Hempeää herkkyyttä ja kauniita painatus- ja pitsikuviointeja. Kauniisti laskeutuvista ja korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut vaatteet tarjoavat upeita mahdollisuuksia bisnespukeutumiseen, juhlapukeutumiseen – sekä loputtomaan arjen juhlaan, kun päästät luovuutesi ja luonteesi valloilleen pukeutumalla juuri sinun tyyliisi sopiviin luomuksiin.

Takit ovat todellisia ale-löytöjä. Laadukkaasti valmistettu ja minimalistinen Bruuns Bazaar -takki pysyy luottotakkinasi pitkään, sillä sen muodikkuus ei karise koskaan. Merkki suunnittelee kauniisti istuvia ja taidokkaasti räätälöityjä takkeja. Valikoimasta voit löytää kauan kaipaamasi trenssin tai villakangastakin. Klassinen mutta moderni siluetti näyttää hyvältä minkä tahansa asun kanssa. Asusteilla voit muunnella takin stailausta ja asusi tunnelmaa vaivattomasti.

Mekot ovat parhaita ale-löytöjä, joten kannattaa katsoa tarkkaan Bruuns Bazaarin online-outletin valikoima, jos vaikka löydät sen unelmiesi röyhelö- tai kukkamekon, josta olet pitkään haaveillut. Mekko on erittäin hyvä sijoituskohde, koska mikään ei voita upeasti liehuvaa lempimekkoa, jonka voi pukea niin juhlaan kuin arkeen. Mekon voi heittää ylleen kiireessä, se on mukava ja sen voi stailata monella tapaa eri tilaisuuksiin yhdistämällä sen joko nahkatakkiin, farkkutakkiin, huppariin tai neuleeseen. Skandibrändin mekoissa toistuvat sille tunnusomaiset ihanat printtikuviot, jotka voivat olla niin herkän hempeitä kuin vahvoja väriprinttejä, sekä kauniisti laskeutuvat siluetit ja röyhelöt. Pitsit ja erilaiset jännittävästi rakennetut, kerrostetut rakenteet ja yksityiskohdat eivät jää huomaamatta.

Neuleet kuuluvat skandibrändin suosikkeihin. Hurmaavia röyhelöitä, näyttäviä statement-hihoja ja kauniita neuloskuviointeja – merkin neulemuoti on vastustamattoman valloittavaa ja leikkisää. Valikoimasta löydät uusia ideoita täydentämään farkkutyyliäsi ja toisaalta myös minimalistisia perusneuleita muodollisempaan pukeutumiseen tai muuten minimalistisesta muodista syttyvään makuun.

Rentoa skandityyliä miesten minimalistiseen ja moderniin makuun

Bruuns Bazaar tarjoaa miehille rentoa skandityyliä minimalistiseen ja moderniin makuun. Korkealaatuisista kestävistä materiaaleista valmistetut vaatteet tuntuvat päällä hyvältä ja kestävät useita käyttökertoja. Ja pääasia on, että ne näyttävät todella tyylikkäiltä. Outletin valikoimasta kannattaa poimia arjen monitoimivaatteita, joita voi yhdistellä monipuolisesti asuista ja tilanteista toiseen.

bruunsbazaar_outlet_3_CM

Kauluspaita on niin juhlan kuin arjen luottovaate, ja ale on oivallinen tilaisuus päivittää vaatekaapin kauluspaidat. Bruuns Bazaarin kauluspaidat ovat raikkaan moderneja ja valmistettu korkealaatuisista ja miellyttävistä materiaaleista. Ne on suunniteltu kestämään. Valikoimasta löytyy yksiväristä, raitaa ja printtikuvioita. Kauluspaitaa vaihtamalla tyyli saa uuden käänteen – printtipaidassa voi suunnata rentoon illanvietoon, raidassa brunssille ja yksivärisessä kauluspaidassa muodollisempaan tilaisuuteen. Tyyli muuttuu myös, kun yhdistelet kauluspaidan kanssa erilaisia yläosia neuleesta nahkatakkiin.

T-paita: Täydellistä T-paitaa ei tarvitse piilottaa pitkähihaisten paitojen tai takkien alle. Hyvin istuva ja laadukkaista materiaaleista valmistettu T-paita näyttää tyylikkäältä niin sinisten farkkujen ja tennareiden, chinojen ja loafereiden kuin skarppien puvunhousujen ja nauhakenkien kanssa yhdistettynä. Valkoinen väri on raikas klassikko, musta ajattoman muodikas – outlet on oivallinen tilaisuus täydentää T-paitatarve ja hankkia mahdollisesti varakappaleet täydellisestä T-paidasta joka värissä.

Puku on asu, johon kannattaa todella panostaa. Jos löydät juuri omaan tyyliisi sopivan, tyylikkään puvun online-outletista, kannattaa hyödyntää mahdollisuus, sillä outlet-hintaan hankittu Bruuns Bazaar -puku on hyvä sijoitus. Muotitalon puvut ovat modernin minimalistisia ja toimivat monessa eri tilanteessa bisnestyylistä juhliin. Puvun luonnetta on helppo muuntaa vaihtamalla asusteita, kenkiä ja paitaa. Juhliin kauluspaita ja juhlakengät, toimistolle neulepoolo ja rennot mokkajalkineet ja vapaa-aikaan T-paita ja rennot tennarit – puvuntakin kanssa tai ilman. Voit myös yhdistää puvuntakkisi rennompien housujen kanssa ja jättää solmion kotiin.

Panosta kestävistä materiaaleista valmistettuihin vaatteisiin outlet-hintaan

Skandimuotiin kuuluu vahvasti kestävän kehityksen mukaan suunnitellut ja valmistetut vaatteet. Bruunz Bazaarin ytimessä ovat kestävät materiaalit. Merkin vaatteissa käytetään materiaaleja, kuten luomupuuvillaa, kierrätettyä polyesteriä, ECOVERO-viskoosia ja tenceliä. Kestävään suunnitteluun kuuluu luonnonvarojen kuluttamisen minimoimisen lisäksi ajatus siitä, että vaatteet tulee kestää pitkään. Merkki pyrkii luomaan kaunista ja kestävää muotia, jotta vaikutus ympäristöön, joka tuleville sukupolville jää, olisi enemmän positiivinen kuin negatiivinen.

Lounge by Zalando -ostosklubi tarjoaa poikkeuksellisia alennus- ja tarjouskampanjoita jäsenilleen. Kampanjat ovat voimassa rajoitetusti tietyn aikaa, joten kannattaa pitää huoli, että suosikkimerkkisi ale-tuotteet eivät mene ohi. Kannattaa pitää mielessä, että ostokset varataan ostoskoriin vain 20 minuutin ajaksi, jonka jälkeen ne vapautuvat uudelleen kaikkien shoppailijoiden saataville. Pääset nauttimaan ale-hinnoista rekisteröitymällä ilmaiseksi.